• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

O orguseverkiz Günaydın. Sen ne yaptın merak ettim? Sen dün saydın ya şu şu belirtim var diye. Sen kan vermeden, ben de acaba mı dedim ve ben de silik çizgi gördüm. Konuşamadık ve aslında ilk silik çizgi gören sensin. Hcg verdin mi

kızlar ben galiba yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 7 deyim inanılmaz bi şekilde göğüs kenarlarım sızlıyor üzerine asla yatamıyorum kasıklarımda aralıklı batmalar be çok afedersiniz bembeyaz kremsi bi akıntım başladı sizce belirti olabilir mi her ay belirti aramaktan gına geldi artık

Günaydın kızlar benim yumurta dün çatladı tahminimce bat 16. Var mı beraber bekleyecek baciko 😂
Ben varım bat 16 görünüyor. Benim de cumartesi akşamı çatladı diye düşünüyorum. Çok keskin bir ağrım vardı çünkü. Ovulasyon yaptım akşamı pikti. Pazar günü biraz daha silikti bugün yapmadım ama belirtilerden anlıyorum yumurtlama dönemim bitti. Şimdi en zoru beklemek 🥹

Sabah yaptım. Bat 3- 4 Aralık. Döngümün 31. Günündeyim. Muhtemelen beta 40 civarı. Kızlar dua edin lütfen bu sağlıklı olsun önceden 2 dış gebeliğim var.

Eklentiler

• IMG_9821.webp
    IMG_9821.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 19
kızlar ben galiba yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 7 deyim inanılmaz bi şekilde göğüs kenarlarım sızlıyor üzerine asla yatamıyorum kasıklarımda aralıklı batmalar be çok afedersiniz bembeyaz kremsi bi akıntım başladı sizce belirti olabilir mi her ay belirti aramaktan gına geldi artık
Dpo7 yerleşme zamanına denk geliyor. İnşallah bebeğin yerleşiyordur :))

Sabah yaptım. Bat 3- 4 Aralık. Döngümün 31. Günündeyim. Muhtemelen beta 40 civarı. Kızlar dua edin lütfen bu sağlıklı olsun önceden 2 dış gebeliğim var.
Yaaa çeeen hamile misin 💐🧿 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❣️

Günaydın kızlar bat yarın bekliyorum ama test yapmıcam çünkü işe giderken test yapmak beni çok strese sokuyor. Cumartesiye kadar test yapmamaya karar verdim bakalım
Günaydınn Rabbim çok güzel mucizeler nasip etsin 🤲🏻 Güzel haberler almanı diliyorum. Bat tarihin normalde geçer mi bi kaç gün? Cumartesi de çok geldi o yüzden sordum🫶🏼

Back
X