• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

evet ben 29 eylulude cekildim yumurtlamama denk geldi 3 gun iliski yasağı o yuzden o ay regl oldum, sonrasida esim gitti sehir disina 1 aya yakin yomtu yumurtlama donemimden 3 gun sonra geldi kasimda bos gectim o yuzden jfjdjdjdj simdi araliktayiz hsgden sonra ilk yumurtlama donemimi degerlendirdim bu ay bakalim djdjdj ama dongum değişti benim bi degisik oldu
Bana yasak vermedi ilişki olabilir dediği için çekildiği gün birtek az kanamam olduğu için değerlendirmedik ertesi gün değerlendirdik bakalım adet zamanım geldiğinde ne olacak

Sağlıklı yumurta toplama açısından anladığım kadarıyla, tüp bebek deniyor. Canım maddi durumlar elveriyorsa daha kolay olur tüp bebek sürecin. İyi doktor, iyi yumurta. Takviyelerin inşallah yumurtalık sağlığını arttırmıştır. Kist aldırmak yumurtalara zarar veriyor mu? Yoksa küçük mü. Bakarız bu ay alırız senden o güzel haberi.
Kuzum zarar veriyor ameliyat 5 cm her iki yumurtalıkta da var. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı maddiyattan geçtim artık ama manevi olarak da çok zor ☹️

Bana yasak vermedi ilişki olabilir dediği için çekildiği gün birtek az kanamam olduğu için değerlendirmedik ertesi gün değerlendirdik bakalım adet zamanım geldiğinde ne olacak
benim 3 gun kanamam oldu maaalesefff :((( o qy gecikmem oldu camur gibiydi kanamam 8 9. gün sürdü lekelenmelerim.cok oldu bu ayda 4 gun geciktim 4 gun sürdü biraz allak bullak oldum yani anlayacağın

benim 3 gun kanamam oldu maaalesefff :((( o qy gecikmem oldu camur gibiydi kanamam 8 9. gün sürdü lekelenmelerim.cok oldu bu ayda 4 gun geciktim 4 gun sürdü biraz allak bullak oldum yani anlayacağın
Bende de erken yumurtlama oldu sanki ovülasyon testi yapmadım ama kasık ağrım baya fazlaydı o yüzden yasakta olmadığı için ertesi günü değerlendirdik. Doktor inofolic hp diye takviye verdi nasip artık olmazsa Klomen başlıcam

Bende de erken yumurtlama oldu sanki ovülasyon testi yapmadım ama kasık ağrım baya fazlaydı o yüzden yasakta olmadığı için ertesi günü değerlendirdik. Doktor inofolic hp diye takviye verdi nasip artık olmazsa Klomen başlıcam
insallah sende tutar ilk 3 ay cok onemliymis hsg sonrasinda canim insallah tutar💖💖💖

bata kadar yapmayi dusunmuyorum artik canim ekstra bi belirti yada farklilik olmazsa, suan da sol kasikta batma ve dunde karnin alt kisminda batma vardi , dedigim gibi farkli bi belirti gormedikce ayin 4üne kadar yapmayi düşünmüyorum 🥲
Nasıl içine sinecekse canım. İnşaAllah en yakın zamanda istediğin haberi alır, bizlere de verirsin ❤️

IMG_1283.webp

Back
X