• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Göğüs ağrım var ama yanları ağrıyor acayip bir şekilde biraz ağrı çekiyorum sonra kayboluyor tuhafım bugün aynı şekilde sol kaşıkta batma oluyor ama devam eden belirtiler değil bi geliyiiii bi gidiyiiii😂😂
Bende gogus agrısı var ama doktor bana progeston 200 verdi ondan buyuk ihtimal bu ay pek beklentimde yok ya benim:D:D

Ama bi sey söyliyim sana dışardan bakınca 10 ay çok görünmüyor. Sen sürecin içinde yıpranmışsın. Emek vermen gerekiyorsa ver, bebeğinin haberini aldığında hepsi geçmiş olacak. Şu anların önemli ve ayakta durman lazım. Yeterince elinden geleni yaptığından emin olup arkana yaslan, sürece de güven. Rabbim senin kalbini kırık bırakmaz ben eminim. Doğal yollarla ilerleyeceksen de yumurta olgunluğunu bi kaç ay takip ettirsen, çatlatma iğnesi vurulsan daha güvenilir olur. Senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum tüm samimiyetimle 😁
Yaptım kuzum 2 ay takipteydim geçen ay kiste dönüşmüş yumurtam işte çatlamamış iğneye rağmen. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım cumartesi bitti ilaç. Bat yarın beklemedeyim. Bu ay olma ihtimali var mı yoksa kist yüzünden yok mu bilmiyorum da karıştı her şey

Eklentiler

• 20251201_132308.webp
    20251201_132308.webp
    8 KB · Görüntüleme: 36
Yaptım kuzum 2 ay takipteydim geçen ay kiste dönüşmüş yumurtam işte çatlamamış iğneye rağmen. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım cumartesi bitti ilaç. Bat yarın beklemedeyim. Bu ay olma ihtimali var mı yoksa kist yüzünden yok mu bilmiyorum da karıştı her şey
Geçen ay geçen ayda kaldı diyor chatgpt ve gemini haberin olsun:))) hamile kalmaya ket vurmaz diyor. 1-3 döngüde küçülürmüş fonksiyonel çatlamayan yumurta kisti. Bu ay sağlıkla çatlamış mıydı doktorun ne dedi

Back
X