• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hemen mi çıktı çizgi bende o markayla öğrendim adet günü koyu çıkmıştı şuan karnımda maç yapıyor senin 5 güne iyi çıkmış bence var hayırlı olsun varsa elinde su icimine dikkat et tekrarla testi 🌸
Dpo 9 benim. Regle 4 ya da 5 gün var da sancım çoğaldı benim. Sağa sola dönerken kas gerilmesi yaşadım. Şüphelendim açıkçası yerleşme mi bu rahim mi büyüyor ve eğer öyleyse çıkar belki dedim. Çok silik gördüm şansıma. Buraya attım hemen. Allah bağışlasınnn evladınızı 🥰🥰

Dpo 9 benim. Regle 4 ya da 5 gün var da sancım çoğaldı benim. Sağa sola dönerken kas gerilmesi yaşadım. Şüphelendim açıkçası yerleşme mi bu rahim mi büyüyor ve eğer öyleyse çıkar belki dedim. Çok silik gördüm şansıma. Buraya attım hemen. Allah bağışlasınnn evladınızı 🥰🥰
Bence var tekrarla🌸

Canım senin belirtilerin nelerdi
Dpo5te regl olduğum zamanki belirtileri aldım. Çok erkendi zaten acaba mı dedim. Dpo7’de sancılar başladı sağ kasıkta, sabah belime kadar yayıldı. Tutulma gibiydi. Yürürken, eğilirken o gerilmeyi hissettim hep. Bu en garip geleniydi. 8’i de azaldı ama devam etti. Gece de birden karnım acıktı. Normal saatimde yemiştim ama hatta burdan biri bu belirtiyi yazmıştı. O aklıma geldi. Burda bi şey var dedim test yaptım sabah işte. Böyleydi.

selogi selogi sanki silik bir şey var gibi testin var ise yarın da bir tekrar et 😍❤️

Ben ovulasyon vs hiç almadım stok yapmam lazım öyle bir başladım bu ay bakalım nasıl olacak bugün yumurtlama günüm gözüküyor belirtilerim de var akşamı değerlendireceğim bakalım
Oyşşş 😻 Rabbim tez zamnda kavuştursun bebeğine. Tekrar edicem ben de. Allah razı olsun

Kızlar awox da sonradan beliren (2 saate yakın) bir pembe çizgi görseydiniz bozuk mu derdiniz? Kaale alır mıydınız?

Back
X