- 19 Eylül 2025
- 99
- 52
- 3
- 28
Paylaşamıyorum kalite çok düşüyor görünmüyor dpo 7 yada 8Görseli paylaşırsan ve dpo kaç gün oldu ona göre yorum yapmak daha mantıklı tabii B beyazmelek111
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylaşamıyorum kalite çok düşüyor görünmüyor dpo 7 yada 8Görseli paylaşırsan ve dpo kaç gün oldu ona göre yorum yapmak daha mantıklı tabii B beyazmelek111
Yok ya dayanabilirsem salı dayanamazsam Yarın sabah yaparımYa idrara sıkış biraz yap gitsinnn sabah ilk idrarla yine yaparsın ne olacak sanki![]()
Hiç o markayı kullanmadım bilmiyorum bilenler söylesin inşallah bırakmıyordurDodoo innovita yaptım sırf test yapmış olmak için kuruma çizgisi mi bırakıyor buu
Bekleyeceğim zaten ya daha çok erken Bir de benim yumurtlamam Normalde 23-24 arasıydı ama ben kendimi takip ederek 21 olduğunu düşünüyorum Şimdi yaparsam 23-24 arasında yumurtlama olmuşsa çok erken olur o yüzden beklemek zorundayım zatenBekle bence gerçekten boşa üzülme testinide harcama ben bidaha hamile kalsam inan batı beklerimhatta derim ki az geçsin bile beta takibi cart curt için
![]()
Ben de bugün dpo 9dayım. Dpo 11e kadar sabretmeyi planlıyorum. Evde test yok zaten böylece dayanabilirimYok ya dayanabilirsem salı dayanamazsam Yarın sabah yaparım![]()
Testimiz bol dodo her gün yaparız bir taneBekleyeceğim zaten ya daha çok erken Bir de benim yumurtlamam Normalde 23-24 arasıydı ama ben kendimi takip ederek 21 olduğunu düşünüyorum Şimdi yaparsam 23-24 arasında yumurtlama olmuşsa çok erken olur o yüzden beklemek zorundayım zaten
Evet ya evde test Olmayınca insan kolay sabredebiliyor Ben de aslında ona göre sipariş vermiştim ama erken geldi tahmin ettiğimden O yüzden şu anda beklemekte biraz zorlanıyorumBen de bugün dpo 9dayım. Dpo 11e kadar sabretmeyi planlıyorum. Evde test yok zaten böylece dayanabilirim![]()
Ama o zaman da strese gireceğiz ben 5'li aldım Bu arada onlu almadım çok yapmamak içinTestimiz bol dodo her gün yaparız bir tane![]()
İdrarda çok bekletmişsin birde gölge gibi çizgi var kalite düşmesine rağmen ben görüyorum. Bendeki halini bulursam atarım sana. Ama erken olmasına rağmen daha oladabilir valla kesin kesin değil diyemeyiz
Bende de 5 Li awox var birde ovülasyon testlerinin yanında gönderilen 2-3 tane strip gebelik testim var. Görende kıtlıktayım sanarAma o zaman da strese gireceğiz ben 5'li aldım Bu arada onlu almadım çok yapmamak için![]()
İdrarda çok bekletmişsin birde gölge gibi çizgi var kalite düşmesine rağmen ben görüyorum. Bendeki halini bulursam atarım sana. Ama erken olmasına rağmen daha oladabilir valla kesin kesin değil diyemeyiz
Yarım saat sonraki hali işte yapıp duşa girmiştim çıkınca bi baktım böyleİdrarda çok bekletmişsin birde gölge gibi çizgi var kalite düşmesine rağmen ben görüyorum. Bendeki halini bulursam atarım sana. Ama erken olmasına rağmen daha oladabilir valla kesin kesin değil diyemeyiz
Hahahah Ben de sadece 5'li var bir de farklı bir marka kaset test var Eğer dayanabilirsem Salı sabah yapacağımBende de 5 Li awox var birde ovülasyon testlerinin yanında gönderilen 2-3 tane strip gebelik testim var. Görende kıtlıktayım sanar![]()
Evet görebiliyorum ne kadar süre sonra çektin bunuEki Görüntüle 3680125 @beyazmelek111 bende de böyle çıkmıştı görebiliyor musun bilmiyorum ama
Bir yarım saat sonra falan sanırım ve bende duşa girmiştimEvet görebiliyorum ne kadar süre sonra çektin bunu
Üzülme canım bekle biraz daha günün var belki geç döllenme falan olmuştur. 3 gün sonra tekrarlarsın yineYa kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatifikinci çizgi hiç yok
sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
![]()
Üzülme canım bekle biraz daha günün var belki geç döllenme falan olmuştur. 3 gün sonra tekrarlarsın yine
Benim de sol kasıkta ağrı var dün hafif bir sızı gibiydi. Bugün ise sanki iğne batıyor gibi senin ağrı tipin nasıldıDpo5te regl olduğum zamanki belirtileri aldım. Çok erkendi zaten acaba mı dedim. Dpo7’de sancılar başladı sağ kasıkta, sabah belime kadar yayıldı. Tutulma gibiydi. Yürürken, eğilirken o gerilmeyi hissettim hep. Bu en garip geleniydi. 8’i de azaldı ama devam etti. Gece de birden karnım acıktı. Normal saatimde yemiştim ama hatta burdan biri bu belirtiyi yazmıştı. O aklıma geldi. Burda bi şey var dedim test yaptım sabah işte. Böyleydi.