erken olabilir canim bekle biraz dahaYa kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatifikinci çizgi hiç yok
sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken olabilir canim bekle biraz dahaYa kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatifikinci çizgi hiç yok
sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
![]()
Evet kesinlikleBekleyeceğim zaten ya daha çok erken Bir de benim yumurtlamam Normalde 23-24 arasıydı ama ben kendimi takip ederek 21 olduğunu düşünüyorum Şimdi yaparsam 23-24 arasında yumurtlama olmuşsa çok erken olur o yüzden beklemek zorundayım zaten
bence gerek yok baya siliklesmis canim degerlendirme zamanların iyiKızlar hayırlı aksamlar hızınıza yetısemıyorum vallaInsallah umutlarınız hayallerınız helımızın bu ay gercek olur benım bugunkı ımı testım de bu sekılde galıba tamamen dun catladı ve lh dustu dunden oncekı gunu ve bugunu degerlendırdım zaten oncesınıde degerlendırmıstım pık ve pıkten oncesınınsallah bu ay faydası olur yarınıda degerlendırmek lazımmı artık yorulduk
ılk ıkı gozuken test bugun yaptıklarım bırını saat oglen 2 de bırınıde aksam 6 da yaptım
Insallah oyledırbence gerek yok baya siliklesmis canim degerlendirme zamanların iyi![]()
Yeter da o kadar değerlendirme biraz dinlenin hahahaha ilişkiden soğucaz yakındaKızlar hayırlı aksamlar hızınıza yetısemıyorum vallaInsallah umutlarınız hayallerınız helımızın bu ay gercek olur benım bugunkı ımı testım de bu sekılde galıba tamamen dun catladı ve lh dustu dunden oncekı gunu ve bugunu degerlendırdım zaten oncesınıde degerlendırmıstım pık ve pıkten oncesınınsallah bu ay faydası olur yarınıda degerlendırmek lazımmı artık yorulduk
ılk ıkı gozuken test bugun yaptıklarım bırını saat oglen 2 de bırınıde aksam 6 da yaptım
M melekparlaadapolat zaten sanılanın aksine çatladığı zaman değil de pik ve pikten önceki günü değerlendirmek daha doğru hazırda sperm bulunması açısından. Ama çatlama gününü de yine de değerlendiriyoruz biz tabiiki ne olur ne olmaz diyeYeter da o kadar değerlendirme biraz dinlenin hahahaha ilişkiden soğucaz yakında![]()
Valla aynen gercketen gorev gıbı oluyo zaten boyle yapıncaYeter da o kadar değerlendirme biraz dinlenin hahahaha ilişkiden soğucaz yakında![]()
Insallah bır ıse yarar cuma pıkdı tam herhalde o gecede cstladı ben hangı gunu yunurtlama olarak alacagım ozaman cuma gece cok sancım olduM melekparlaadapolat zaten sanılanın aksine çatladığı zaman değil de pik ve pikten önceki günü değerlendirmek daha doğru hazırda sperm bulunması açısından. Ama çatlama gününü de yine de değerlendiriyoruz biz tabiiki ne olur ne olmaz diyeseninde çoktan çatlamış zaten değerlendirme de yapmışsın gayet okey
4 numaradan sonrakini çatlama olarak alabilirsin bence. Silikleşmeye başlamış çünkü İlk attığında da demiştim sanki bu şekildeInsallah bır ıse yarar cuma pıkdı tam herhalde o gecede cstladı ben hangı gunu yunurtlama olarak alacagım ozaman cuma gece cok sancım oldu
Evet ole oldu bana gore 3 pık sonrası catlama4 numaradan sonrakini çatlama olarak alabilirsin bence. Silikleşmeye başlamış çünkü İlk attığında da demiştim sanki bu şekilde
benim belimden bacaga dogru vuruyordu 2 gundur belim tutulmus gibiydi belirtilerim bazen cok bazen azaliyor anlamıyorumselogi gerilme hissi dediğin kasığından bacağına doğru vuran bişey mi
Ay evet dodo benimde bugün başladı anlamadım onu sorayım dedim yabenim belimden bacaga dogru vuruyordu 2 gundur belim tutulmus gibiydi belirtilerim bazen cok bazen azaliyor anlamıyorum![]()
insallah bizimledirAy evet dodo benimde bugün başladı anlamadım onu sorayım dedim yainşallah bebişlerimiz bizimledir
Teşekkür ederimhosgeldin canimmmm![]()
yaaa benim 11 aralik senin ?Teşekkür ederimBenim de bu ay doğum günüm yaydaşım
![]()