• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

benim belimden bacaga dogru vuruyordu 2 gundur belim tutulmus gibiydi belirtilerim bazen cok bazen azaliyor anlamıyorum 😂😂
Kızlar benim 10 gündür bu şekilde devam ediyor. 3 gündür de adet ağrım var gibi bi geliyor bi gidiyor bacaklarım ve belim ama uyku hali devam göğüs devam karnım ara ara şişlik beliriyor sonra sönüyor normalde bugün en geç gelmesi gerekiyordu yine bir belirti yok gelmeyecek gibi üstüne birde sanki sarı renk bir akıntı söz konusu anlayamadım ve normalde benim tuvaletim çok yoğun olur su çok içemem ama 10 gündür nedense iyice su gibi geliyor ve öyle su içmemde artışım yok 🫢 B beyazmelek111 D dodo1234

D dodo1234 ben artık bu hafta başı itibariyle mide bulantısı bekliyorum bakalım hala test yapmadım 😅 Normal dönemde bu hafta başlayacağımı söylüyorlar ve benim ilk hamileliğim çok bulantılı geçmişti mide konusunda aşırı hassasım

Kızlar benim 10 gündür bu şekilde devam ediyor. 3 gündür de adet ağrım var gibi bi geliyor bi gidiyor bacaklarım ve belim ama uyku hali devam göğüs devam karnım ara ara şişlik beliriyor sonra sönüyor normalde bugün en geç gelmesi gerekiyordu yine bir belirti yok gelmeyecek gibi üstüne birde sanki sarı renk bir akıntı söz konusu anlayamadım ve normalde benim tuvaletim çok yoğun olur su çok içemem ama 10 gündür nedense iyice su gibi geliyor ve öyle su içmemde artışım yok 🫢 B beyazmelek111 D dodo1234
askim yarinda bekle eger olmazsan diger gun sabah ilk idrarla yap sari akintin donecek mi onu takip et insallah donmez

D dodo1234 ben artık bu hafta başı itibariyle mide bulantısı bekliyorum bakalım hala test yapmadım 😅 Normal dönemde bu hafta başlayacağımı söylüyorlar ve benim ilk hamileliğim çok bulantılı geçmişti mide konusunda aşırı hassasım
bulanti kusma icin belki erken olabilir koku hassasiyetini takip et bebis

29 olcam inşallah hediye olur onun minik kalp atışları 💓 benim ilk olacak inşallah stres min tutmaya çalışıyorum stres etkiliyor diyorlar 2,5 yıldır da evliyim , sen peki 😅💓
bende 27 olucam yeni yas yeni baslangiclarla olsun istiyorum bende😍😍 1.5 yildir evliyim ve 9 10 aydir da bu guzel haberi almayi bekliyorum 💖😂

bende 27 olucam yeni yas yeni baslangiclarla olsun istiyorum bende😍😍 1.5 yildir evliyim ve 9 10 aydir da bu guzel haberi almayi bekliyorum 💖😂
Esın de test vs verdımı yoksa sadece senmı kontrollerınınyaptırdın bır yılımı beklıyosun dolsun dıye benımde 13 ay oldu bebek olmadı evlenelıde 16 ay oldu neredese bır bucuk yıl olacak

Ya inşallah buraya pozitifi yazarız çok umutluyum çatlatma iğnesi oldum ilk defa bi belirti
Yok gibi sadece göğüs damarlarım çok belirgin o belirti olmaz heralde
Ama hiç de öyle olmazdı bilemedim

Ya inşallah buraya pozitifi yazarız çok umutluyum çatlatma iğnesi oldum ilk defa bi belirti
Yok gibi sadece göğüs damarlarım çok belirgin o belirti olmaz heralde
Ama hiç de öyle olmazdı bilemedim
Ne kullandınızda ıgne oldunuz bana bu ay klomen kullandırdı ama ıgne vermedı ılıskı takvımı verdı sadece

Benim geçen ay kist olmuştu çatlamamıstı o sebepten sanırım yazdı sizin yumurtalar kaç mm oldu söyledi mi
Bır tane vardı 16 mm dı pazartesi gunu cuma ya catlar gıbı konuştu ılıskı takvımı verdı gercektende cuma gece yada cumartesı sbaah catladı cuma gece baya sancım vardı sag tarafım kasıgım belım patlayacak gıbıydı ılıskıde bıle agrım oldu ole dıyım

Back
X