ay bencede ya ben sizi kaybetmek istemiyoruuuummmmmmmmmEğer bu ay da bir şey çıkmazsa kızlar aralık gene burada toplaşalım motive oluyor insan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bencede ya ben sizi kaybetmek istemiyoruuuummmmmmmmmEğer bu ay da bir şey çıkmazsa kızlar aralık gene burada toplaşalım motive oluyor insan:)
Rabbim tekrarını nasip etsinBende olmuştu nişan ertesi gün doğum yapmıştım:)
Her iki taraftayım valla sen gibi
Amin inşallah ağrısız kolay bir doğumla inşallah doğum yapmakta zorRabbim tekrarını nasip etsin![]()
hahahahah bizede ugrasin ya![]()
bizimlee kallllll jfjdkkdmdhep burdayım ki
Benimde bat 2 Aralık umarım pozitif olur bekleyen herkesin10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah![]()
çatlayınca sıvı mı geliyorBenim pik silindikten 2 gün sonra çatlama sıvısı geldi haberin olsun. 12 hatta bazen 36 saat vakti var yırtılan folikilün. Ben şahsen ihmal etme derim![]()
Amin inşallahBenimde bat 2 Aralık umarım pozitif olur bekleyen herkesin![]()