Mantıklı değil zaten ama bağımlılıkayy boyle cok zor gidip gelip test bakiyorum bende erken yapmak mantikli degilmis hemde hiiiccc jdhdjdn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı değil zaten ama bağımlılıkayy boyle cok zor gidip gelip test bakiyorum bende erken yapmak mantikli degilmis hemde hiiiccc jdhdjdn
bat'a kadar asla pozitif görmedi bu gözler tam bat günümde sipsilik bir çizgi gördüm umudu kaybetmeYa kızlar çok tatlısınızzBenim aklıma takılan birşey var, benim perşembe gününden itibaren ağzımda bir acılık bir tuhaf tat var. Tuzlu şeyler yerken yine iyi sayılır ama tatlı, çikolatalı birşey yediğimde üf bu ne oluyorum tadı öyle kötü geliyor yani anlayın. Çayı çok severken artık içemiyorum tadı sabun kolonya gibi. Maden suyu da aynı şekilde. Adet tarihim 5 Aralık 1-2 gün oynayabiliyor. Bugün test yaptım negatif. Sanki çok ama çok silik bir gölge vardı ama kuruma da olabilir belki. Erken mi yaptım sizce?
bat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzelerBari birimizden birinin pozitif çıksa da anlasak![]()
yaa guzell haberler ver bizeee![]()
Yarın adet olmam gerekiyor bugün de bi kremsi sıvı geldi bu ne demek oluyor bilmiyorum beni biraz aydınlatır mısınız lütfen kızlaryaa guzell haberler ver bizeee![]()
Oyy maşaAllah maşaAllahbat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler![]()
bu ay olmazsa onumuzdeki ay da onu siparis ederim fjfjkdBence laboquick de iyi
bende yapmiyom persembeye kadar birlikte bekliyoruzAy bana da bir regl oluyormuş hissi geldi ama akan bir şey yok. Anlamadım bir anda sanki belimden aşağı sancı bırakıldı akıntıö beyaz test yapmayacağım en az 2 gün çünkü bu regl ise bu gece gelir
5 ondan 5 de awox danbu ay olmazsa onumuzdeki ay da onu siparis ederim fjfjkd
Zabaha kadar burdayız zabaha hshdhdhdhbende yapmiyom persembeye kadar birlikte bekliyoruz
Ya ne güzel konuşuyosunuz inşallah bende çift çizgiyi görürümmbat'a kadar asla pozitif görmedi bu gözler tam bat günümde sipsilik bir çizgi gördüm umudu kaybetme![]()
ya canimin iciii cok tatlisiinnndodo'm seni eski hesabımda temmuz ayında tanımıştım o zaman kimyasal geçirmiştim ben sonra hesabı kapatıp gittim buralardanhamiş olunca geri geldim seni aradım ilk çok üzüldüm bu başlığı açtığında çünkü seninde hamileliğini çok istemiştim. ama şimdi gördüm ki silik çizgiyi görmüşsün çok sevindim
tekrar üzülmemek için testlerle koyulaşmayı takip et çünkü ben de öyle yapmıştım gecikmenin 3. günü gidip kan vermiştim. 3-4 kere kan verdim çok zorlu bir süreç hele ki başından böyle olaylar geçenler için
İnşallah Dodo bu sefer olmuştur ve bebişi öğreniriz, darısı diğer tüm bekleyen anniş adaylarım için hepimizin kucakları dolsun
![]()
gercekten bagimlilik yapiyo bu arada jfjxjxjkfmdMantıklı değil zaten ama bağımlılık![]()
Ben de yapmıycam bekliycem sonra stres oluyorum (yani inşallah)bende yapmiyom persembeye kadar birlikte bekliyoruz
iki ihtimal var ya gebedin ya regl oncesi akinti yarin sabah regl baslamazsa test yap canimYarın adet olmam gerekiyor bugün de bi kremsi sıvı geldi bu ne demek oluyor bilmiyorum beni biraz aydınlatır mısınız lütfen kızlar
insallah canimmm insallahhh almayizz ama belli olmaz tabi5 ondan 5 de awox danama 9 ay almazsın inşaAllah
![]()
zabaha kadar burda olursam keesin yaptirir bunlar bana jfjdjndZabaha kadar burdayız zabaha hshdhdhdh
benim kendime olan guven jdjdjdjnddBen de yapmıycam bekliycem sonra stres oluyorum (yani inşallah)![]()
Bu ay gayet güzel bekledim ama şu son bir hafta geçmeyecek çok iyi biliyorum örgüye sardım o yüzdenbenim kendime olan guven jdjdjdjndd