• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya kızlar çok tatlısınızz🫶 Benim aklıma takılan birşey var, benim perşembe gününden itibaren ağzımda bir acılık bir tuhaf tat var. Tuzlu şeyler yerken yine iyi sayılır ama tatlı, çikolatalı birşey yediğimde üf bu ne oluyorum tadı öyle kötü geliyor yani anlayın. Çayı çok severken artık içemiyorum tadı sabun kolonya gibi. Maden suyu da aynı şekilde. Adet tarihim 5 Aralık 1-2 gün oynayabiliyor. Bugün test yaptım negatif. Sanki çok ama çok silik bir gölge vardı ama kuruma da olabilir belki. Erken mi yaptım sizce?
bat'a kadar asla pozitif görmedi bu gözler tam bat günümde sipsilik bir çizgi gördüm umudu kaybetme 😂

Bari birimizden birinin pozitif çıksa da anlasak 🙄
bat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler 🩷

Eklentiler

• IMG_6689.webp
    IMG_6689.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58
bat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler 🩷
Oyy maşaAllah maşaAllah 😍Allah’ım sağlıkla, mutlulukla kucağınıza aldırsın inşaAllah 🤲
Bat günü görünen çizgi candır 😃 umutsuzluğa kapılmakta olan tüm arkadaşlara aynısından diliyorum 😊

dodo'm seni eski hesabımda temmuz ayında tanımıştım o zaman kimyasal geçirmiştim ben sonra hesabı kapatıp gittim buralardan 🥹 hamiş olunca geri geldim seni aradım ilk çok üzüldüm bu başlığı açtığında çünkü seninde hamileliğini çok istemiştim. ama şimdi gördüm ki silik çizgiyi görmüşsün çok sevindim 🩷🧿 tekrar üzülmemek için testlerle koyulaşmayı takip et çünkü ben de öyle yapmıştım gecikmenin 3. günü gidip kan vermiştim. 3-4 kere kan verdim çok zorlu bir süreç hele ki başından böyle olaylar geçenler için 😢 İnşallah Dodo bu sefer olmuştur ve bebişi öğreniriz, darısı diğer tüm bekleyen anniş adaylarım için hepimizin kucakları dolsun 🧿🩷🤲
ya canimin iciii cok tatlisiinnn💖💖💖💖💖 bende hatirladim seni iste temmuzdan beri burdayım bendee😅😅 cok sistiyoruz ama olmuyor bekliyoruzz😅😅 ya silik ama cok oynadim fotografla hani emin degilim arkadaslarim dun cok ustume geldi yap diye yaptim bende hdhdjd ama iste yalanci pozitif cok gordugum için insan yine mi diye dusunuyor maalesef, suan hamilemisin

Back
X