gereksiz fazla medipol hep boyle xjxnjdndkxMedipol mega arkadaşlar mesai dışı sadece beta muayene yok 2800(reklam olmasın)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gereksiz fazla medipol hep boyle xjxnjdndkxMedipol mega arkadaşlar mesai dışı sadece beta muayene yok 2800(reklam olmasın)
Bir umuttur yaşamakuzuluyosan niye yapiyon erkenden djdjdjnd
geciyo geciyo az sabret dndndjndBir umuttur yaşamakiçim içime sığmıyo yaa günler geçmiyo resmenn
Aen bide benim dün silik görünce olan alıklığımı görseydin ahahahahahahahahhaBir umuttur yaşamakiçim içime sığmıyo yaa günler geçmiyo resmenn
acaba niye yapmiyosun xjdndi 2 gun once her gune bi test diye geziyodun burda jcjdndxkxmBenim evde 9 tane testim var ben yapmıyorum ajdjjd
ay bide senin yuzunden gidip testi actim jdjdjdjdjdkdkdAen bide benim dün silik görünce olan alıklığımı görseydin ahahahahahahahahha
Hahaha suan tüm hevesim kaçtı hala kasıklarımda birseyler var am umudumu çaldılar jsjdjdacaba niye yapmiyosun xjdndi 2 gun once her gune bi test diye geziyodun burda jcjdndxkxm
Cidden bu Awox niye böyle yaptı ki bende de awox var galiba kırmızı silik çizgi görmek lazım griler yanıltıyo hepAen bide benim dün silik görünce olan alıklığımı görseydin ahahahahahahahahha
Kız bildiğin pembeydi zatenCidden bu Awox niye böyle yaptı ki bende de awox var galiba kırmızı silik çizgi görmek lazım griler yanıltıyo hep
benim kasiklarim sakinledi ya sessizler dunden beri xjdxkxHahaha suan tüm hevesim kaçtı hala kasıklarımda birseyler var am umudumu çaldılar jsjdjd
Senin bi tekrarlaman lazım benceKız bildiğin pembeydi zaten
Belime vuran bişeyler var üstelik regl olucam diye yoruyorum olmazdı hiç ama bu ay böyle olmak istedi canı heralde jashhsbenim kasiklarim sakinledi ya sessizler dunden beri xjdxkx
celme aklimizi yapmiyoz simdi fjfjfkfkSenin bi tekrarlaman lazım bence![]()
6 aralıkta gelen giden olmazsa hshshsSenin bi tekrarlaman lazım bence![]()
Benim de hafif ağrılarım oluyo birde bugün göğüslerim hassaslaştı ama bilemiyorummbenim kasiklarim sakinledi ya sessizler dunden beri xjdxkx
ben artik bisey takip etmiyorum persembe test yapicam sadece xjdhfjfnflflngkxkBelime vuran bişeyler var üstelik regl olucam diye yoruyorum olmazdı hiç ama bu ay böyle olmak istedi canı heralde jashhs
benim gogusler 12 gundur agriyo hic gecmedi ozellikle sabah ve aksamlariiiiBenim de hafif ağrılarım oluyo birde bugün göğüslerim hassaslaştı ama bilemiyorumm
Ahshshshcelme aklimizi yapmiyoz simdi fjfjfkfk
Senin bayaa erken başlamış bakbenim gogusler 12 gundur agriyo hic gecmedi ozellikle sabah ve aksamlariiii