ayy bende olsam bu yazılanları tek tek araştırırdım miyomundan sıvısına kadar ne demek olduğuna bak da ona göre hareket edersin birazdaBen rahim filmi çekilecektim de onun için Dr. Vajinal ultrason istemişti dün onun sonuçlarına bakarken gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende olsam bu yazılanları tek tek araştırırdım miyomundan sıvısına kadar ne demek olduğuna bak da ona göre hareket edersin birazdaBen rahim filmi çekilecektim de onun için Dr. Vajinal ultrason istemişti dün onun sonuçlarına bakarken gördüm
ben bence yapmim yarin ya ne diyosun ayin 6si ideal degil mi 6sında yapim tabi regl gelmezse jxjdjdnDodo sen yarın test yaparsın
Hepsini araştırdım yani chatgbtye sordum sonra googledan tastikledim bi sıkıntı yok sadece sıvı dediği enfeksiyon onu da biliyordum zaten kalınlık beni heyecanlandırdıayy bende olsam bu yazılanları tek tek araştırırdım miyomundan sıvısına kadar ne demek olduğuna bak da ona göre hareket edersin birazda
Dpo 12 oluyo yarın bi yap shjdjben bence yapmim yarin ya ne diyosun ayin 6si ideal degil mi 6sında yapim tabi regl gelmezse jxjdjdn
test yapmadı başka o diye biliyorum. bundan önceki döngüsü uzamıştı o zamanlar birden fazla test yaptı ama bu döngüsünde erkenden yapmadı dpo11 deyken yapacaktı sabah sonra vazgeçti akşam mı yapsam dedi yani dünden bahsediyorum. bizde dedik ertesi sabah yap hatta daha iyi olur. o da bu sabah yaptı işte dpo12 olmuş oldu böylecepeki bi onceki testini ne zaman yapmistiiii
ya 10 sa 10 da olabilir jdjdjdndjdjkdDpo 12 oluyo yarın bi yap shjdj
kız zaten adet zamanın geldi gelecek yap sen testi benceben bence yapmim yarin ya ne diyosun ayin 6si ideal degil mi 6sında yapim tabi regl gelmezse jxjdjdn
zeynosum muthis hafizan var bayildim masallahhh shdjdjdjdj 12dpo ise ortalama normal gebeliklerde o zaman 10dan sonra cikarir artik silik cizgi yani 4 gun icinde pozitif görmezsem yok demektirtest yapmadı başka o diye biliyorum. bundan önceki döngüsü uzamıştı o zamanlar birden fazla test yaptı ama bu döngüsünde erkenden yapmadı dpo11 deyken yapacaktı sabah sonra vazgeçti akşam mı yapsam dedi yani dünden bahsediyorum. bizde dedik ertesi sabah yap hatta daha iyi olur. o da bu sabah yaptı işte dpo12 olmuş oldu böylece
Hahahaha 10 da da biseyler cıkıyoya 10 sa 10 da olabilir jdjdjdndjdjkd
chatgbt dpo 10 için yüksek oran veriyor güvenli zaman birçok kişide sonuçlar netleşmeye başlar diyorya 10 sa 10 da olabilir jdjdjdndjdjkd
Çikolata kisti mi bu kist dedikleri inşallah normal bir şeydirBen rahim filmi çekilecektim de onun için Dr. Vajinal ultrason istemişti dün onun sonuçlarına bakarken gördüm
yani iste tam bilmiyorum o yuzden emin degilim fjdbjdjdjsjskız zaten adet zamanın geldi gelecek yap sen testi bence
cikar mi 10da da artik fjxjxjd bence yok ya hahhaha o yuzden hic gelmiyo icimden ndjdnd hamilegibi hissetmiyorum xjxdjndodHahahaha 10 da da biseyler cıkıyo
valla iyi hafızanın zorlukları da var kendimle ilgili de hiçbir şeyi unutmuyorum iyi olmuyor jfvfjg mesleki deformasyon mu diyelim buna ffbjhzeynosum muthis hafizan var bayildim masallahhh shdjdjdjdj 12dpo ise ortalama normal gebeliklerde o zaman 10dan sonra cikarir artik silik cizgi yani 4 gun icinde pozitif görmezsem yok demektir![]()
zeynosum erken olmaz mi kichatgbt dpo 10 için yüksek oran veriyor güvenli zaman birçok kişide sonuçlar netleşmeye başlar diyor
valla chat iyi bir tarih diyor zaten dpo12-14 de net olur falan ama adet tarihi de gelmiş oluyor ne anladım o işten o zamanzeynosum erken olmaz mi ki
hahahaha olabilir bak djdjdjiddkodvalla iyi hafızanın zorlukları da var kendimle ilgili de hiçbir şeyi unutmuyorum iyi olmuyor jfvfjg mesleki deformasyon mu diyelim buna ffbjh
Bugün en erken yerleşme tamamlanmış olabilir dpo 7 yi başlangıç için öneririm testlereben bu sabah dpo 6 yım negatif göreceğimi bile bile test yaptım hahaaahahh
bana kalsa cuma bakmaya başlayacaktım ama ona bile dayanamadım chate kalsa pazar günü yap sonucun çok daha net olur diyor nasıl dayanırım bilmem dffhdh