• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Gidiyor gönlümün efendisi hiç kimseye yar olmam artık beynimde bu çalmaya başladı okuyunca. Ya regl olsam 1 şişe şarap alıcam kendime korkudan anca uslu uslu oturuyorum
ayy bilmiyorum ki olsam da kurtulsam diyr brkliyorum erken kepenk cektim ben bu ay niye boyle oldu fjfjfkfkf

ayy bilmiyorum ki olsam da kurtulsam diyr brkliyorum erken kepenk cektim ben bu ay niye boyle oldu fjfjfkfkf
İnsan bir süre sonra yılıyor canım çünkü aslında varya en iyisi ovülasyondan sonra hiç olmamış gibi davranıp umursamamak lazım

Eklentiler

• 1000002073.webp
    1000002073.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1
İnsan bir süre sonra yılıyor canım çünkü aslında varya en iyisi ovülasyondan sonra hiç olmamış gibi davranıp umursamamak lazım
kimse gormeden kimse gormeden djdjdjdndjnd gormemis gibi yap fkdjjddnd yapamiyon iste sorun orda en ufak hareketi ay noluyioo diye bekliyoruz fjfjjdjfd

kimse gormeden kimse gormeden djdjdjdndjnd gormemis gibi yap fkdjjddnd yapamiyon iste sorun orda en ufak hareketi ay noluyioo diye bekliyoruz fjfjjdjfd
Ama gerçekten canım takık olunca bütün gebelik belirtileri bir an da beliriyor

Back
X