inanma aşkım sen insallah hemen olucak hdjdjdjkız kardeşim baktırmış beni de sormuş bir yıl içinde oluyor bebeği demişben de inansam mı dedim inanmasam mı bi mutlu oldum ama çoktan inanmışım sanırım asdfg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanma aşkım sen insallah hemen olucak hdjdjdjkız kardeşim baktırmış beni de sormuş bir yıl içinde oluyor bebeği demişben de inansam mı dedim inanmasam mı bi mutlu oldum ama çoktan inanmışım sanırım asdfg
Valla bebeğim tüm tüp bebek yaptıranlar arasında yüzde 1 lik dilime girdik biz. Doktor senede 1 tane hastam olur böyle bu yıl sen oldun demişti korkum o yüzdentövbe de ya allah korusun bende çok karamsar bir insanım ama o kadarda değil ya![]()
haftada bir mutlaka bebegimi görüyorum ruyamda jfjdndjdnxjd ruyalara fallara bakarsak ohooo fjxjxjxkkdlxYa siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj
Ozel degilse eger ne kadar tutuyor bu olay fiyat olarakValla bebeğim tüm tüp bebek yaptıranlar arasında yüzde 1 lik dilime girdik biz. Doktor senede 1 tane hastam olur böyle bu yıl sen oldun demişti korkum o yüzden
Adamlar bizden kaç yıl ileride ya biz de her bulduğumuz test çubuğuna işeyelim ajjajajsEki Görüntüle 3681498
Bende görüntüsü böyle mesela normalde egrelti otu gibi gorunmesi lazım ruj kadar bişey mınıcık D dodo1234 @papatya1632
Yine bir sistem çıkmış tedap bogmaci aşısı 18 haftalık da vuruldum şimdide 26 haftalık normal tetonoz aşısı oldum yani aynı olmayabilir bence gebelikte vurdur daha güvenli olurO zaman ben yaptırayım ya. Ben aşı karşıtı asla değilim ama hiçbir müdahale istemiyorum gebelikte yani öncesinde yaptırayım o riski almayım diye düşündüm
Hahahahahaha bende bu ay hamile kalamazsam bu testlerim hepsine işerim ahahhahsAdamlar bizden kaç yıl ileride ya biz de her bulduğumuz test çubuğuna işeyelim ajjajajs
kulağına mı fısıldadı kız asddfgYa siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj
Kız özelimi kaldı hahaha. Canım biz tüp bebeğe nerdeyse 200 bin harcadık ama eğer sabreder devlette rapor çıkarırsan daha uyguna gelir. Hastaneye paket 85 ödedik. İlaçlara bir 30 40 gitti ameliyat oldum histeroskopi 38 ona gitti 160 filan tutuyor ama ben transfer olamadım transfer sonrası da ilaçlar var onlar da pahalı onlarda olsaydı 200 ü bulurduOzel degilse eger ne kadar tutuyor bu olay fiyat olarak
Yok bildiğin bagırıyodu bahshaha karnıma yaptığı masajı hissedip uyanmıştım kocamıda uyandırdım korkudan ahdhjshdkulağına mı fısıldadı kız asddfg
vardır alalhın bir bildiği sen yine de umudunu kaybetme yumurta kalitene destek vermeye devam et hayırlısıyla olur inşallahValla bebeğim tüm tüp bebek yaptıranlar arasında yüzde 1 lik dilime girdik biz. Doktor senede 1 tane hastam olur böyle bu yıl sen oldun demişti korkum o yüzden
hepsini kovaya koy üstüne işe canımHahahahahaha bende bu ay hamile kalamazsam bu testlerim hepsine işerim ahahhahs
asdfg allahım affet ne olur güldümYok bildiğin bagırıyodu bahshaha karnıma yaptığı masajı hissedip uyanmıştım kocamıda uyandırdım korkudan ahdhjshd
Askım devlet bana hayatta yapmaz onun için baya süre geçmesi falan gerekiyor benim ki biraz gayri ihtiyariKız özelimi kaldı hahaha. Canım biz tüp bebeğe nerdeyse 200 bin harcadık ama eğer sabreder devlette rapor çıkarırsan daha uyguna gelir. Hastaneye paket 85 ödedik. İlaçlara bir 30 40 gitti ameliyat oldum histeroskopi 38 ona gitti 160 filan tutuyor ama ben transfer olamadım transfer sonrası da ilaçlar var onlar da pahalı onlarda olsaydı 200 ü bulurdu
Haklısın canım. O zaman bir gelsin de bakalımYine bir sistem çıkmış tedap bogmaci aşısı 18 haftalık da vuruldum şimdide 26 haftalık normal tetonoz aşısı oldum yani aynı olmayabilir bence gebelikte vurdur daha güvenli olur
Bende oyle o kadar saldım ki sadece egleniyorum yaniben artık kafayı kırdım an itibari ile bildiriyorum a dostlar![]()