• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

kızlar bu arada ben 2 ay önceki döngümde yerleşme kanaması yaşadığımı düşünüyorum regle bi hafta kala oldu sulu kahve bi akıntıydı sonra 2 günde uçuk pembe şeklinde devam edip bitti regl de 3 gün geçtikten sonra geldi hiç test yapmadım bu sürede. Neredeyse tüm belirtileri yaşadım 10 aydır deniyoruz artık hiçbir belirtiye inanmam beta görmeden bu da böyle bi hayal kırıklığı işte :mad:

Ya siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj
haftada bir mutlaka bebegimi görüyorum ruyamda jfjdndjdnxjd ruyalara fallara bakarsak ohooo fjxjxjxkkdlx

O zaman ben yaptırayım ya. Ben aşı karşıtı asla değilim ama hiçbir müdahale istemiyorum gebelikte yani öncesinde yaptırayım o riski almayım diye düşündüm
Yine bir sistem çıkmış tedap bogmaci aşısı 18 haftalık da vuruldum şimdide 26 haftalık normal tetonoz aşısı oldum yani aynı olmayabilir bence gebelikte vurdur daha güvenli olur

Ya siz ne diyosunuz rüyamda bir kadın geldi eliyle masaj yaptı karnıma ben uyurken 3 hafta içindr hamile kalacaksın dedi hani yok bisey???? Hahahahaha gecem gece de biri bana sen hamilesin diyodu sürekli sjdjdjsjj
kulağına mı fısıldadı kız asddfg

bende astrolog gibi bir şeylere baktırmıştım tek soru danışmanlığı var belki biliyorsunuzdur. 2024 yılıydı sorduğumda. biri 2025 şubat demişti diğeri de 2025 şubat-mart mı ne demişti. hani nerdeee iki farklı insan ortalama aynı tarihleri verdiler çıkmadıı :(

Ozel degilse eger ne kadar tutuyor bu olay fiyat olarak
Kız özelimi kaldı hahaha. Canım biz tüp bebeğe nerdeyse 200 bin harcadık ama eğer sabreder devlette rapor çıkarırsan daha uyguna gelir. Hastaneye paket 85 ödedik. İlaçlara bir 30 40 gitti ameliyat oldum histeroskopi 38 ona gitti 160 filan tutuyor ama ben transfer olamadım transfer sonrası da ilaçlar var onlar da pahalı onlarda olsaydı 200 ü bulurdu

Valla bebeğim tüm tüp bebek yaptıranlar arasında yüzde 1 lik dilime girdik biz. Doktor senede 1 tane hastam olur böyle bu yıl sen oldun demişti korkum o yüzden
vardır alalhın bir bildiği sen yine de umudunu kaybetme yumurta kalitene destek vermeye devam et hayırlısıyla olur inşallah

Kız özelimi kaldı hahaha. Canım biz tüp bebeğe nerdeyse 200 bin harcadık ama eğer sabreder devlette rapor çıkarırsan daha uyguna gelir. Hastaneye paket 85 ödedik. İlaçlara bir 30 40 gitti ameliyat oldum histeroskopi 38 ona gitti 160 filan tutuyor ama ben transfer olamadım transfer sonrası da ilaçlar var onlar da pahalı onlarda olsaydı 200 ü bulurdu
Askım devlet bana hayatta yapmaz onun için baya süre geçmesi falan gerekiyor benim ki biraz gayri ihtiyari

Yine bir sistem çıkmış tedap bogmaci aşısı 18 haftalık da vuruldum şimdide 26 haftalık normal tetonoz aşısı oldum yani aynı olmayabilir bence gebelikte vurdur daha güvenli olur
Haklısın canım. O zaman bir gelsin de bakalım

Back
X