- 19 Eylül 2025
- 311
- 279
- 18
- 28
Askim üzülme yeni döngüler yeni yumurtalar üzülürsen olmaz etkilenirsinBen elendim bu ay kızlar leke gördüm bugün biraz üzüldüm ama napalım kısmet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim üzülme yeni döngüler yeni yumurtalar üzülürsen olmaz etkilenirsinBen elendim bu ay kızlar leke gördüm bugün biraz üzüldüm ama napalım kısmet![]()
kız afedersiniz özür dilerim bu söyleyeceğim için ama ilişki sırasında bile salak salak espri yapıyorum artık hatta eşime bu ilişkiden bebek olursa çok gülerim dedimBende oyle o kadar saldım ki sadece egleniyorum yani
İşte seneye bu fiyatlar 1.5 katı olur öyle düşün. Devlet şartları da 3 yıl evlilik 2 aşılama ya da başarısız tüp bebek olması bir de eşlerden birinin 5 yıl sigortalı olması. Ben ilaçlar için rapor almaya çalışabilirim belki ya bu defa zamanım var o zaman kaybedecek zamanım yok gibi düşünmüştüm. Hem belki denerim bizim burda devlette tüp bebek yeni açıldı bir de özeldeki doktorumu oranın başına geçirdiler öyle olunca devlete artık uzak bakmıyorum. İlkinde sürünmek filan istemedimAskım devlet bana hayatta yapmaz onun için baya süre geçmesi falan gerekiyor benim ki biraz gayri ihtiyari
Ay bak bende dün ayaktan çok üşüdüm adet öyle mi geliyorkizlar benim hafiften regl sancilarim geliyor gibi ayaklarim üşüyor karnim adet olacakmisim gibi agrimaya basladi ve belim hafiften kendini hissettiriyorr gidiyor gitmekte olan xjjxxjfkd
Öyle haklısın ama insanın elinde değil mayıstan beri deniyorum bu ay ovülasyon takibi yaptım falan umutlanmıştım birazAskim üzülme yeni döngüler yeni yumurtalar üzülürsen olmaz etkilenirsin
İşte ben bu şartları karşılamıyorum ya ondan dedim daha deneyeli 4. Ayİşte seneye bu fiyatlar 1.5 katı olur öyle düşün. Devlet şartları da 3 yıl evlilik 2 aşılama ya da başarısız tüp bebek olması bir de eşlerden birinin 5 yıl sigortalı olması. Ben ilaçlar için rapor almaya çalışabilirim belki ya bu defa zamanım var o zaman kaybedecek zamanım yok gibi düşünmüştüm. Hem belki denerim bizim burda devlette tüp bebek yeni açıldı bir de özeldeki doktorumu oranın başına geçirdiler öyle olunca devlete artık uzak bakmıyorum. İlkinde sürünmek filan istemedim
Aynısı bende var sürekli regl olacakmıs hissi nasıl umutlanalım sindi soyler misniz ahdhdjAy bak bende dün ayaktan çok üşüdüm adet öyle mi geliyor![]()
Canım yaşın genç ise tüp bebeğe 2 yıl olmadan başvurma bence yani amh değerin iyiyse yaşın gençse o hormonları yeme boşuna bana bile doktorum sizin doğal yolla olur acele etme 2 sene bir dene dedi özel doktoru olmasına rağmen. Hala diyor tüp bebekle olmayan nasıl olsun diyorum sizin doğal yolla çocuğunuz olur göreceksin sen doğal gebe kalıp bana geleceksin diyip duruyor düşün eşimin ileri hızve morfoloji düşük olmasına rağmenİşte ben bu şartları karşılamıyorum ya ondan dedim daha deneyeli 4. Ay
Valla çok erken oldu ben azıcık daha gecikirim diye bekledim heppapatya bak biz bu ay kepenkleri erken kapattik bi sonraki ayi dusunmeye basladik bile bu kiz ovitrellesini bile aldi düşün hdixjxjxk o testleri getir bize djxjxjxkjxxnkxmdkx
Amh iyi yasım 28 ama kocam bir an önce istiyor 40 yasında o yüzden tercihlerim arasında 2 ay daha doğal denerim yani çatlatma iğnesiyleCanım yaşın genç ise tüp bebeğe 2 yıl olmadan başvurma bence yani amh değerin iyiyse yaşın gençse o hormonları yeme boşuna bana bile doktorum sizin doğal yolla olur acele etme 2 sene bir dene dedi özel doktoru olmasına rağmen. Hala diyor tüp bebekle olmayan nasıl olsun diyorum sizin doğal yolla çocuğunuz olur göreceksin sen doğal gebe kalıp bana geleceksin diyip duruyor düşün eşimin ileri hızve morfoloji düşük olmasına rağmen
yani ben yasarim genelde o yuzden surekli tuvalete de cikarim bugün gibi hfjdjdjdjAy bak bende dün ayaktan çok üşüdüm adet öyle mi geliyor![]()
Papatya topla takım taklavatı buraya gel bajjdjsValla çok erken oldu ben azıcık daha gecikirim diye bekledim hepsipariş edeceyim
![]()
Şanslısınız heee bak TR ye gelecektim iyi denk geldiayyy superrrr bdjdjjdjfjxjxjxj papatyamizzz![]()
ayy supersinn djdjdjdj benim yarin belli.olur zaten ndjjjddnValla çok erken oldu ben azıcık daha gecikirim diye bekledim hepsipariş edeceyim
![]()
Getiriyorum sizin için onlarıPapatya topla takım taklavatı buraya gel bajjdjs
hahaha gercekten iyi denk geldi gecende konustuk ama melek burda degildi gormemis demekki djdjdjdkŞanslısınız heee bak TR ye gelecektim iyi denk geldi![]()
Yeniye hazırlıcaz kendimiziayy supersinn djdjdjdj benim yarin belli.olur zaten ndjjjddn
Sorununuz yoksa doğal denemen daha iyi canım eşinin de yaşı çok değil ama tabi siz bilirsiniz nasıl mutlu olacaksan. Benim için opu çok zor geçmişti. Valla olan kadına oluyor erkeğe bir şey olduğu yokAmh iyi yasım 28 ama kocam bir an önce istiyor 40 yasında o yüzden tercihlerim arasında 2 ay daha doğal denerim yani çatlatma iğnesiyle
Evet melek bugün yakaladı konuyuhahaha gercekten iyi denk geldi gecende konustuk ama melek burda degildi gormemis demekki djdjdjdk
yani bu ay gercekten cok umitliyim ama sonra yavas yavas azaldi icimdeki umut neden bilmiyorum ama hic gebe hissetmiyorum kendimi bu ayYeniye hazırlıcaz kendimizi![]()