• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Birde yaklaşık 3 aydır folik asit kullanıyorum ben vifolic ismi hiç duymuşmuydunuz ??

Sabah 1 akşam 1 kullandım. Öyle ikişer tane içmedim ya fazla tepki verdi gibi hissettim ondan dolayı bu ay iki gün günde iki kere içtim 3 gün günde bir kere içtim
Kendi kendime tedavi 😅
Yumurtası büyümeyenler, çatlamayanlar için bu ilaç bir tür tedavi ama büyüyüp çatlayanlar için yumurta destekleme takviyesi gibi. Sen sadece sürekli her ay kullanmazsın arada bakarsın durumuna göre 😉 ki inşaAllah öyle aradalar olmaz güzel haberi alırsın en kısa zamanda.

Yumurtası büyümeyenler, çatlamayanlar için bu ilaç bir tür tedavi ama büyüyüp çatlayanlar için yumurta destekleme takviyesi gibi. Sen sadece sürekli her ay kullanmazsın arada bakarsın durumuna göre 😉 ki inşaAllah öyle aradalar olmaz güzel haberi alırsın en kısa zamanda.
Benim büyüyüp çatlamıyordu işte bunu hem adetimin geliş şeklinden hem de ovülasyon testinde gördüm ondan dolayı femara bana mantıklı geldi sence kötü mü yapmışım benim için mantıklı olan yol değil mi

Ya kızlar bir şey dicem biz bu grup doğurasıya böyle devam edecek gibiyiz bir telegram grubu kurup toplansak ya

Benim büyüyüp çatlamıyordu işte bunu hem adetimin geliş şeklinden hem de ovülasyon testinde gördüm ondan dolayı femara bana mantıklı geldi sence kötü mü yapmışım benim için mantıklı olan yol değil mi
Bence kötü yapmamışsın kaldı ki kullanınca pik de görmüşsün. Aslında yürüyüş yapıp, bol su içip, unlu gıdalardan ovulasyon dönemlerinde uzak dursan belki daha da etkisini görürsün, net pik ve net çatlama şeklinde. 3 ay hap kullanınca ara vermen iyi olur. Zaten bu hapların etkisi birkaç ay daha sürüyormuş.

Ay iyi yapmışsın bişey olmaz faydası olur belki. Hem sanki bana doktorlar ne yapıyor 3.gün kullanmaya başla 5 gün kullan sonrasında gel bakalım yumurtalara hmm şu kadar milim olmuş. Çatlatma iğnesine gerek yok dedikleri var gerek var dedikleri var... Ovulasyon testiyle zaten ciddi sıkıntı yoksa görüyorsun onları. Ne oldu ismi doktor kontrolünde kullanmak. Ben de yumurta kalitesi artsın diye letu kullandığım oldu. Pik de gördüm çatlama da. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ne zaman doktor şart, pcos varsa, kist varsa, başka türden sıkıntı varsa. Yoksa çok da mühim bişi değil...
Zeynoşta pcos var ama kuzum. Valla canım kendi kafamıza göre kullanmamalıyız bence Z zeynos11 mesela ven yumurta takibindeyken iğneyi vuracağımız gün kan aldılar 12 de vur demişlerdi sonra ben gittim kan sonuçları çıkınca hemen aradı doktor folikül istediğimiz gibi kan da büyümemiş sakın vurma dedi 2 gün daha ilaç kullandım öyle vurdum. Artı çoğul gebelik riski var böyle durumlarda

Bence kötü yapmamışsın kaldı ki kullanınca pik de görmüşsün. Aslında yürüyüş yapıp, bol su içip, unlu gıdalardan ovulasyon dönemlerinde uzak dursan belki daha da etkisini görürsün, net pik ve net çatlama şeklinde. 3 ay hap kullanınca ara vermen iyi olur. Zaten bu hapların etkisi birkaç ay daha sürüyormuş.
Çok üst üste kullanmıcam zaten en fazla 6 ay kullanılması gerekiyor. olmazsa mecbur bir şekilde biraz gayret gösterip kilo verip doktora gidicem tekrardan ama temennim olması yönünde tabii yorumların için teşekkürler 🤩

Kızlar femara iyi bir ilaç pcosta özellikle veriliyor. Rahmi de kalınlaştırıyor yumurtaları da uyarıyor. Genelde yumurtası gelişmeyenlere veriliyor büyütüyor diye. Ama yumurtası büyüyenlere de bana göre saçma olmasına rağmen tedavi ilk aşaması bu olduğu için yine de veriyor doktorlar @beyazmelek111 Vignette Vignette
Benim doktorum çok vermek istemedi ama ben istedim kuzum daha önce tüp bebek tedavisinde kullanmıştım doğal siklus denemiştik bana iyi gelmişti. Bakalım bu ay adetin 5. günü başlayalım dedi doktor

Zeynoşta pcos var ama kuzum. Valla canım kendi kafamıza göre kullanmamalıyız bence Z zeynos11 mesela ven yumurta takibindeyken iğneyi vuracağımız gün kan aldılar 12 de vur demişlerdi sonra ben gittim kan sonuçları çıkınca hemen aradı doktor folikül istediğimiz gibi kan da büyümemiş sakın vurma dedi 2 gün daha ilaç kullandım öyle vurdum. Artı çoğul gebelik riski var böyle durumlarda
Biliyorum hayatım hepsini merak etme. Bende yumurtlama ve çatlama uzun süredir olmadığı için ve kilolu bir birey olduğum için dirençli olacağını düşündüm ona göre ovuluasyonşa ve gelen adetimle az çok anladım. Adetim adam akıllı gelmiyordu femara kullandığım ay adetim tam vaktinde geldi aslında gebelik oluşmasa bile bir şeyleri uyardığını gösterdi bana bu. Bu ayda yine testlerde tam gününde pik ve çatlama gördüm sarkmadı günü. Gebelik yine oluşmasa bile yine zamanında adet göreceğimi düşünüyorum. Belki büyüdü çatladı gerçekten ama yumurtam kalitesizdi bu da bir etken olabilir. Bir sürü ihtimal var tabii
Ben kendi kendime kullanımı elbet savunmuyorum doğru da bulmuyorum ama beni buna iten kişiler utansın djdjdjdjd

Kızlar ben de pkos’luyum uygulamada bat 21 aralık görünüyor. Ovulasyon testi hala pik yapmadı 25. Gündeyim. Döngülerim 40-45 gün sürüyor böyle uzun beklemek sabır istiyor inşallah piki yakalarım. Benimle benzer süreçten geçenlerden destek almak istedim 7 aydır deniyoruz

Eklentiler

• IMG_2985.webp
    IMG_2985.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 11
Back
X