- 23 Nisan 2022
- 138
- 76
- 48
- 27
Gönlünce olur inşallah benim de doğum günüm Ocakta keşke şimdiden öğrensem de erken doğum günü hediyesi olsa ah ahh11 araliga kadar beklemedeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlünce olur inşallah benim de doğum günüm Ocakta keşke şimdiden öğrensem de erken doğum günü hediyesi olsa ah ahh11 araliga kadar beklemedeyim![]()
ben kurtluyum sen bana ne bakıyorsun dfkfdk dediğimi yap , yaptığımı yapmahahahha senin 7 dpoda testle ne isin vaar![]()

askim olursan da olursun neden bu kadar yukleniyorsun krndine akisina birak bak bana ben saldim hahahahao zamana kadar regl olurum diye aklım çıkıyor hahahah![]()
Asko zaten bat ın kesin olmadığı için erken bile olabilir bu test inşallah doğum günün sana harika haberler getirsinNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diye@papatya1632 @alsimist Z zeynos11 @melekparlaadapolat @beyazmelek111 C civcivella24 @amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
![]()
chatgbt bile bana dayanamayanlar kulübüsün diyor dfhhfdghdaskim olursan da olursun neden bu kadar yukleniyorsun krndine akisina birak bak bana ben saldim hahahaha
Canımsın nasip kısmety
aptim csnim negatif
aynen öyle ayy varsa var yoksa yok canim napalim dunyanin sonu degil ya bi sonraki ay devam ederiz olmazsa yine deneriz napalim canimyoksa da her şeyin ilacı zaman. birkaç gün içinde göreceğizzz var mı yok muu
Of of ben de böyleyim stresten kalbimin hızı bile artıyor bazen hissediyorum hayır o değil ben daha yolun başında sayılırım bu süreç bana kafayı yedirtecek gibi duruyoro zamana kadar regl olurum diye aklım çıkıyor hahahah![]()
insallah canim hersey gonlunce olsun seninde nasip artikGönlünce olur inşallah benim de doğum günüm Ocakta keşke şimdiden öğrensem de erken doğum günü hediyesi olsa ah ahh![]()
yolun başındayım derken denemelerin başında mısın yoksa dpo olarak mı yolun başındayım diyorsunOf of ben de böyleyim stresten kalbimin hızı bile artıyor bazen hissediyorum hayır o değil ben daha yolun başında sayılırım bu süreç bana kafayı yedirtecek gibi duruyor![]()
aayy deli kadinf fjdjdjdkkdmdkxmxlben kurtluyum sen bana ne bakıyorsun dfkfdk dediğimi yap , yaptığımı yapma![]()
insallahhhh belki de erkendir.. ama olmayadabilirAsko zaten bat ın kesin olmadığı için erken bile olabilir bu test inşallah doğum günün sana harika haberler getirsin![]()
Adet sancım gelmesin diye hareket bile çok etmiyoruminsallah canim hersey gonlunce olsun seninde nasip artik![]()
dogru diyor azcik sabret boyle olmaz kcjxkskschatgbt bile bana dayanamayanlar kulübüsün diyor dfhhfdghd
Denemelerin başındayımmyolun başındayım derken denemelerin başında mısın yoksa dpo olarak mı yolun başındayım diyorsun
hayırlısı.....Canımsın nasip kısmet![]()
askim yapmayin bunu kenfinize nefen yapıyorsunuz stres daha kotu yani olmazsa da olmaz bu ay akisina birakin yaniOf of ben de böyleyim stresten kalbimin hızı bile artıyor bazen hissediyorum hayır o değil ben daha yolun başında sayılırım bu süreç bana kafayı yedirtecek gibi duruyor![]()
ohooo simdiden yani sal gitsin kizDenemelerin başındayımm
oyy allah kolaylık versin bacım ama hiçbir problemi olmayan çiftlerde bile hemen olmayabiliyor dert etme olur :) düşün ilk aylarda gebe kalma olasılığı %10-15 bu oran tabii aylar geçtikçe artarak devam ediyor o yüzden erken pes etmemeni öneririmmmDenemelerin başındayımm
Doğru diyosun normalde de böyle sakin sabırlı bir yapım vardır bu konuda böyle davranacağım hiç aklıma gelmezdiaskim yapmayin bunu kenfinize nefen yapıyorsunuz stres daha kotu yani olmazsa da olmaz bu ay akisina birakin yani