- 19 Eylül 2025
- 340
- 309
- 18
- 28
Evet olsa da olmasa da buralarda olacagızben hep burdayim olsa da olmasa da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olsa da olmasa da buralarda olacagızben hep burdayim olsa da olmasa da![]()
herkesin guzel haberini alana kadar burdayiz dndjdjkdEvet olsa da olmasa da buralarda olacagız
Selam kızlar, dün akşam açık kırmızı lekelenmem oldu peçeteye silince gelen ama şu an bir şey yok. Dpo 10 yanda 11 deyim. Sizce napmalıyım?
Test için erken mi yapsam çıkar mı bilemedimtabiki beklemelisin![]()
Test için erken mi yapsam çıkar mı bilemedim
Aa benim lekelenmem başladı elendim… yarın bekliyordum bugün olması da iyi oldu açıkçası yeni yumurtalar daha hızlı olsun ahahshshhsherkesin guzel haberini alana kadar burdayiz dndjdjkd
Tamam canım sağol cevap için nasıl bekleyeceksek bekleyelim bakalımdop 12 14 bekle
Hayrlısı olsun canım inşaAllah senin haberini yakında alacağızNEGATIF... ben dedim size hissetmiyorum diye@papatya1632
alsimist @zeynos11 @melekparlaadapolat B beyazmelek111 C civcivella24
amanbocegi ve diger unuttuklarim.... dodonuz artık test yapmayacak 11 araliga kadar tabi o arada regl gelmzse
![]()
Beni kimse tanımasa bile ben de utanıyorumKüçük bir ilde yaşıyorum ve kendime engel olamıyorum utanıyorum test alırken eczaneden herkes birbirini tanıyor burda çünkü istemsizce utanıyorum çekiniyorum![]()
Bu güzel haberYaa ben trndyoldan sipariş verdim awox bugün teslim gözüküyordu gelmedi gelseydi ilk idrar ile yapacaktım ama yapamadım yarın artık ilk idrar ile yapıcam adet bugün ama gelen giden ağrı sızı yok
Sanki fırından yeni ekmek çıkıyorAa benim lekelenmem başladı elendim… yarın bekliyordum bugün olması da iyi oldu açıkçası yeni yumurtalar daha hızlı olsun ahahshshhs
1 ocak bat ım şuan uğurlu gelsinnnnSanki fırından yeni ekmek çıkıyorhayırlısı olsun canım Ocak ayı gönlünce olur umarım
Aminn1 ocak bat ım şuan uğurlu gelsinnnn![]()