• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar Selam benim yeni öğrendiğim bilgilere göre 1 santim uzayan akıntı ovulasyon akıntısı değilmiş ovülasyon öncesi akıntıymış. asıl ovulasyon döneminde 3-4 santime kadar uzaması gerekiyormuş Hatta başka bir başlıkta birisi böyle idrar testi yaparken içerisinde Çok affedersiniz bulut gibi gözüktüğünü söylemişti İşte o Asıl ovülasyonmuş. bu kasım ayı mevsim geçiş dönemi olduğu için çoğu kadın da ovülasyon daha ileriye gitmiş bu yüzden adetler gecikmiş yani ovülasyon testi yapmadan akıntıya göre takip edecek olanlar bunu dikkate alsın derim 💃 ben geçen ay 1 cm iken değerlendirdim 3 4 cm iken tamamen boş geçtim 🥲
Benim 20 Kasımda ona benzer akıntım oldu ama öyle çok uzamadı açıkçası ve ay içerisinde başka da o şekilde akıntı hiç olmadı. Bu işler ne karışıkmış yahu

Bide dpo 7de başlayıp dpo 10 a kadar içten gelen kasık sızlamaları bel sızlamaları çok yaşadım vücudum yerinden sözkülecek gibiydi koltuk altıma doğru göğüslerim acayip ağrıdı ama hepsi adettendir dedim ve geçti dpo 11 gibi şuan hafif sağ kasık ve sol kasık iğne batmaları dışında birşey yok birde çok gazım var 😏

Ya benim bu akıntı Ovulasyon dönemimde 3 4 gün sürüyor normal mi acaba ben o akıntının geldiği günleri değerlendirmeye çalıştım bide kasıklarımda ağrı olmuştu
Ağrı da güçlü bir bulgu bence normal ya sürmesi herkesin döngüsü bireysel farklılıklar içerir sonuçta

Ben o bahsettiğim akıntı günü değerlendirdim artık nasip. Yapışkanlı bir yapıdaydı. Ama ovulasyon akıntısı mıydı değil miydi hâlâ pek emin değilim 😂
Asla bilemiycez anca tutarsaaa , ama benim gibi 1 cm lik akıntı ile yapıp bırakan varsa bırakmasın anam devam 💃

Benim de karnımın yan kısımları dokunduğumda acıyor nedense. Yatarken yanlara batma oluyor. Adet mi yoksa belirti mi artık bilemiycem

Ay valla napim kırmızılar yeni gitti benim bugün kendimi yeni döngüye mental açıdan hazırlıyom onun dışında ev işleri klasik 🫠 sen napiyon nasılsın ne var ne yok
bende işteyim canım sakin doneme gectim sukur. hadi yenı ay guzellık getırsın canım benım ;) benimde bat 6-8 aralık arası az kaldı bakalım. regli gecıkmesını beklıyorum.

Back
X