- 23 Nisan 2022
- 119
- 63
- 48
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi oldu 16 sı gibi yumurtlayacağım tahminlerime göre ovüde yapacagım iğne de yapacagım tüm kozlarımı kullanıcam sjdjdjdyaa biz zaten kafadan diger aya gecmistik cjxjxxjkxxm erken olmasi iyi olduuu
Canım gebelik belirtilerinde de yorgunluk uyku hali varKızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim genelde adetten bir gün öncesi mayışma ve uyku hali çok olur. Az önceler de dayanamayıp uyumuşum benim gelecek gelmekte olan![]()
Vallahi yaaCanım gebelik belirtilerinde de yorgunluk uyku hali varkahrolası pms belirtileri nasıl da gebelik belirtilerine benziyor
ben ayırt edemiyorum o yüzden
Canım az önce de sorduk ama görmedin sanırımÇok teşekkür ederim![]()
hahaha bende bakalim regl gelseydi de ovulasyona baslasaydim xnjxjxxÇok iyi oldu 16 sı gibi yumurtlayacağım tahminlerime göre ovüde yapacagım iğne de yapacagım tüm kozlarımı kullanıcam sjdjdjd
askim hic beklemedigin anda oluyo inan ki ajcjdjcjxjhahaha bende bakalim regl gelseydi de ovulasyona baslasaydim xnjxjxx
Ben elendim bu ay kızlar hafif pembe lekelenmem oldu. Bende Ovülasyon testiyle takip edicem bu ay.hahaha bende bakalim regl gelseydi de ovulasyona baslasaydim xnjxjxx
Çok bakamadım dışarıdaydım eve gelince bakayım dedim.Canım az önce de sorduk ama görmedin sanırım
Bu süreçte nasıl belirtilerin vardı?
Adete kaç gün kala öğrendin vs bunları bizle paylaşır mısın?
Elinde olanla yap gitsin ne kaybedersin kiKızlarr bi tane daha ALBİ test var elimde yarın sabah ilk idrar ile yapayım mı bilemedim bu trndyoldan siparişimde pazartesi gözüküyor teslimat yaaa şimdi baktım
Yap bence en kötü aynı şekilde çıkması lazımKızlarr bi tane daha ALBİ test var elimde yarın sabah ilk idrar ile yapayım mı bilemedim bu trndyoldan siparişimde pazartesi gözüküyor teslimat yaaa şimdi baktım
Sabaha kadar nasıl dayancam hiç bilmiyorumYap bence en kötü aynı şekilde çıkması lazım![]()
Negatif çıkarsa umutlarımı kaybederim meselaElinde olanla yap gitsin ne kaybedersin ki![]()
O zaman sen bilirsin canım ben de negatif çıkınca morali yerlerde olanlardanım o yüzden günümün geçmesini bekliyorum maalesefNegatif çıkarsa umutlarımı kaybederim meselaama umutluyum umarım hamileyimdir
![]()
Bencede yap hemen sabahNegatif çıkarsa umutlarımı kaybederim meselaama umutluyum umarım hamileyimdir
![]()
Yani bana aslında albi hiç kazıl atmadı hep güvenilir geldi. İnşaAllah yarın da görürsün çizgiyi. Şimdi gece yaparsan muhtemelen yenilip içilenler seyreltir hcg yi. Gerçi sıvılar kesin seyreltiyor ama acaba yemek etkiliyor mu ki?Sabaha kadar nasıl dayancam hiç bilmiyorumaraya da hafta sonu giriyor yarın bi cesaret gidip hamilelik testi alayım diyorum eczaneden erken gebelik olanından ama ne marka varsa onu veriyorlar buradakiler benim istediğimi hiç vermediler şimdiye kadar
![]()