• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yani bana aslında albi hiç kazıl atmadı hep güvenilir geldi. İnşaAllah yarın da görürsün çizgiyi. Şimdi gece yaparsan muhtemelen yenilip içilenler seyreltir hcg yi. Gerçi sıvılar kesin seyreltiyor ama acaba yemek etkiliyor mu ki?
Sıvı etkiliyor diye duymuştum ama yemeyi bende bilmiyorum bekliycem sabırla nabayım dışarı çıkarım bu gece kafamı dağıtırım en kötü ama sonrası uyku tutmayacak 😭

Çok bakamadım dışarıdaydım eve gelince bakayım dedim.
Geçen ay bana ovitrelle yapıldı ama o kadar çok sitres yaptım ki bence bu yüzden olmadı. Bu ay da kardeşimle Gap turuna gittik. Kafamı dağıttım güzelce stresten uzaktım. pek değerlendiremedik aslında eşimle. Sonra takviyelerim bitmişti dün bir gebenin günlüğü sitesinden sipariş verecektim. Benim adet günümde oynama olmaz neden olmadım dedim öylesine test yaptım takviyeleri sipariş vermeden emin olayım gereksiz masraf olmasın dedim. Testi yaptım işte silik çizgiydi. Kan sonucu da bugün çıktı. Bence kafaya takmamak en önemli konu. Bu ay salmıştım artık. Bat günümde test yaptım. Hiç belirti yoktu canım.
Sağol canım bilgilendirme için en birinci kural stres gerçekten biz de atabilsek şu stresi 🙏

Kızlar beklemek neden bu kadar zor😅 herkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum😅

Soluk demı kızlad test yunurtlamadan sonra 5 veya 6 gun testte koyuluk yok demı

Eklentiler

• IMG_6846.webp
    IMG_6846.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar beklemek neden bu kadar zor😅 herkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum😅
Aslında şöyle kendine bir uğraş bulman lazım. Gezmek olabilir bir süre yalnız klamayacağın bi yakının olabilir sürekli başka şeylerle uğraşmaya çalış. yatarak bekledim geçen ay her şeyden anlam çıkardım. Bu ay da tura gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi. Buna rağmen oldu işte.

Aslında şöyle kendine bir uğraş bulman lazım. Gezmek olabilir bir süre yalnız klamayacağın bi yakının olabilir sürekli başka şeylerle uğraşmaya çalış. yatarak bekledim geçen ay her şeyden anlam çıkardım. Bu ay da tura gittiğim dönem yumurtlama dönemimdi. Buna rağmen oldu işte.
Kesinlikle öyle stres çok etkiliyor zaten. Senin adına çok sevindim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin🙏

Back
X