• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Dpo 3 teyim düne nazaran bel agrısı artarak devam ediyo kasık agrısı ara ara oluyo bu iyi mi bacılar
Çok erken canım belirti için. İmplantasyon 7-12 gün arası sürüyor belirtiler sonrasında başlıyor. Şu an rahim büyüyor gebelik için kasık ağrısı ondan oluyor olabilir ama tutunma olup olmayacağı 1 hafta içinde belli oluyor inşallah güzel sonuçlanır 💕

Kızlar beklemek neden bu kadar zor😅 herkeste aynı cümle hiç kafana takma beklemeyince oluyor bu işler vs ama bunu becerebilenleri alışlamak istiyorum😅
Ben oluruna bıraktım artık canım hiç kafa yormuyorum. Bu ay test galan da yapmayacağım.

Çok erken canım belirti için. İmplantasyon 7-12 gün arası sürüyor belirtiler sonrasında başlıyor. Şu an rahim büyüyor gebelik için kasık ağrısı ondan oluyor olabilir ama tutunma olup olmayacağı 1 hafta içinde belli oluyor inşallah güzel sonuçlanır 💕
Evet canım erkende acaba dedim tutunma belirtisi olabilir mi

Ovülasyonla gebelik testi nasıl oluyor peki? Kaçıncı günde belli ediyor kendini
Ovülasyonla gebelik testi olmaz normalde ama yumurtlama olduktan sonra silik çıkmaya başlıyor ya testler. Aradan belli bir süre geçince misal 12 gün sonra ovülasyon testi bazılarında pik gibi çıkmaya başlıyor ordan hamile miyim acaba diye düşünüyorlar gebelik testi bir yapıyorlar pozitif çıkıyor

Hadi inşallah 😆🙏

Eklentiler

• IMG_1341.webp
    IMG_1341.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 21
Ben oluruna bıraktım artık canım hiç kafa yormuyorum. Bu ay test galan da yapmayacağım.
Eşim bana yumurtlama günüm deme görev gibi görüyorum derdi. Bu ay demedim gerçekten oluruna bırakmak lazım. Biliyorum o da kolay değil ama meşgul edin başka şeylerle beyninizi.

Kızlar bugün adet günüm hâlâ olmadım beyaz akıntım var ıslaklık hissi geliyor gidiyorm yok olmamışım ama gebelik testi de negatif 🤦🏻‍♀️🤔

Back
X