• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Geçen ay reglim 3 Kasımdı Bat 1 aralıktı 19 kasımda yumurtlama oldu bugün gecikmenin 4.gunu ama idrarda negatif çıktı bugün sanırım umutlanacak bir sey kalmadı bu ay

Benim 5 üstü çıktı. Engelmiş sanırım gebe kalmaya. Ama yine de denesek mi bilemedim. Arkadaşının kaçtı acaba?
Başka yandaş sorun yoksa tek başına gebe kalmaya engel değil bu arada. Birde ilaçları varya çözümü basit. Gebelikten önce aleni bir yükseklik varsa düzeltilmesi gerekir tabii. zaten normal zamanda da düzeltilmesi gerekir. Onun dışında normalde tiroid sorunu olmayanlar bile gebelikte tiroid sorunu yaşıyor çünkü bebek tiroidlerle direkt oynuyor. İlaç kullanımıyla düzenliyorlar

Valla kuzum anlamadım cidden. Ben son yıllarda hızla kilo aldım tiroit çıktı ve tüylenme başladı insülin direnci başladı özellikle çene kısmında hemen şüphelendim koşa koşa gittim yok bir şeyin dediler. Dedim ki benim belirtiler pcos şunu unutmayın tiroit ve ocos kardeş gibiler 1 yıl yok dediler 1 sene sonra bir doktor ultrasonda gördü. Zayıfken böyle sorunlarım yoktu.
Kesinlikle kilo metabolizmayı bozduğu için pcosa çeviriyor diye düşünüyorum bende. Arkdaşımds hiçbir şey yoktu zayıftı adetleri de saat gibiydi tam zamanında gelirdi. Bir ara kilo aldı kilo aldı dediğimde 50 den 60 falan oldu bir anda kötü beslendiği dönemde. adet düzeni direkt bozuldu doktora gitti pcos demiş. Ama başka belirtisi yok misal tüylenme Vs. Sonra zayıfladı şimdi adeti yine düzene girdi

Günaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif 😂😂😂😂
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs

Günaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif 😂😂😂😂
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs
Günaydın adaş bence kendini çık yıpratma dpo 8 de asla çıkmıyor zaten dpo 11 12 test yapmak için iyi. Pede gelmeyen leke biraz arttı galiba bu regl ama sökülemiypr bir kekik çayı içsem çözülür gibi

Benim 5 üstü çıktı. Engelmiş sanırım gebe kalmaya. Ama yine de denesek mi bilemedim. Arkadaşının kaçtı acaba?
4 falan da onun da gebe kaldı ilaçlara doktor kontorulünde devam etti düşüş gösterdi baya oda bi tedirgindi ama sen bi doktorla falan görüş bence ona göre bir yol izle gebelik konusunda

Off evlenmenın dogasındamı var anlamadım bu kılo almak bende dogum kontrol hapı kullandım bır ay sonra cok kucuk dozda psıkolojık hap kullandım oda bır ay ben bunlardan sonrası cok hzılı kılo aldım yemedm degıl stresden uzuntuden yedıkce yedım evlılıgın sanından hergun guzrl yenek ypma sevdam oluyıdu
tabı
Evlilikte aldırıyor streste. Özellikle stres daha çok aldırıyor. Ben hızla kilo almaya başladım durmuyordu sabit bile . Doktora söyledim hızla kilo alıyorum diye stresten alıyorsun çok kafaya takıyorsun dolu vurmuş ağaç meyve verir mi ?sen kendine bunu yapıyorsun işte nasıl sağlıklı gebelik bekliyorsun bu durumda dedi. O an kafam dank etti okadar doğru konuştu ki. Ondan sonra baya ağladım bide kendime kızdım ama kendimi dizginlemeye başladım. Okadar bir kilom yok ama bıraksam gidiyordu ilk defa gördüğüm rakamlardı panik oldum diyete 71,90 la başladım şimdi 68 e düştüm 3 hafta da.

Günaydın adaş bence kendini çık yıpratma dpo 8 de asla çıkmıyor zaten dpo 11 12 test yapmak için iyi. Pede gelmeyen leke biraz arttı galiba bu regl ama sökülemiypr bir kekik çayı içsem çözülür gibi
Aslında em azından dpo 10 a kadar tıtacaktım kendimi pazar günü yapacaktım test ama dün uykumdan uyandıran bir ağrı girince deniyim dedim.
Kekik çayı , kıvırcık nane çayı iyi geliyor çözdürmeye yardımcı

Aslında em azından dpo 10 a kadar tıtacaktım kendimi pazar günü yapacaktım test ama dün uykumdan uyandıran bir ağrı girince deniyim dedim.
Kekik çayı , kıvırcık nane çayı iyi geliyor çözdürmeye yardımcı
günaydınn canımm, dop 10da ovu da gozukurmu kii sanmıyorum ya hcg daha yenı salgılanıyordur ovu da zor cıkar bence.

Kesinlikle. Düşüğe de sebep oluyor. Mg yüksek olanı kullanmaya başladım bugün. Bu şekilde hamile kalınır mı diye merak ediyorum. Hani düşerken değer, hamile de kalırsam çok fazla etkiler mi diye de merakım var. Kafam karıştı baya canımı da sıktı açıkcası bu durum. Aslında bir kaç ay önce kontrole gitmem gerekirken enteresan bir şekilde aklıma bile gelmedi tiroid kontrolüne gitmem gerektiği.
Canım ben 2 bin altina inmeden düşünmüyorum bende diyabette var tabii bütün değerleri düzeltmek için kendime 3 ay kadar bı zaman verdim. Senin de inşallah biran önce değerin düzelir güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🌸

Kesinlikle hep psikolojik. 2 gün önce yazmıştım buraya da. Öyle belirtilerim oldu ki hamileyim kesin diyordum kendi kendime. Sanırım korunmasız ilişki de hormonları etkiliyor. Ve adet öncesi belirtileri yaşıyoruz. Oluruna bırakmanız tavsiyem. Diğer türlü zaman asla geçmiyor
Maalesef adet oldum ben 🤦🏻‍♀️🥲

Kızlarrr merhaba. Etrafınızda TSH normal değerden yüksekken hamile kalan biri oldu mu acaba? Bu hamile kalmaya engelmiş. Ya da hamile kalıpta sorun yaşayan oldu mu acaba? Bildiğiniz örnekler var mı?
Tsh 3,39'du benim hamileyim hemen ilaca başlattı dahiliye doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum. 1 ayda hemen 1,77 oldu

Günaydın kızlar. Okulda bir hocamız çok kiloluydu yemesine içmesine asla dikkat etmezdi edemiyordu aslında çok seviyordu yemeği içmeyi ve gebelik istiyordu yani ben anlamıştım daha doğrusu. Ben bunu okul kapanmaya yakın rüyamda gördüm çok güzel bir kızı oluyordu ve hatta ona söylemiştim. Bu kadın yaz tatiline yurtdışı tatili yapmıştı ve hamileymiş farkında bile değilmiş bayağı riskli bir dönem geçti şükür her şey yolunda ve dünde cinsiyetini öğrenmiş kızı oluyor. Çok duygulandım rüyamin bu denli çıkmasına da şaşırdım. Ay inşallah kızlar biz de o güzel haberi bu ay alalım.🫂🥹❤️

Evlilikte aldırıyor streste. Özellikle stres daha çok aldırıyor. Ben hızla kilo almaya başladım durmuyordu sabit bile . Doktora söyledim hızla kilo alıyorum diye stresten alıyorsun çok kafaya takıyorsun dolu vurmuş ağaç meyve verir mi ?sen kendine bunu yapıyorsun işte nasıl sağlıklı gebelik bekliyorsun bu durumda dedi. O an kafam dank etti okadar doğru konuştu ki. Ondan sonra baya ağladım bide kendime kızdım ama kendimi dizginlemeye başladım. Okadar bir kilom yok ama bıraksam gidiyordu ilk defa gördüğüm rakamlardı panik oldum diyete 71,90 la başladım şimdi 68 e düştüm 3 hafta da.
Malesef stres herseyın bası ama ıste engellenekde zor allah yardım etsın hepımuze

Merhabalar, benim adetim düzensiz ama bebek istiyoruz korunmasiz iligkilerimiz oldu adetim 1 Arallk gibi bekliyordum 29 kasimda kahverengi akinti oldu ped koydum gece ama ertesi gün ped tertemizdi sonra kesildi onun öncesinde konuya hassasiyet bas agrilari bel ve sirt agrisi yasadim bugün bir aralik ama hala adet olmadim testler negatif innovita ve prodpctor testler bir gün sonra silik çizgi olmustu belli belirsiz kuruma çizgisi galiba yani negatif basina böyle bir olay gelen oldu mu 1 aralıktan sonra belirtiler azaldı ama dün beyaz şeffaf uzayan akıntım oldu göğüsler hafif ağrıyor

Back
X