• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

kız senin ağzın neler söyliirrr :halay: bugün forumda birisini okudum awox yapıyor o da hep negatif görmüş sonrasında 13. gün öğlen pozitifi görmüş testte. birde sonradan ikiz olduğunu öğrenmiş iki kese görmüşler düşünn ikiz olmasına rağmen 13. güne kadar idrarda çıkmamış ya
Askim iste yaaa o yüzden batı bekliyoruzzz ben ovulasyondan emin olursamm bat gününden önce yapmiycam inşallah senin suvan çoook erken bence batı bekle şekerim dpo 12 13 bile yapma ahaha hem ne güzel birden şakkk diye çift çizgi görürsün D dodo1234 destekle beni ahahah

Askim iste yaaa o yüzden batı bekliyoruzzz ben ovulasyondan emin olursamm bat gününden önce yapmiycam inşallah senin suvan çoook erken bence batı bekle şekerim dpo 12 13 bile yapma ahaha hem ne güzel birden şakkk diye çift çizgi görürsün D dodo1234 destekle beni ahahah
yok batı beklemem imkansız gibi bir şey benim jhgdffbh

Kızlar merhabalar bu ay yumurtlamamı 22-23 kasımda gördüüm Ovülasyon testiyle takip ettim iki günde pikti ama çatlama gününü takip edemedim maalesef oda tahminlerime göre 24-25 kasımdır.
Yumurtlamadan sonra başlayan kaç gün sonra başladı bilmiyorum da muhtemelen 2 gün sonra falan başlayan bir göğüs ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı baş ağrısı olmaya başladı ve çok idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri.
Dün hiçbir ağrım yoktu yok diye üzüldüm hatta 😂akşam saatlerinde akıntıyla beraber pembemsi bi leke geldi sonra kesildi sabah kalktım bilerek beyaz çamaşır giydim takip edeyim diye sabah da pembe nokta akıntıyla gelmiş adetime 4 gün kaldı 9 Aralık gösteriyor uygulama. Sizce bu yerleşme midir yardımcı olursanız çok sevinirimmm simdiden tesekkürlerrr.😍🥰
Benimde bat9 aralık 💕 inşallah hamilesindir kuzum

ben söylüyorum yapmayin diye de dinleyennmi var kadin 7 dpo da test yapiyo nasil engel olabilirm bxjxjxjxkmdkf

Kızlar ben kesin bir şekilde regl oldum. Bu ay evren benle baya bir eğlendi. Perde ameliyatından bu yana reglim değişik geliyor herhalde vücudum kendini yeni toparladı hayatımda ilk defa bu kadar ağrısız regl oluyorum. Her gün ilişki deniyorum olmuyor ovü yapıp tam çatlama anında perhizle deniyorum olmuyor çocuk düşünmeyerek yapıyorum olmuyor. 2 aylık sigarasızlığım an itibari ile son bulmuştur ama geri dönmeyeceğim. Önümüzdeki ayda birlikteyiz hdhdhd

İlk idrar ile test yaptım kızlar tekrar ALBİ marka ama negatif yine adet olmadım hâlâ bilemiyorum pazartesine kadar bekliycem gelmezse kan veririm

Başka yandaş sorun yoksa tek başına gebe kalmaya engel değil bu arada. Birde ilaçları varya çözümü basit. Gebelikten önce aleni bir yükseklik varsa düzeltilmesi gerekir tabii. zaten normal zamanda da düzeltilmesi gerekir. Onun dışında normalde tiroid sorunu olmayanlar bile gebelikte tiroid sorunu yaşıyor çünkü bebek tiroidlerle direkt oynuyor. İlaç kullanımıyla düzenliyorlar
Hayırlısı oksun artık bakalım

4 falan da onun da gebe kaldı ilaçlara doktor kontorulünde devam etti düşüş gösterdi baya oda bi tedirgindi ama sen bi doktorla falan görüş bence ona göre bir yol izle gebelik konusunda
Ben de hani bir ay daha zaman geçsin de istemiyorum. Hamileyken de ilaç kullanıp düzelir diye düşünüyorum. Tanii hamile kalmaya müsaade ederse tiroid değeri 😬 8 ile 12 hafta arası özellikle daha önemli galiba bu değerler

Tsh 3,39'du benim hamileyim hemen ilaca başlattı dahiliye doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum. 1 ayda hemen 1,77 oldu
Harika, düşmesine sevindim. İçinde hemen düşüyor zaten daha önce de artmıştı benim. İlaç mg yükselince düzeldi. Tekrardan başladık, hayırlısı 😊

Günaydın kızlar dün erken uyumuşum sabah okudum bütün mesajlarınızı .
Dün gece karın ağrısına uyandım sol taraftan kasıklarıma doğru. Bende dedim hadi bir daha şansımı deniyim dpo 8 oldu bugün awox test yaptım uyanır uyanmaz yine negatif 😂😂😂😂
Atıcam şimdi kendimi balkondan aşağı sjsjsjs
En erken dokkuz dokkuz dokkkuz

Canım ben 2 bin altina inmeden düşünmüyorum bende diyabette var tabii bütün değerleri düzeltmek için kendime 3 ay kadar bı zaman verdim. Senin de inşallah biran önce değerin düzelir güzel sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🌸
Ay inşaAllah çok teşekkür ederim. 🙏❤ Sana da geçmiş olsun. Değerlerin düzelir ve sen de hamile kalırsın umarım. Gönlünce olsun her şeyy❤️

Back
X