• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ben söylüyorum yapmayin diye de dinleyennmi var kadin 7 dpo da test yapiyo nasil engel olabilirm bxjxjxjxkmdkf
Valla nasıl dayanıyorlar regle kadar anlamıyorum sjsjsjjs ben totem yaptım 20 aralığa kadar yapmayacağım test. Ama dayanabilecek miyim bilmiyorum hahaha

Kızlar ben kesin bir şekilde regl oldum. Bu ay evren benle baya bir eğlendi. Perde ameliyatından bu yana reglim değişik geliyor herhalde vücudum kendini yeni toparladı hayatımda ilk defa bu kadar ağrısız regl oluyorum. Her gün ilişki deniyorum olmuyor ovü yapıp tam çatlama anında perhizle deniyorum olmuyor çocuk düşünmeyerek yapıyorum olmuyor. 2 aylık sigarasızlığım an itibari ile son bulmuştur ama geri dönmeyeceğim. Önümüzdeki ayda birlikteyiz hdhdhd
Üzülme askim en hayırlı zamanla allah verecek hepimize. Hepimiz aynı amaç için buradayız tobarlan kendine gel hahzhzhz

Ben de hani bir ay daha zaman geçsin de istemiyorum. Hamileyken de ilaç kullanıp düzelir diye düşünüyorum. Tanii hamile kalmaya müsaade ederse tiroid değeri 😬 8 ile 12 hafta arası özellikle daha önemli galiba bu değerler
Canım çok önemli 4.6 değerle dahiliyeci bana bu değerlr hamile kalamazsın dedi pardon dedim nasıl gshshdhd bağışıklığın engel olur onu düşüresiye çocuk yapma dedi. Neysek kadın doğum doktoru bir şey olmaz ilacını kullan yeter demişti. En son doktoru basıp bu dozu yükselt ben çocuk istiyorum aylarca düşmesini mi bekleyeceğim dedim hshshshdh yükseltti mg mı ama tabi kilom olduğu için sonra düştü yaklaşık 3 4 ay içinde şimdi stabil ama 2 yıldır ilaç kullanıyorum

Pazar innovita pzt awox mu yapsan ki
innovita da hassas test sözde ama kaç hcg algıladığını bilmiyorum ki ya birde kuruma çizgisi yaptı bende geçen ay ondan dolayı da pek şey yapmıyorum ona. tam tersi olarak düşünmüştüm bende test sırasını aslında

innovita da hassas test sözde ama kaç hcg algıladığını bilmiyorum ki ya birde kuruma çizgisi yaptı bende geçen ay ondan dolayı da pek şey yapmıyorum ona. tam tersi olarak düşünmüştüm bende test sırasını aslında
Forumda çoook ama çok erken çizgi görüp (11, 10 gibi değerler) pozitif olanlar oldu ama yalancı pozitif veren de çok gördüm. Yani doğru gösteriyor ise aşırı hassas ama doğru göstermeyebiliyor 😂

Forumda çoook ama çok erken çizgi görüp (11, 10 gibi değerler) pozitif olanlar oldu ama yalancı pozitif veren de çok gördüm. Yani doğru gösteriyor ise aşırı hassas ama doğru göstermeyebiliyor 😂
bende de hepsi kuruma çizgisi yaptı bekledikten sonra ama 10 dk dan sonra

Kuruma çizgisi yapıyor

Elinde başka test yoksa bari 11 den önce yapma çünkü 11 hatta 12 de çok daha çıkma ihtimali oluyor.
sabahki idrar yoğun oluyor ya o kafadan dolayı sabah yapıyorum aslında ama gün içinde geç yapmak hcg artışını yakalamak belki öyle daha kolay olur dediğin gibi. birde haftasonu ben normalde 11 de falan uyanıyorum inş heyecandan sabahın köründe dikilmem :KK70:

Back
X