uzulme canim yeni dongunu guzel takipnet ve değerlenirKızlar elendim geldi kırmızılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzulme canim yeni dongunu guzel takipnet ve değerlenirKızlar elendim geldi kırmızılar![]()
Öyle tabi bu değil ki bir şey yapmayaz etmeyecez tüm maddi ve manevi imkanlarımızı zorlayacaz ama ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidemeyecez. Bazen çok korkuyorum,bazen mükemmel bir sakinlik geliyor bazen isyan. İnsanız bunları düşünmek ve bu geçişleri yaşamak çok normal. Aslında biraz olsa boşversek üstüne düşmesek olacakta. Ben bizi çok büyük sorunları olmayanlari yani stresin çok etkilediğini düşünüyorum.bak o konuda var birde daha aynen. yok d vitamini çok önemli yok şu takviye önemli falan ne kötü şartlarda yaşayan insanlar var sağlıklı gebelik ve doğum geçiriyorlar cidden. biz d vitamininden folik aisitine demirine b12 sine hepsini düşünüyoruz ediyoruz
bazen bende ayetleri okuyup bir şeyleri okuyup sakinleşiyorum senin gibi canım
biz burdayiz canim olacak inaniyorummmmmmKızlar ben kesin bir şekilde regl oldum. Bu ay evren benle baya bir eğlendi. Perde ameliyatından bu yana reglim değişik geliyor herhalde vücudum kendini yeni toparladı hayatımda ilk defa bu kadar ağrısız regl oluyorum. Her gün ilişki deniyorum olmuyor ovü yapıp tam çatlama anında perhizle deniyorum olmuyor çocuk düşünmeyerek yapıyorum olmuyor. 2 aylık sigarasızlığım an itibari ile son bulmuştur ama geri dönmeyeceğim. Önümüzdeki ayda birlikteyiz hdhdhd
Verdi canım antibiyotik kullanmıştım. Kasımdaki regl iki üç gün gecikmeli gelmişti. Şimdi yine geciktim. Ama devam mı edecek diye tedirgin oldum. Perdeden sonra gebelik elde eden çok var diye duydum. Doktor bana ilişki yasağı da koymamisti. Bu ay geciktim. İnşallah tutmuşturBebeğim ben eylülün başında regl sonrasında ameliyat oldum o ay 21 günlük hormon ilacı kullandım ilacı bıraktığımın 2. Günü regl oldum ama bu doğal regl değildi ilaç kaynaklıydı ondan sonra ki döngümde de olmam gerektiği zaman regl oldum o baya bir sancılıydı bu 3. Reglim işte doktor sana ilaç vermedi mi
hepsi numara inanma :) bizim içimiz dışımız bir herkese herseyı dıyoruzya birde kızlar neye takılıyorum biliyor musunuz biz o kadar bilgiye sahibiz o kadar irdeliyoruz incık cıncığına kadar bizim olmuyor. arkadaşlarım var biri diyor ki adet olduğun zaman gebelik o zaman oluyor, biri diyor ki erkek boşaldığı an yani sperm gittiği an yumurta dölleniyor , yani yumurtlama zamanından veya yumurta çatlayacağı zaman gebelik olacağından bihaber , biri ilişkiye girmeyi sevmiyor haftada bir gün anca giriyor ama hamile kaldı doğurdu bile hatta. bu diğer saydıklarımında çocukları var bu arada. birkaç şey daha varda aklıma gelmedi şu an.
Yani neden diye insan bazen sorgular halde buluyor kendini ve dokunuyor ya ister istemez zoruma gidiyor
D dodo1234alsimist @civcivella24
blackbirdie @beyazmelek111
amanbocegi ve kullanıcı ismi aklıma gelmeyen diğer insanlar allah aşkına bu durumda sizde sinir olmaz mısınız
evet normalde sivilce çıkmazdı bende alnım sivilce doldu bu ay stresten üzüntüdenÖyle tabi bu değil ki bir şey yapmayaz etmeyecez tüm maddi ve manevi imkanlarımızı zorlayacaz ama ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidemeyecez. Bazen çok korkuyorum,bazen mükemmel bir sakinlik geliyor bazen isyan. İnsanız bunları düşünmek ve bu geçişleri yaşamak çok normal. Aslında biraz olsa boşversek üstüne düşmesek olacakta. Ben bizi çok büyük sorunları olmayanlari yani stresin çok etkilediğini düşünüyorum.
hayır ya kendisi diyordu canım gebeblikten bağımsız biraz ağrılı oluyordu onun ilşki ondan dolayı o konuya biraz mesafeliydi biz haftada 3 kezse o bir kezdi ona eminimhepsi numara inanma :) bizim içimiz dışımız bir herkese herseyı dıyoruzonlar senden benden ıyı bılıyordur merak etme. hele o az ilişkiye giriyporuz diyene hiç inanma
![]()
ayyy valla şu insanların söylemlerine gıcık oluyorum ya bir gün zaten birisine dicem teyze ben ne tedaviler gördüm ettim benim çocuğum olmuyor dicem sonra varsın o düşünsün vicdan azabı çeksin fdhdhdhgjkdfhburda cogumuz aynı duygularla bir araya geldik. aynı yerden hislerımız ruhlarımız onun için şunu fark edıyorum birbirimizin konularına yorum yaparken son derece dıkkatli ve empati ile yaklaşıyoruz. keşke sosyal cevremızde de bunu yaşasak. Evet aslında bakıldıgında tamam bir cocugum var sukur fakat bazen ee senin tuzun kuru bir tane var işte nerden anlayacaksın yorumları, ya da aaa tek cocuk mu yazık ama yalnız mı kalsın bu hayatta sozlerı insan arada sıkışıp kalıyor. halbuki geride donen hayatın dinamiğini kimse hesap etmiyor. şimdi bana mesela sen ara vermeyecektın ee geldin 40 yasına olması zaten cok zor olur ama işte nasip hata ettin hata ara vermeyecetin. ama o arada benim hayatımdakı akışı sebebpleri bilenler diyor en cok da buna sınır oluyorumay neyse ne dolmuşum
HAYIRLI CUMALAR :):))
vallahi ya ne yapsak kurtulamıyoruz arkadas:) sımdı kız krese gidiyor kardesı olan anneler kızında ister ya bazen benim kıza bakıyor cok ıcım gıdıyor yap ya bir taneayyy valla şu insanların söylemlerine gıcık oluyorum ya bir gün zaten birisine dicem teyze ben ne tedaviler gördüm ettim benim çocuğum olmuyor dicem sonra varsın o düşünsün vicdan azabı çeksin fdhdhdhgjkdfh
kapanışta süper yalnız![]()
İnşallah canım şansı yüzde 20 arttırıyor diye biliyorum. Antibiyotik hariç o ay gebe kalmayayım diye ilaç vermişti doktor cyclo progynova ben antibiyotik ilk 2 gün kullandım sadeceVerdi canım antibiyotik kullanmıştım. Kasımdaki regl iki üç gün gecikmeli gelmişti. Şimdi yine geciktim. Ama devam mı edecek diye tedirgin oldum. Perdeden sonra gebelik elde eden çok var diye duydum. Doktor bana ilişki yasağı da koymamisti. Bu ay geciktim. İnşallah tutmuştur![]()
evt ya cocuk yoktur niye yok bi tame getir cocuk evin nesesi( sanane abla yani) bi tame getirirsin aa cocuk yalniz mi.kalsin kardesi olmasin mi ( sanane ya sen mi bakican sanki) bekarsin niye evlenmiyos vs vs toplum baskisi boyle uzar gider kimin ne yasadigini ne hissettiğini bilmeden bos bos konusurlar o yuzden kesinlikle onun boyle olmuş bunun şöyle olmus o bunu demis bu bunu yapmis takmayin gercekten takmayin yani kendinize odaklanin stres yapmayin bu ayolmazs bir dahaki ay olur diye alistirin kendinizi, gecenlerde biri bana berdeyse kısır mısın sen demeye getirdi bende verdim gereken cevabi sanane kisirsam da kisirim seni ne ilgilendiriyo sen mi bakican cocuga dedim, r yapti ama yemezler yani velhasil krlam nasibinden once hic birseye bize gelmez biz ne yaparsak yapalim nasibi yoksa bekleyecegiz daha bu kadar stres uzuntu sadece bizi yorar daha sakin olun daha sabirli olun o gunun gelecegine inaninburda cogumuz aynı duygularla bir araya geldik. aynı yerden hislerımız ruhlarımız onun için şunu fark edıyorum birbirimizin konularına yorum yaparken son derece dıkkatli ve empati ile yaklaşıyoruz. keşke sosyal cevremızde de bunu yaşasak. Evet aslında bakıldıgında tamam bir cocugum var sukur fakat bazen ee senin tuzun kuru bir tane var işte nerden anlayacaksın yorumları, ya da aaa tek cocuk mu yazık ama yalnız mı kalsın bu hayatta sozlerı insan arada sıkışıp kalıyor. halbuki geride donen hayatın dinamiğini kimse hesap etmiyor. şimdi bana mesela sen ara vermeyecektın ee geldin 40 yasına olması zaten cok zor olur ama işte nasip hata ettin hata ara vermeyecetin. ama o arada benim hayatımdakı akışı sebebpleri bilenler diyor en cok da buna sınır oluyorumay neyse ne dolmuşum
HAYIRLI CUMALAR :):))
kesinlikle katılıyorum ya bak mesela bir ortama gidiyoruz kızıma sorulan soru " sende ister misin kardeş yapsın mı annen bir tane" oyle bir bakış attım ki düşün kıpkırmızı olup gitti ya ne hadsiz insanlar var gercekten. zaten dop 11 deyim hormonlarım bugun gergin hahaevt ya cocuk yoktur niye yok bi tame getir cocuk evin nesesi( sanane abla yani) bi tame getirirsin aa cocuk yalniz mi.kalsin kardesi olmasin mi ( sanane ya sen mi bakican sanki) bekarsin niye evlenmiyos vs vs toplum baskisi boyle uzar gider kimin ne yasadigini ne hissettiğini bilmeden bos bos konusurlar o yuzden kesinlikle onun boyle olmuş bunun şöyle olmus o bunu demis bu bunu yapmis takmayin gercekten takmayin yani kendinize odaklanin stres yapmayin bu ayolmazs bir dahaki ay olur diye alistirin kendinizi, gecenlerde biri bana berdeyse kısır mısın sen demeye getirdi bende verdim gereken cevabi sanane kisirsam da kisirim seni ne ilgilendiriyo sen mi bakican cocuga dedim, r yapti ama yemezler yani velhasil krlam nasibinden once hic birseye bize gelmez biz ne yaparsak yapalim nasibi yoksa bekleyecegiz daha bu kadar stres uzuntu sadece bizi yorar daha sakin olun daha sabirli olun o gunun gelecegine inanin![]()
ay sen yicem dpo oldu dop hdjdjdjdj senin sayende bende dop yaziyom bazen xjxjxjxjxn yolsaydin sacini basini hdjxjxjx benim dop kac acaba ya dongunun 25. gunundeyim belim agriyor hâlâ gelen giden yok bjrjdjndkesinlikle katılıyorum ya bak mesela bir ortama gidiyoruz kızıma sorulan soru " sende ister misin kardeş yapsın mı annen bir tane" oyle bir bakış attım ki düşün kıpkırmızı olup gitti ya ne hadsiz insanlar var gercekten. zaten dop 11 deyim hormonlarım bugun gergin haha![]()
Kendileri yaratıyor ya onlar, yaratmayı beceremeyenleri anlamıyorlar o sebeple ..vallahi ya ne yapsak kurtulamıyoruz arkadas:) sımdı kız krese gidiyor kardesı olan anneler kızında ister ya bazen benim kıza bakıyor cok ıcım gıdıyor yap ya bir taneya sanane a..
tesekkurler inşallah allah nasip ederse nasip kısmet dıyorum ama vallahı bozucam az kalıyor
![]()
Ben de çok sevimli buluyorum dop deyişiniay sen yicem dpo oldu dop hdjdjdjdj senin sayende bende dop yaziyom bazen xjxjxjxjxn yolsaydin sacini basini hdjxjxjx benim dop kac acaba ya dongunun 25. gunundeyim belim agriyor hâlâ gelen giden yok bjrjdjnd
cok tatli degil mi ya ablamm benimmBen de çok sevimli buluyorum dop deyişini![]()
Doktoru basıp dediğinden sonrasına kahkaha attımCanım çok önemli 4.6 değerle dahiliyeci bana bu değerlr hamile kalamazsın dedi pardon dedim nasıl gshshdhd bağışıklığın engel olur onu düşüresiye çocuk yapma dedi. Neysek kadın doğum doktoru bir şey olmaz ilacını kullan yeter demişti. En son doktoru basıp bu dozu yükselt ben çocuk istiyorum aylarca düşmesini mi bekleyeceğim dedim hshshshdh yükseltti mg mı ama tabi kilom olduğu için sonra düştü yaklaşık 3 4 ay içinde şimdi stabil ama 2 yıldır ilaç kullanıyorum
askim anlayamadim ya on defa okudum heralde jcdjxjkxkfKendileri yaratıyor ya onlar, yaratmayı beceremeyenleri anlamıyorlar o sebeple ..