• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

askim anlayamadim ya on defa okudum heralde jcdjxjkxkf
Kız sanki biz yaratıyoruz bebekleri salak salak yorumlar yapıyorlar ya onlara dedim. Yok kardeş getir, yok elini çabuk tut yap artık bir tane bla bla bla
.. Ancak bir şeyi yapmanın elinde olduğunu sananlar, onu kendisinin yaptığını sananlar böyle cahil konuşur.
Anlamında sarkastik konuştumdu 🤣

Kız sanki biz yaratıyoruz bebekleri salak salak yorumlar yapıyorlar ya onlara dedim. Yok kardeş getir, yok elini çabuk tut yap artık bir tane bla bla bla
.. Ancak bir şeyi yapmanın elinde olduğunu sananlar, onu kendisinin yaptığını sananlar böyle cahil konuşur.
Anlamında sarkastik konuştumdu 🤣
cok fiyakali konustun da iste benim zekam yetmedi anlayamadim cjxjdjxjxnjxndkdjxkx

Selamunaleyküm hayırlı cumalar bacılar. Allahım hepimize bu ay hayırlı ve kolay bi şekilde hamile kalabilmeyi ve saglıkla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin cuma hürmetine ismi azam hürmetine peygamberimiz sav hürmetine 😇😇😇🥰🥰🥰
Aleykümselam. Aminnn. Yılbaşına herkesin hamile kalması ne güzel olurdu.😊

vallahi ya ne yapsak kurtulamıyoruz arkadas:) sımdı kız krese gidiyor kardesı olan anneler kızında ister ya bazen benim kıza bakıyor cok ıcım gıdıyor yap ya bir tane:D ya sanane a.. :D tesekkurler inşallah allah nasip ederse nasip kısmet dıyorum ama vallahı bozucam az kalıyor :D
işte insanlar bilmediği için boş konuşuyor. benimde halamın gelini bana diyor ki kız niye çocuk yapmıyorsun gençken yap bak yaşın geçiyor sonra olmazsa görürsün kariyer ve gezcem diye erteleme diyor.
bilmiyor ki ben arka perdede bir tarafımı yırtıyorum kafa patlatıyorum fhgfhsk
şey diyorum sadece, gencim ya dur hele biraz daha geçsin yapıcaz inşallah falan diyorum

Back
X