Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki çıkmazdı jfjdjjdkf
hormonlar harketlidir ablam ondandirrrbuarada gecen ay yaptıgımda daha koyu gormuştum ovu da o zamanda regli olmuştum![]()
6 aydan sonrası sarmıyor ama zeynos ajajjavalla şöyle bir 6 ay evimde kalsam her şey daha güzel olacakmış gibime geliyor sdgfdg
işte ondan sonra aynı işime devam edeyim ondan 6 ay dedim dhdfg6 aydan sonrası sarmıyor ama zeynos ajajja
Çoook mantıklı valla en iyisi doğurup 6 ay ücretsiz izin mizin bisiler yapmak acil hamile kalmamız lazım jskajdksişte ondan sonra aynı işime devam edeyim ondan 6 ay dedim dhdfg
doğurduktan sonra ben 3 sene çocuğuma bakarım öyle düşünüyorum yani jasdgasdsgÇoook mantıklı valla en iyisi doğurup 6 ay ücretsiz izin mizin bisiler yapmak acil hamile kalmamız lazım jskajdks
Dünyanın en mantıklı fikri Allahım bebisini bu kadar düşünen anneye sen en yakın zamanda nasip et inşallahdoğurduktan sonra ben 3 sene çocuğuma bakarım öyle düşünüyorum yani jasdgasdsg
Tiroit problemin varsa ilacı aksatmadan kullanmak gerekir sadece gebelik için değil vücudun ahenkle çalışması için tiroide fırsat vermemek lazımDoktoru basıp dediğinden sonrasına kahkaha attımben de şuan seninle o kafadayım işte. Düşmesini bekleyip bir ay daha boşa gitsin istemiyorum. Bu süreçte hem içeyim hem devam edeyim belli mi olur belki gebe kalırım düşüncesiyle hareket ediyorum şuan tabii kafamdaki sorular beraberinde
![]()
Ayy aynı valla bende düşünmüyorum benim daha doktora var 4 sene diyorum atanmam lazım diyorum susuyorlar geçen birine sen 4 tane yapmışsın bak ne çileler çekiyorsun dedim bir şey diyemedi napıyım bende böyle geçiştiriyorumişte insanlar bilmediği için boş konuşuyor. benimde halamın gelini bana diyor ki kız niye çocuk yapmıyorsun gençken yap bak yaşın geçiyor sonra olmazsa görürsün kariyer ve gezcem diye erteleme diyor.
bilmiyor ki ben arka perdede bir tarafımı yırtıyorum kafa patlatıyorum fhgfhsk
şey diyorum sadece, gencim ya dur hele biraz daha geçsin yapıcaz inşallah falan diyorum
Markası neydiay durun ben dun eve gıttım eskı ovu testım vardı cope atacaktım kullanılmış aa bir baktım bir tane var yapayım bakayım ne cıkacak dedımıkıncı cızgı hıc cıkmadı
Dpo 10 da
![]()
iyi demişsin napcan işte bir şekilde geçiştiriyoruz dediğin gibiAyy aynı valla bende düşünmüyorum benim daha doktora var 4 sene diyorum atanmam lazım diyorum susuyorlar geçen birine sen 4 tane yapmışsın bak ne çileler çekiyorsun dedim bir şey diyemedi napıyım bende böyle geçiştiriyorum
YIlbaşına kalmadan hemen hamiş kalmış olalım aminAleykümselam. Aminnn. Yılbaşına herkesin hamile kalması ne güzel olurdu.![]()
Amin amin aminnnYIlbaşına kalmadan hemen hamiş kalmış olalım amin![]()
Çok teşekkürlercanim hayirli olsunnn cok sevindimm![]()
İçini ferah tut bence. İnşaAllah hamilesindir. Ama bu stresle de olmaz. Oluruna bırakmanda fayda var. Şöyle düşün, olmazsa bile (ki olmasını diliyorum) bir hayr olduğunu, her şeyin bir zamanı olduğunu ve her şeyin en güzel zamanda olacağını. Ben daha yeniyim burda ama bir çok yorumda da başka başlık altında okuduğum kadarıyla oluruna bırakanlar daha kolay hamile kalıyor ya da zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyor. Stres etmemekte çok önemli. Güzel düşün, stressiz düşün ki güzell olsunŞaka gibi hala ne giden var ne gelen rahmim benimle dalga geçiyor bugün dpo 11 yada 12 yim az önce bir test yapayım dedim negatif çıktı chatgbt geç yerleşme ve geç döllenme diyor 22 kasım pikti 24 çatlama oldu anlam veremiyorum
KesinlikleTiroit problemin varsa ilacı aksatmadan kullanmak gerekir sadece gebelik için değil vücudun ahenkle çalışması için tiroide fırsat vermemek lazım
Hamile misin?Çok teşekkürler![]()
Yok askim ben dün reglim basladı sandım sütlü kahve bi lekelenmem oldu sonra gelen giden birşey yok ondan böyle diyorum stres yapmıyorum bu sitede ki en free insan benim…İçini ferah tut bence. İnşaAllah hamilesindir. Ama bu stresle de olmaz. Oluruna bırakmanda fayda var. Şöyle düşün, olmazsa bile (ki olmasını diliyorum) bir hayr olduğunu, her şeyin bir zamanı olduğunu ve her şeyin en güzel zamanda olacağını. Ben daha yeniyim burda ama bir çok yorumda da başka başlık altında okuduğum kadarıyla oluruna bırakanlar daha kolay hamile kalıyor ya da zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyor. Stres etmemekte çok önemli. Güzel düşün, stressiz düşün ki güzell olsun![]()