• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Buarada kızlar kesinlikle erken gebelikte awoxu öneririm benim dp0 9. İkinci çizgi siliktii ertesi sabah yaptığımda ince pembissti

pazar günü hariç umarım tutar 🤩 senin bat kaçtı?? Buarada prolaktinim sorun olsa bu cizgileri bile göremezdim diye düşünüyorum
doktorun bursey dedi mi onun icin? benim bat dun yada bugundu aksam lekelenmem basladi canim yeni bat en gec 1 ocak görünüyor suan temizlendikten sonra bende ovüye baslayacagimmmm

doktorun bursey dedi mi onun icin? benim bat dun yada bugundu aksam lekelenmem basladi canim yeni bat en gec 1 ocak görünüyor suan temizlendikten sonra bende ovüye baslayacagimmmm
Ne yazık ki bir türlü vakit bulup gidemedim bir de doğu da görev yapıyoruz. Acıkcası pek ilgili değiller batıyı özlüyorum bu yüzden😢

Bir de pepapp veya flo uygulamasını kullanın ama benimkin de doğru olan pepapp tı ovülasyon testi yaparken uygulama da doğruydu gercekten test yaptığım tarihlerde ovülasyon günlerimdi

Bir de pepapp veya flo uygulamasını kullanın ama benimkin de doğru olan pepapp tı ovülasyon testi yaparken uygulama da doğruydu gercekten test yaptığım tarihlerde ovülasyon günlerimdi
benim dongulerim cok degisken o yuzden uygulamadan takip etmiyorummmm

822F1DB5-66F9-43A7-95EF-089FF77208FB.webp

30unda pikti mesela
7FB4A87D-74E5-47DF-9300-EA83CBC7222C.webp
25inde yine koyulaşmayı görünce dedim hamileyim dayanamayıp awox erken gebelik testi yaptım sonra bi gözyaşı inanamadım çünkü o kadar yalancı pozitif gördüm ki.. işte sonu hüsra çok sevindim sevincim 2. Ayda sonlandı

mesela 24ü gosteriyordu ben kendim takip ettim test yapmadan 21i yumurtladigimi dusunuyorum tam 14. gun lekelenmem basladi, uygulamadan ve o malum testten daha iyiyim yani jfjxjdjdkxkxxll
Hissediyorsun bazsn ağrın batma vs oluyorsa yumurtan olgunlaşıyordur diye düşünüyorum mesela dün ağrım vardı bugün yumurta akı gibi akıntım başladı

Back
X