• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Tamamdır teşekkür ederim 🤩

Siz de mi aynı takviyeyi kullanıyorsunuz. 3 ay kullanım sonrası gel demişti sizde de zaman belirtti mi
Hayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyor 🥰

Hayır bana marka önemsiz demişti güvenilir olduktan sonra, ocean polysitol kullanıyorum bir de başka bir sağlık sorunum için kardiyoloji doktorum insulex önermişti insülin direncini vs toparlasın diye ben birini sabah birini akşam içiyorum ama insulex bitince kesinlikle ocean a devam edicem 2 3 ay işe yaramazsa infolic combi hp var ona geçerim onda d chiro diye başka bir madde var onun da farklı olumlu etkileri varmış, kontrol kısmı için de şöyle ben bu aydan itibaren gidicem ovulasyonun olup olmadığını folikülün yeterli boyuta ulaşıp çatlayıp çatlamadığını anlamak için ama benim farklı bir durumum var , başka bir sağlık sorunum nedeniyle erkenden gebe kalmam gerekiyor kadın doğum doktoru da bu yüzden sıkı takip yapıyor 🥰
Canım o ocean dedıgın çok ovuluyor sende memnunmusun bende bu ay ona geceyım dıyorumda

Geçen sefer de iğne yapmıştım kuzum ama bu kez iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole gitmek istiyorum onu söylicem. En azından çatlamadıysa ekstra önlem alırız. Bir de progestan falan kullanmak istiyorum tam teşekküllü olsun 😂

Evet doktor kontrolünde kullanıyorum zaten kendi başına kullanılmaması gereken bir ilaç hormon sonuçta

Ay inşallah aşkım kendimi tavuk gibi hissediyorum inşallah bu ay gıdaklarız 😂😂🐣🐣
Mantıklı canım imkanın varsa hep yumurta takibi yaptır bence (ki gerek olmasın bu ay tutsun inşaAllah)
Gıdakladın bari yumurtla derler ya 🤣 en güzelinden yumurtlarsın inşaAllah.
Doktor doktor gezen tavuk yumurtası makbuldür 😂

Ay kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusun @marmelad01 alsimist alsimist amanbocegi amanbocegi D dodo1234 😔😔
Canım bu yorumu gecikmeli gördüm.
Sen hiç çorbana sineği kaçırma yok yere. Hem ilerleyen mesajlarını gördüm. Onların lafına sen ikiz bebek bekle nasip olarak.

İyi olmuş kontrol altında tutmanız. Ben de tedbirden yanayım. Sizi hiç bekletmeden gelir umarım miniğiniz 🥰 Çok geçmiş olsun bu arada 💐

kızlar napiyosunuz nasilsinizz yazmiyorum ama okuyorum hem regl hem grip 2 gundür pertteyim siz naptiniz test tarihi gelen var mii

Back
X