Bat 1 Mayıs veya Mayıs in herhangi bir günü olanlar :) ?

yok bnmkı söyle karışık canm bn ılk defa klomen kullandım 10. gun ovı test pozıtıftı 11. gun sılıkleştı doktora gıttığımde 1 tane yenı olgunlaşmaya başlayan yumurta var dedı oda 15.gun catladı benım karışıklıgım acaba 10.gunde bı yumurta catladımı kı doktr goremedı dıye cunku hem 10. gun hem 14. gun testte pozitif grdum 11. gun doktr yenı olgunlaşan yum. dıyınce dedımkı acaba 10. gun catladımı o yonden karısıgım
Yok cnm olsaydı doktor görürdü zaten. Doktorunu dinle ultrason ovulasyon testine göre daha güvenilir

sen belirtilerını hatrlıyrmusun bıde yumurtlamadan sonra nasıl değişiklik olmuştu testını ne zaman yapmştn
ay bn yıne sorgu şeyıne grdmm :))
Ben hamile olduğumu test yapmadan anlıyorum nerdeyse artık sarı akıntım mide bulantım ve durup dururken elim ayağımın dökülmesi :) bu şüpheyle dedim ki ya ben hamileyim çünkü hamileyken böyle oluyorum 4 gün vardı pozitif çıktı :)

İnşallah. Beni strese sokan hsg yi çeken asistanın perde var demesiydi. Doktor bakınca sonuca yo önemli birşey yok normal dedi ama canım sıkıldı bi kere.
Bahsettiğin buhar nedir nasıl uygulamak gerek
Bana çift rahim demişti iki dr , diğer iki dr yok demişti

Sen ne düşünüyosun. Yok diyenlere mi inanıyorsun yoksa içinde şüphe var mı ameliyat düşünüyor musun
Yok diyenlere inanıyorum çünkü oğluma gebe kalmak için bir profesör üstlenmişti bütün tedaviyi ve tedaviyi masraflarını rahim filmine bakıp çift rahim değilde şurada bir çöküklük hafif o kadar ama hiç bir önemi yok demişti oğlum aşılama ile oldu bu arada düşük çok yapınca..

Yok diyenlere inanıyorum çünkü oğluma gebe kalmak için bir profesör üstlenmişti bütün tedaviyi ve tedaviyi masraflarını rahim filmine bakıp çift rahim değilde şurada bir çöküklük hafif o kadar ama hiç bir önemi yok demişti oğlum aşılama ile oldu bu arada düşük çok yapınca..
Ne güzel:) kime neye inanacağımızı şaşırıyoruz yıpratıcı bir süreç

Ben hamile olduğumu test yapmadan anlıyorum nerdeyse artık sarı akıntım mide bulantım ve durup dururken elim ayağımın dökülmesi :) bu şüpheyle dedim ki ya ben hamileyim çünkü hamileyken böyle oluyorum 4 gün vardı pozitif çıktı :)
suan saydıklarından bulantı ve baygınlık hissi gibi gelen ara ara halim oluyor.bacaklarım kollarım boşa çıkıyor sanki ama geçiyor sonra.ilk çocukta vallahi hatırlamıyorum çünkü öğrendiğimde kese oluşmuştu bile:))

suan saydıklarından bulantı ve baygınlık hissi gibi gelen ara ara halim oluyor.bacaklarım kollarım boşa çıkıyor sanki ama geçiyor sonra.ilk çocukta vallahi hatırlamıyorum çünkü öğrendiğimde kese oluşmuştu bile:))
Ben şuan öyleyim canım ve şüpheleniyorum , zaten kısa sürüyor canım bir halsizlik basıyor geçiyor :) Hamileyizdir belki :) Bnm bulantım 3 dür fenaa :)

Ben şuan öyleyim canım ve şüpheleniyorum , zaten kısa sürüyor canım bir halsizlik basıyor geçiyor :) Hamileyizdir belki :) Bnm bulantım 3 dür fenaa :)
ateş basıyor bi anda hop bayılcak gibi oluyor 10 sn de geçiyor,midem bu sabah itibariyle ara ara zirve yapıyor kuscak gibide diil derinden değişik bi bulantı.ve sağ kasığım resmen yanıyor oyuluyor.

ateş basıyor bi anda hop bayılcak gibi oluyor 10 sn de geçiyor,midem bu sabah itibariyle ara ara zirve yapıyor kuscak gibide diil derinden değişik bi bulantı.ve sağ kasığım resmen yanıyor oyuluyor.
Mutfağı toplayayım dedim belim fena ağrıdı annem ne oldu diye soruyor hiç dedim her zaman ki sinirsel bel ağrım dedim haberi yokta bebek düşündüğümüzden yapma düşüyor kendine eziyet etme diyor :/

Eklentiler

• IMG_2480.webp
    IMG_2480.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 30
Back
X