• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 10-20 Ocak toplanalım

Merhaba kızlar Bat 16 Ocak 🥰
Adetin 3.gunu letu başladım
Bugün 10 günüm ovulasyon testine başlayacağım
Doktor kontrolüm yok ama burda ki yorumlara baktığımda çoğunluk kontrole gitmiş randevu bulursam pazartesi bende gidip kontrol olmak istiyorum
Naptınız gittiniz mi dr a

Ol
Bat 19 ocak bugun reglin son günü ama sol kasıgımda bariz batma var birde akıntım oldu uzayan akıntı yumurtluyormuyum acaba ya mümkün mü böylr bişey
[/QUOT olabilir sen yinede değerlendir çünkü benim kayınvalidemin altı yedi görürmüş adeti bittiği gün tek ilişkide hamile kalmış kaynımı

Bat 19 ocak bugun reglin son günü ama sol kasıgımda bariz batma var birde akıntım oldu uzayan akıntı yumurtluyormuyum acaba ya mümkün mü böylr bişey
olabilir sen yinede değerlendir çünkü benim kayınvalidemin altı yedi görürmüş adeti bittiği gün tek ilişkide hamile kalmış kaynımı

olabilir sen yinede değerlendir çünkü benim kayınvalidemin altı yedi görürmüş adeti bittiği gün tek ilişkide hamile kalmış kaynımı
Değerlendirdim askım bugunu de değerlendiririm haftaici bie boş bir dolu geçiririm yüksek ihtimalle

Benim de adet 9 Ocak gösteriyor bende beklemedeyim

Ama bir şey de danışmak istiyorum 24 Aralık akşam yumurtlama akıntısı beş on dakika sonra da hafif sağ kasık ağrısı başladı o geceyi değerlendirdim ve az az Ağrı devam ediyordu 25 Aralık sabahınıda değerlendirdim 25 Aralık gecesi ağrım çok arttı yatağın içinde bile dönemedim sonra uyumuşum ve Ağrı geçmiş 25 Aralık sabahından beri ilişki yaşamadım takvim 26 Aralık yumurtlama diyor Ekim ayında kimyasal gebelik oldu ondada 2 ekim akıntı ve ağrı olmuştu 3 Ekim'de yumurtlama olmuş şimdi soru şu ben akıntı ve ilk ağrıyı 24 Aralıkda gördüm 25 Aralık yumurtalamış olabilirim ama Ağrı gece şiddetlendi 26 Aralık da da yumurtlsmış olabilirim ikisinden biri İlk sorum 26 Aralık yumurtlama olmuşsa 25 Aralığın ilişkisi tutarmı uf

Ama bir şey de danışmak istiyorum 24 Aralık akşam yumurtlama akıntısı beş on dakika sonra da hafif sağ kasık ağrısı başladı o geceyi değerlendirdim ve az az Ağrı devam ediyordu 25 Aralık sabahınıda değerlendirdim 25 Aralık gecesi ağrım çok arttı yatağın içinde bile dönemedim sonra uyumuşum ve Ağrı geçmiş 25 Aralık sabahından beri ilişki yaşamadım takvim 26 Aralık yumurtlama diyor Ekim ayında kimyasal gebelik oldu ondada 2 ekim akıntı ve ağrı olmuştu 3 Ekim'de yumurtlama olmuş şimdi soru şu ben akıntı ve ilk ağrıyı 24 Aralıkda gördüm 25 Aralık yumurtalamış olabilirim ama Ağrı gece şiddetlendi 26 Aralık da da yumurtlsmış olabilirim ikisinden biri İlk sorum 26 Aralık yumurtlama olmuşsa 25 Aralığın ilişkisi tutarmı uf
Sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş olabilir

Ve yumurtlamadan sonra batma hissi geçmedi şişlik ve kabızlık ve gaz var ve bu batma hissi kimyasal geçirdiğim ayı hatırlatıyor bana ama pek inancımda Yok ve ikinci sorumda şu bu yumutlama ağrısı yumurta çatlayınca mı oluyor yoksa çatlamak için kasılma olunca mı yani kimisi kasılma yüzünden kimside yumurta çatlıyor sıvısı ağrı yapıyor diyor sizin bir bilginiz var mı bilen fikri olan yazabilirmi

Back
X