- 20 Mart 2009
- 808
- 471
- 303
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim dun aksam 7 de yaptigim da tam kopkoyu degildi ama diger gunlerden koyuydu..gece 11 de bir daha yaptim, bu sefer kopkoyu cikti..birdaha yapmasam silik diye dusunurdum..e bugun de silik zaten..yumurtlamayi kacirirdim..Benim 12 aralık canım ama yumurtlama testinde hala pozitif göremedim. Geçen ay 28 inde gormustum bu ay hep hafif silik cikiyor anlamadım gitti
3 aydır kullanıyorum hep 1 kez yapıyorum ve 2 gün ust uste pozitif yakalıyorum hemde anında t cizgisi c den koyu oluyordu. Bi ay herhalde geç yumurtliycam bakalım kısmet. İnş bu ay olur bebislerValla benim dun aksam 7 de yaptigim da tam kopkoyu degildi ama diger gunlerden koyuydu..gece 11 de bir daha yaptim, bu sefer kopkoyu cikti..birdaha yapmasam silik diye dusunurdum..e bugun de silik zaten..yumurtlamayi kacirirdim..
Gunun farkli saatlerinde farkli sonuclar veriyor..sadece sabah yapip birakmamak gerek bence..sabah aksam 2 kere mutlaka bakilmali
Hep ayni saatlerde yapmaya cakis..dongun kac gun? Daha erken olabilir..koyuladaktir devam etKizlar ben adetin bitiminden 2 gun sonra basladm bazn erken yumurtlyrm o zaman belirgin silik cikti iki gun ondan sonra uc gundur sadece golge cikiyo o koyilukta yok artk kafam karisti iyice ozmn yine hmn beliren bi silikten az koyuydu cikiyodu simdi 3 dakika sonra falan golge gibi cikiyo hic yok gibi
Canim benimde 10 aralik adetim 18 kasimda bitti ve o gunde dahil bugune kadar her gunu degerlendirdik esim sehir disinda calisiyor bugun gitti umarim denk getirebilmisizdir heyecanla bekliyorum 10 araligiKizlar ilk defa denedigim ovulasyon testi calismam tamamlanmistir..ekliyorum..yorumlarinizi bekliyorum..
Bence dun koyu cift cizgi vardi..25 kasim yani..dun geceyi degerlendirdik..bugun mola, yarin geceyi de degerlendiricez insallah..sonra bakalim 10 Aralik icin geri sayima basliycam..varmi Bat tarihi o civarda olanlar? Nedir sizde durumlar?
Gelin beraber bekleyelim.
aranızda belirti yaşayan var mı kızlar bende hiç bir belirti yokHadi kızlar aralık bat tarihlerinizi yazın
merhaba kızlar. ben 5 kasımda düşük yaşamıştım. kendiliğinden düştüğü için korunmana gerek yok dedi doktor. benim bat ım normalde 4 aralık oluyo. göğüslerimde hassasiyet oluştu. inşallah tekrar hamile kalmışımdır. çok heyecanlıyım. perşembe günü kan testi yaptırcam.