Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kızlaaar yeni bat tarihlerimiz ile hadi hepimiz burayaaa :)

hilallll -------- 02.04.2017
GorTuu--------04.04.2017
durueymen--------07.04.2017
-Anastasia --------09.04.2017

Hadi hayırlısı :)

Eklentiler

• 2016-11-26 23.47.57.webp
    2016-11-26 23.47.57.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 328
Son düzenleme:
Benim 12 aralık canım ama yumurtlama testinde hala pozitif göremedim. Geçen ay 28 inde gormustum bu ay hep hafif silik cikiyor anlamadım gitti

Benim 12 aralık canım ama yumurtlama testinde hala pozitif göremedim. Geçen ay 28 inde gormustum bu ay hep hafif silik cikiyor anlamadım gitti
Valla benim dun aksam 7 de yaptigim da tam kopkoyu degildi ama diger gunlerden koyuydu..gece 11 de bir daha yaptim, bu sefer kopkoyu cikti..birdaha yapmasam silik diye dusunurdum..e bugun de silik zaten..yumurtlamayi kacirirdim..
Gunun farkli saatlerinde farkli sonuclar veriyor..sadece sabah yapip birakmamak gerek bence..sabah aksam 2 kere mutlaka bakilmali

• Beğen
Reactions: cvk
Valla benim dun aksam 7 de yaptigim da tam kopkoyu degildi ama diger gunlerden koyuydu..gece 11 de bir daha yaptim, bu sefer kopkoyu cikti..birdaha yapmasam silik diye dusunurdum..e bugun de silik zaten..yumurtlamayi kacirirdim..
Gunun farkli saatlerinde farkli sonuclar veriyor..sadece sabah yapip birakmamak gerek bence..sabah aksam 2 kere mutlaka bakilmali
3 aydır kullanıyorum hep 1 kez yapıyorum ve 2 gün ust uste pozitif yakalıyorum hemde anında t cizgisi c den koyu oluyordu. Bi ay herhalde geç yumurtliycam bakalım kısmet. İnş bu ay olur bebisler

Kizlar ben adetin bitiminden 2 gun sonra basladm bazn erken yumurtlyrm o zaman belirgin silik cikti iki gun ondan sonra uc gundur sadece golge cikiyo o koyilukta yok artk kafam karisti iyice ozmn yine hmn beliren bi silikten az koyuydu cikiyodu simdi 3 dakika sonra falan golge gibi cikiyo hic yok gibi

Ovulasyon testi yapmadım ben. Sat 2kasım , bat 10 aralık gibi olabilir. Duzensiz su sıra adetim. Bilemiyorummmmmmm

Kizlar ben adetin bitiminden 2 gun sonra basladm bazn erken yumurtlyrm o zaman belirgin silik cikti iki gun ondan sonra uc gundur sadece golge cikiyo o koyilukta yok artk kafam karisti iyice ozmn yine hmn beliren bi silikten az koyuydu cikiyodu simdi 3 dakika sonra falan golge gibi cikiyo hic yok gibi
Hep ayni saatlerde yapmaya cakis..dongun kac gun? Daha erken olabilir..koyuladaktir devam et

Kizlar ilk defa denedigim ovulasyon testi calismam tamamlanmistir..ekliyorum..yorumlarinizi bekliyorum..
Bence dun koyu cift cizgi vardi..25 kasim yani..dun geceyi degerlendirdik..bugun mola, yarin geceyi de degerlendiricez insallah..sonra bakalim 10 Aralik icin geri sayima basliycam..varmi Bat tarihi o civarda olanlar? Nedir sizde durumlar?
Gelin beraber bekleyelim.
Canim benimde 10 aralik adetim 18 kasimda bitti ve o gunde dahil bugune kadar her gunu degerlendirdik esim sehir disinda calisiyor bugun gitti umarim denk getirebilmisizdir heyecanla bekliyorum 10 araligi

bende aynı fikirdeyim ama burda o kadar çok belirti yazan arkadaş olmuş ki umudum kırıldı biraz :KK46: daha da 11 gün var zaman geçmez :KK49:

Evet bu zaman nasıl geçecek ben de bilmiyorum gerçekten..ölürüm ben merakımdan :KK70:

aynen ben şimdiden öldüm merakımdan :halay: inşallaj hayırlı haberler alırız ilk denemem bi de o kadar heveslendim ki anlatamam :KK55: senin kaçıncı ayın peki

benim de 2.denemem..geçen ay ovulasyon testi kullanmamıştım, internetteki hesaplayıcılara göre denemiştik..ilk deneme olduğu için stresmi yaptım ne, 2 gün geç yumurtladım..adetim de herzamankinden 2 gün geç oldu..özetle tam tutturamadık..bu ay ovulasyon testi kullandım, inşallah bu sefer tutmuştur bakalım hayırlısı hepimiz için..

benim de bu ay olmazsa Ocak ayında eşim gelecek o dönem testle deneyeceğim. sen testle yaptıysan şansın daha yüksek bende otomatik hesaplayıcıdan bakarak yaptım bu ay

selam kızlarrr bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve bat 8 aralık beklemedeyimmm heycanlaa

merhaba kızlar. ben 5 kasımda düşük yaşamıştım. kendiliğinden düştüğü için korunmana gerek yok dedi doktor. benim bat ım normalde 4 aralık oluyo. göğüslerimde hassasiyet oluştu. inşallah tekrar hamile kalmışımdır. çok heyecanlıyım. perşembe günü kan testi yaptırcam.

merhaba kızlar. ben 5 kasımda düşük yaşamıştım. kendiliğinden düştüğü için korunmana gerek yok dedi doktor. benim bat ım normalde 4 aralık oluyo. göğüslerimde hassasiyet oluştu. inşallah tekrar hamile kalmışımdır. çok heyecanlıyım. perşembe günü kan testi yaptırcam.

ayy böyle durumlarda ben hamile olan kişiden fazla heyecanlanıyorum perşembe günü çıkar mı ki testte canım batına 4 gün kalıyor

Ya cidden daha 10 gün varken belirti yaşayanlar varmı ? Bana regl günü ve sonrasında belirtilerin başlaması normal geliyor. Benim 10 gün var bata belirtinin b si bile yok :)

Back
X