Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

canım ben netten aldım lab,,, ile başlıyor onu kullanacağım bende kürtaj sonrası adet oldum şükürler olsun artık deneme süreci bende de başladı.

sabah ilk adetinle sıvı alımı yapmadan testi yap derim canım genelde yapanlar saat 10-11 gibi yapıyor
senin icinde hayırlısı olsun.inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız.adetim biteli 3 gun oldu.testte almadim.dün soğan suyu içmeye başladım.gerci benim adetim düzenli,yumurtaliklarimda normal.ama genede denemek istedim.normalde öğle aksam icilmesi gerekiyormus ama ben çalıştığım icin aksamlari icecegim sadace.bide bunu deneyim bakalim

senin icinde hayırlısı olsun.inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız.adetim biteli 3 gun oldu.testte almadim.dün soğan suyu içmeye başladım.gerci benim adetim düzenli,yumurtaliklarimda normal.ama genede denemek istedim.normalde öğle aksam icilmesi gerekiyormus ama ben çalıştığım icin aksamlari icecegim sadace.bide bunu deneyim bakalim
canım ilk akşam bir bardak yatmadan önce bir bardak içebiliyormuş çalışanlar
al artık yumurtlama testini sende

hep beraber güzel haberler alalım inşallah

canım ilk akşam bir bardak yatmadan önce bir bardak içebiliyormuş çalışanlar
al artık yumurtlama testini sende

hep beraber güzel haberler alalım inşallah
anlamadim canım.yani hem akşam hemde gece yatmadan öncemi iciliyormus.benim her hangi bi sorunum olmadığı için sadece akşamları bir kere içeyim diyorum.simdi gece yatarken icersem kokar falan adamda yaklaşmaz :) bi internetten bakayim bende canım su testlere

anlamadim canım.yani hem akşam hemde gece yatmadan öncemi iciliyormus.benim her hangi bi sorunum olmadığı için sadece akşamları bir kere içeyim diyorum.simdi gece yatarken icersem kokar falan adamda yaklaşmaz :) bi internetten bakayim bende canım su testlere
ben içtim kokmuyor öyle düşündüğün gibi ama istersen naneli sakız veya şeker at ağzına

ben içtim kokmuyor öyle düşündüğün gibi ama istersen naneli sakız veya şeker at ağzına
bende internetten sipariş ettim şimdi ovulasyon testi ;) ama ya pazartesi yada salı elimde olacak.o zamanda onbirinci onikinci günüm oluyor.umarım testler elime gecmeden kacirmam yumurtlama gününü

Alsef Alsef nasılsın bir tanem hamişlik nasıl gidiyor
iyiyim cnm sen nasılsın?
hamişlik de iyi gidiyor şükür, hala bulantı ve mide yanmaları şiddetle devam ediyor ama 3 ay bitince bitecek diyor doktor, inşallah da öyle olur.. sen napıyosun? nedir senin cephedeki durumlar?

iyiyim cnm sen nasılsın?
hamişlik de iyi gidiyor şükür, hala bulantı ve mide yanmaları şiddetle devam ediyor ama 3 ay bitince bitecek diyor doktor, inşallah da öyle olur.. sen napıyosun? nedir senin cephedeki durumlar?
iyiyim canım şükür. bir saat önce rahim filmi çektirdim. adeti oldum
maşallah dahi iyi günlerin olur canım rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Alsef Alsef nasılsın canım bebişin cinsiyeti belli oldumu

Bebişi kız olacak
Daha öncede bir oğlu vardı tam oldu :)
Kızlar bende hamileyim.. sizlerden de güzel haberler bekliyorum..

Bu forum çok karışık olmuş eski arkadaslarimizi hiç bulamıyorum yahu.

Bebişi kız olacak
Daha öncede bir oğlu vardı tam oldu :)
Kızlar bende hamileyim.. sizlerden de güzel haberler bekliyorum..

Bu forum çok karışık olmuş eski arkadaslarimizi hiç bulamıyorum yahu.
bilgi verdiğin için teşekkür ederim kendi girmiyormu artık siteye

sizede hayırlı olsun

iyiyim cnm sen nasılsın? belli oldu, bir kızım olacak inşallah..oğluşuma kız kardeş geliyor :)
sende durumlar nasıl? varmı güzel haberler?
maşallah rabbim ne güzel nasip etmiş bir oğlan bir kız rabbim iki çiçeğin kokusunu nasip edecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile maşallah

ben rahim filmi çektirdim 3 ay içinde kendiliğinden olurmu diye bekledim olmadı bu ay aşılama yapıyoruz çarşamba aşılama olacak arkadaşım

dua et lütfen hayırlısı ile bende oğluma bir kardeş verebileyim

maşallah rabbim ne güzel nasip etmiş bir oğlan bir kız rabbim iki çiçeğin kokusunu nasip edecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile maşallah

ben rahim filmi çektirdim 3 ay içinde kendiliğinden olurmu diye bekledim olmadı bu ay aşılama yapıyoruz çarşamba aşılama olacak arkadaşım

dua et lütfen hayırlısı ile bende oğluma bir kardeş verebileyim

canım inşAllah tutar ve gönlüne göre olur her şey..oğluşuna hayırlısıyla bir kardeş gelir bu sefer inşallah..

Back
X