Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yerimi alayımKızlar ne yazık ki Eylül ayını da boş geçtik Ekim bize uğur getirsin inşallah beraber bekleyelim![]()
Gerçekten umarım Ekim bize bebiş getirirBen yerimi alayımmaalesef bende boş geçtim bugün regl oldum
14 Ekim bat bakalım artık doğal kur deneyeceğim bu ay
İnsaAllah herhangi bir takviye kullanıyor musunuzGerçekten umarım Ekim bize bebiş getirir
selam, o nediiirBen yerimi alayımmaalesef bende boş geçtim bugün regl oldum
14 Ekim bat bakalım artık doğal kur deneyeceğim bu ay
Biraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağımselam, o nediiir
Önerebileceginiz folik asit varmıBiraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağım
400 mg folidoce diye bir marka kullanıyorum ben. Ekstra da bu ay gynoferon kullandım. Bu ayda kullanacağımÖnerebileceginiz folik asit varmı
4 aydır çocuk düşündüğümüz için doktorlar 1 yıllık süre diyor ama ben yine de benim için bakilmasini istedim herhangi bir sorun yok. Genel olarak stres diyorlar400 mg folidoce diye bir marka kullanıyorum ben. Ekstra da bu ay gynoferon kullandım. Bu ayda kullanacağım
Yok şu an kullanmıyorum bir takviye doktora danışmadan bir şey almak istemiyorum açıkçasıİnsaAllah herhangi bir takviye kullanıyor musunuz
Bat 1 olmazmıYok şu an kullanmıyorum bir takviye doktora danışmadan bir şey almak istemiyorum açıkçası
İnsaAllah nasip olurBenim bat 15 Ekim ilk defa denedik eylülde tutmadı imşallah ekimde hepimiz hamişşş oluruz ben sadece folik asit kullanıyorum spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var Allah nasip ederse 2. Olucak inşallah olur önereceğiniz ovülasyon testi var mı onu alsam bu ay
Diğer kan testlerinizede baktırdınızmı demir kan d vitamini b12 magnezyum hepsi önemli hamile kaldığında size bebeğe vericeksinizBenim bat 15 Ekim ilk defa denedik eylülde tutmadı imşallah ekimde hepimiz hamişşş oluruz ben sadece folik asit kullanıyorum spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var Allah nasip ederse 2. Olucak inşallah olur önereceğiniz ovülasyon testi var mı onu alsam bu ay
Evet baktırdım d vitamini düşük sadece diğerleri iyi hepsiDiğer kan testlerinizede baktırdınızmı demir kan d vitamini b12 magnezyum hepsi önemli hamile kaldığında size bebeğe vericeksiniz
Herhangi bir kistiniz yoksa soğan suyunu pek önermiyorum genelde de önerilmiyor ya da yumurtalıklarınız buna meyilli ise olmayan kist çıkıyor bence iyice araştırıp deneyinBiraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağım
Loboquick deneyebilirsiniz trendyolda 20 li paket 4 adet gebelik testi mevcut içinde ben de bu ay onunla çıktım yola daha öncede denemiştim umarım şans getirirBenim bat 15 Ekim ilk defa denedik eylülde tutmadı imşallah ekimde hepimiz hamişşş oluruz ben sadece folik asit kullanıyorum spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var Allah nasip ederse 2. Olucak inşallah olur önereceğiniz ovülasyon testi var mı onu alsam bu ay
Hormon testi vs yapılmıştı onlarda bi sıkıntı yoktu ama minik kistler var onlar gebe kalmaya engel değil denildi b12 dusuk çıktı iğne yazdılar 5 gün vurdurdum onları onun haricinde bi sıkıntı yokHerhangi bir kistiniz yoksa soğan suyunu pek önermiyorum genelde de önerilmiyor ya da yumurtalıklarınız buna meyilli ise olmayan kist çıkıyor bence iyice araştırıp deneyin