Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

400 mg folidoce diye bir marka kullanıyorum ben. Ekstra da bu ay gynoferon kullandım. Bu ayda kullanacağım
4 aydır çocuk düşündüğümüz için doktorlar 1 yıllık süre diyor ama ben yine de benim için bakilmasini istedim herhangi bir sorun yok. Genel olarak stres diyorlar

Benim Bat:10 Ekim. Bu ay aşılama ile yola devam edeceğiz inşAllah. 2 yıldır deniyoruz ve normal yolla olmadı.

Benim bat 15 Ekim ilk defa denedik eylülde tutmadı imşallah ekimde hepimiz hamişşş oluruz ben sadece folik asit kullanıyorum spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var Allah nasip ederse 2. Olucak inşallah olur önereceğiniz ovülasyon testi var mı onu alsam bu ay

Benim bat 15 Ekim ilk defa denedik eylülde tutmadı imşallah ekimde hepimiz hamişşş oluruz ben sadece folik asit kullanıyorum spiral vardı çıkarttırdım 1 tane oğlum var Allah nasip ederse 2. Olucak inşallah olur önereceğiniz ovülasyon testi var mı onu alsam bu ay
İnsaAllah nasip olur 👼👶 ben bi kaç kere yaptım ovulasyon ama inanın çok stres yapıyorsun onunla takip edince bence akışına bırakın. Biliyorum bırakılmıyor bende sadece lafta diyorum ama kendime gelince her yolu denemek istiyorum ama genel olarak stres diyorlar.

Diğer kan testlerinizede baktırdınızmı demir kan d vitamini b12 magnezyum hepsi önemli hamile kaldığında size bebeğe vericeksiniz

bende şöyle yerimi alayım kızlarııııımmm, bu ay tekrar denemeye karar verdik bat 6 Ekim, bugün yarın diğer gün yumurtlama dönemlerim bugün tahlil verdim tüm tahlillerim iyi çıktı umarıım bu ay buraya güzel haberleri verebiliriz ❤️🙏🏻

Biraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağım
Herhangi bir kistiniz yoksa soğan suyunu pek önermiyorum genelde de önerilmiyor ya da yumurtalıklarınız buna meyilli ise olmayan kist çıkıyor bence iyice araştırıp deneyin

Loboquick deneyebilirsiniz trendyolda 20 li paket 4 adet gebelik testi mevcut içinde ben de bu ay onunla çıktım yola daha öncede denemiştim umarım şans getirir 💕

Herhangi bir kistiniz yoksa soğan suyunu pek önermiyorum genelde de önerilmiyor ya da yumurtalıklarınız buna meyilli ise olmayan kist çıkıyor bence iyice araştırıp deneyin
Hormon testi vs yapılmıştı onlarda bi sıkıntı yoktu ama minik kistler var onlar gebe kalmaya engel değil denildi b12 dusuk çıktı iğne yazdılar 5 gün vurdurdum onları onun haricinde bi sıkıntı yok

Back
X