• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Ben de strip testlerden laboquicke geçmiştim çünkü stripler genelde ikinci çizgiyi belirgin gösteriyorlar kafa karışıklığı yapabiliyor. Laboquick pik olana kadar aşırı silik pik olunca iki çizgiyi aynı çıkartıyor anında. Bir de innovita da pik ve çatlama gördükten 3 gün sonra doktora giden biri doktorda yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrenmişti. Böyle bir durum varsa hep kaçtı günler bence bende...
Doğrudur bende laboquickte hic yakalayamadim. Bu ay ikisini bir deneyeyim dedim. Sadece teste bakmiyorum akinti durumu ve iki gunde bir iliskiye de dikkat ediyorum sanmiyorum kacmiyordur. Birazda saldım artik olacaksa oluyor zaten biz ne kadar hesaplasak da

Doğrudur bende laboquickte hic yakalayamadim. Bu ay ikisini bir deneyeyim dedim. Sadece teste bakmiyorum akinti durumu ve iki gunde bir iliskiye de dikkat ediyorum sanmiyorum kacmiyordur. Birazda saldım artik olacaksa oluyor zaten biz ne kadar hesaplasak da
En iyisi düzenli ilişki imkan ve istek varsa😊 zaten varsa da yine en güzeli salmak ki tüm olası engelleyiciler ortadan kalksın...

En iyisi düzenli ilişki imkan ve istek varsa😊 zaten varsa da yine en güzeli salmak ki tüm olası engelleyiciler ortadan kalksın...
Aynen öyle 3 gun var tahmini yumurtlamama ve hasta oldum. Simdi yatak döşek degilim ama belki degerlendiremeyecegim bile bu ay her şey nasip. Bakalım hayırlısı. Bu aya kadar cok taktım kafaya bu ay bana bişey oldu. Biraktim gitti. İnşallah herkesin gönlüne gore olsun 🙏

Çok geçmiş olsun. Birçok kişi şu an ulaştığınız rahatlığa ulaşmak istiyor aslında. Hayrlısı ile inşaAllah tekrar kafaya takmadan gelir güzel haberler... ❤️

Back
X