BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

bilmediğim için soruyorum da. bende klomen kullanıyorum 3 aydır ve nezmn catladigini bilemiyorum
klomen kullandıktan sonra ilişkiye girmeden beklemek mi lazım . ben hemen ilsiki yapıyordum bide benim hapim 2 kutu günde 3 kere aticaksin dedi doktor . adetin 3 günü başlıyorum bitiyor ilişki oluyor. Bu yanlış mı ben nasıl öğreneceğim catladigini
bilginiz var mı
Günde üç kere çok fazla yinede doktoruznuz demiş bana günde iki demişti ilk ay kist yaptı yumurtamı ikinci ay yapmaması için bı taneyi kırıp yarısını sabah yarisini akşam içtim bende ilişkiye girdim doktor bişey olmaz dedi ama şöyle doktorum çatlamaya yakın iki üç günlük ilişki olmasın spermler çok olur özellikle sabah kalitesi artiyo dedi ve dün tekrar gittiğimde ikinci kese tide gördüm yani ikiz mis şok oldum 🤭

bilmediğim için soruyorum da. bende klomen kullanıyorum 3 aydır ve nezmn catladigini bilemiyorum
klomen kullandıktan sonra ilişkiye girmeden beklemek mi lazım . ben hemen ilsiki yapıyordum bide benim hapim 2 kutu günde 3 kere aticaksin dedi doktor . adetin 3 günü başlıyorum bitiyor ilişki oluyor. Bu yanlış mı ben nasıl öğreneceğim catladigini
bilginiz var mı
Klomenle çoğul gebelik olduğunu biliyordum ama inanmıyordum gerçekten ilk kesemde bebeğim olumus diğer keseyi ilk defa gördük gelişirse olur gelismezssede kendiliğinden yok olur

Klomenle çoğul gebelik olduğunu biliyordum ama inanmıyordum gerçekten ilk kesemde bebeğim olumus diğer keseyi ilk defa gördük gelişirse olur gelismezssede kendiliğinden yok olur
Canım nasılsın gebeliğin nasıl ilerliyor bebeğin göründü mu keseleri oluştu mu merak ettim seni sağlıklı bir şekilde devam ediyordur inşallah hamileliğin 🙂

Back
X