Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Sen de mi yenisin bu yolculukta canım☺️benim dün sağ kasigimda hafif girip çıkan tatlı ağrılar oldu bide 3 gündür aşırı iştahım açık bunlar belirti mi psikolojik mi bilmiyorum ama 😄 sende var mı peki bir şey
😃😃 Yok canım 5 yaşında bir çocuğum var. Yeni bebisi de 7 aydır düşünüyoruz bu ay rahim filmi çektirdim bakalım. Kaç aydır o kadar belirti yaşadım ki şimdi olanlara belirti diyemiyorum ondan susuyorum. Ama benim ilk çocuğumda hiçbir belirti yoktu hatırladığım kadarıyla

Ay inşallah canım bir de ilk deneme ve tek ilişki oldu öyle denk geldi o yüzden biraz umutsuz biraz heyecanlı farklı duygular içerisindeyim hayırlısı bakalım🤲🏻 senin bat ne zamandi canım
13 Ağustos benimde ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bakalım 28 i iğne vurundum sağ 26 mm sol 24 mm di yumurtalarımı 29 30 ilişki oldu bakalım hayırlısı inşallah olur

😃😃 Yok canım 5 yaşında bir çocuğum var. Yeni bebisi de 7 aydır düşünüyoruz bu ay rahim filmi çektirdim bakalım. Kaç aydır o kadar belirti yaşadım ki şimdi olanlara belirti diyemiyorum ondan susuyorum. Ama benim ilk çocuğumda hiçbir belirti yoktu hatırladığım kadarıyla
Maşallah Allah bağışlasın canım ☺️ o konuda çok haklısın belirti herkeste olmayabiliyormus bakalım bizi neler bekliyor nasip artık zamanı geldiğinde öğreneceğiz inşallah 🤩

13 Ağustos benimde ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım bakalım 28 i iğne vurundum sağ 26 mm sol 24 mm di yumurtalarımı 29 30 ilişki oldu bakalım hayırlısı inşallah olur
Bu konuda bir bilgim yok canım ama inşallah sımsıkı tutunmustur sana hayırlısıyla 🤲🏻

Olur olur inşallah ilk denemeyse bu ay olmazsa bidahaki ay yeter ki sağlıklı olsun da
Aynen canım hep öyle dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim diye sizler için de ediyorum layığıyla anne baba olabilecek herkese nasip etsin Rabbim inşallah ❤️

Az önce bir hesaplama yaptım, bu ay hamile kaldıysam eğer bebeğimin ilk kalp atışını duyacağım tarih doğum günüme denk geliyor. Keşke olsa hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur.

Az önce bir hesaplama yaptım, bu ay hamile kaldıysam eğer bebeğimin ilk kalp atışını duyacağım tarih doğum günüme denk geliyor. Keşke olsa hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur.
Ay ne güzel olur hadi inşallah 💕benimde öyle denk gelse keşke hayattaki tüm şansımi orda kullanabilirim😀

Beni en çok düşündüren regle yaklaştıkça olacak olan akıntı . Bende olmuyor normalde yine olmayınca heralde negatif diyorum

Beni en çok düşündüren regle yaklaştıkça olacak olan akıntı . Bende olmuyor normalde yine olmayınca heralde negatif diyorum
Valla her gebelikte belirti değişiyor ya, bir de vücut implantasyona kadar zaten hamile olduğunun bilincinde değil. Daha implantasyon olacak da hcg yükselecek de belirti göreceğiz ohoo

kızlar bende aranıza katılayım😍 7 yıllık evliyim 2 sene önce 2 aşılama denedik tutmadı. 16 temuzda perde ameliyatı oldum bat 6 ağustos ovulasyon testleriyle deniyecem gerçi 2 yıldır onlarla deniyorum bu sefer ameliyat sonrası deneyeyim allah kucağımızı boş bırakmasın çok yıprandım

Back
X