Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Siz ne zaman yapmayı düşünüyorsanız bekleyeceğim galiba☺️beni aşırı sıcak basıyor bugünnn
Benim bat 11 12 ağustos gösteriyor bata kadar sabırla beklemeyi düşünüyorum (şüpheli) 😂😂 ama bir yandan aşırı merak ediyorum ya hiç testim de yok almadım henüz alırsam dayanamam büyük ihtimalle zaten😅 ben de öyleyim temizlik yapcam kaç gündür erteliyorum acaba bir şey olur mu ki diye bugün yeter dedim artık kalktım yaptim kafam da dağılsın biraz diye

Benim bat 11 12 ağustos gösteriyor bata kadar sabırla beklemeyi düşünüyorum (şüpheli) 😂😂 ama bir yandan aşırı merak ediyorum ya hiç testim de yok almadım henüz alırsam dayanamam büyük ihtimalle zaten😅 ben de öyleyim temizlik yapcam kaç gündür erteliyorum acaba bir şey olur mu ki diye bugün yeter dedim artık kalktım yaptim kafam da dağılsın biraz diye
Gerçekten öyle ya bende bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğne etkisi mi yoksa gerçekten pozitif mi bilmiyorum bekleyecem daha ama afedersiniz iğne falan vurundum o kafar çaba veriyorum boşa gitmesin diye eve elimi süremiyorum evimi b.k bastı sanki 😂😂 robot süpürge de olmasa napacakmışıö bilmiyorum 😂

Aynı durumdayım aklım başka yerde olduğu için ve sürekli aynı düşünceyle meşgul olduğum için canım hiçbir şey yapmak istemiyor en ufak şey bile gözümde büyüyor aslında bir şeylerle oyalansak vakit geçecek😂

Halbuki pozitiften emin olduktan sonra da ev işlerini yapmaya devam edeceğiz 😃 ay ben de öyleyim ama ve kızlar bir şey soracağım iki gün baya bir göğüs dolgunluğu ve damarlanma vardı şimdi kalmadı bir şey regle de 5 gün var sizde oldu mu böyle bir şey ?

Halbuki pozitiften emin olduktan sonra da ev işlerini yapmaya devam edeceğiz 😃 ay ben de öyleyim ama ve kızlar bir şey soracağım iki gün baya bir göğüs dolgunluğu ve damarlanma vardı şimdi kalmadı bir şey regle de 5 gün var sizde oldu mu böyle bir şey ?
Canım benimde daha 2 gün öncesine kadar o kafar ağrım vardı da sağ kasık sızlaması uykumdan uyanıyordum ama 2 gündür hiçbişey yok sanki hiç ağrım olmamışcasına

Gerçekten öyle ya bende bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğne etkisi mi yoksa gerçekten pozitif mi bilmiyorum bekleyecem daha ama afedersiniz iğne falan vurundum o kafar çaba veriyorum boşa gitmesin diye eve elimi süremiyorum evimi b.k bastı sanki 😂😂 robot süpürge de olmasa napacakmışıö bilmiyorum 😂

Aynı durumdayım aklım başka yerde olduğu için ve sürekli aynı düşünceyle meşgul olduğum için canım hiçbir şey yapmak istemiyor en ufak şey bile gözümde büyüyor aslında bir şeylerle oyalansak vakit geçecek😂
Kesinlikle kafamız sürekli o konuyla meşgul olduğu için..aslında iyi yapmıyoruz kendi kendimizi aşırı strese sokuyoruz kızlar ama işte gel de anlat değil mi olmuyor yine her işte kendimi oldu mu olmadı mı acaba düşüncesinde buluyorum umarım bu ay hepimizin olur da bir daha yaşamayiz bu durumları 🥹

Yumurtlamadan sonra kasik ağrılarım oluyordu hafif ara sıra ve goguslerimde
dolgunluk ve sızı vardı biraz canım düne kadar vardı yine bugün olmadı şuana kadar da iyiyim sadece aşırı bir sıcak var bunaltıcı. Akşama geri gelir mi bilmem artık belirtiler tabi PMS de olabilir😄

Yumurtlamadan sonra kasik ağrılarım oluyordu hafif ara sıra ve goguslerimde
dolgunluk ve sızı vardı biraz canım düne kadar vardı yine bugün olmadı şuana kadar da iyiyim sadece aşırı bir sıcak var bunaltıcı. Akşama geri gelir mi bilmem artık belirtiler tabi PMS de olabilir😄
Evet artık yaşadıklarımız PMS de olabilir PMS diyebileceğimiz günlere geldik😔

Daha 5 gün var aslında yerleşme kanaması için uygun tarih, sizi çok umutlandırmak istemem ama kanamadan 24 saat sonra bir test yaparsanız silik milik bir şeyler görebilirsiniz
Regl yogunlugu olmazsa yarin bir test yapayim en kotu canim ama bir anda bu kadar olunca anlayamadim moralim bozuldu.

Yani gozlemleyecegim simdi kahverengi olarak gelmis ama regl yogunlugu degil, hala kasik agrim var ustelik, anlayamadim dedigim gibi moralim bozuldu:/
Kasık ağrısı normal yerleşme sırasında, bu kadar olunca dediğin ne kadar oldu ki mesela bir yaprak ped mi dolmuş?

Back
X