- 21 Ekim 2021
- 233
- 201
- 53
Umut her şey valla ya, umutlanacağız ama negatif görünce üzülmeyeceğiz evlatlarımız bize geleceği zamanı biliyor, ha şimdi ha sonra bir gün mutlakaBen de yarın yapacağım adamın dediklerine rağmen hala umudumun olmasiben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut her şey valla ya, umutlanacağız ama negatif görünce üzülmeyeceğiz evlatlarımız bize geleceği zamanı biliyor, ha şimdi ha sonra bir gün mutlakaBen de yarın yapacağım adamın dediklerine rağmen hala umudumun olmasiben
![]()
İnşallahhÜnşallah bidahaki aya kalmaz ama bakalım
İnşallah sağlıkla güzel haber alirsiniz2 senedir evliyim ilk 6 7 ay korunduk şimdi ovitrelle tedavisine başladım benim zorumla normalde doktor olur dedi ama bekliyorum şimdide sonucu bakalım
Eğer implantasyon 10.gunde olduysa zaten betahcg yükselmemiştir. Yerleşmeden sonra yükseliyorAma daha 10.gündeyiz hala erken olduğu için negatif görüyor da olabiliriiiz öyle düşünelim mi![]()
Evett öyle düşünebiliriz tabii ki, daha adet görmeden hiçbir şey bitmezAma daha 10.gündeyiz hala erken olduğu için negatif görüyor da olabiliriiiz öyle düşünelim mi![]()
İnşallah o yüzden negatif görmüşümdür günler şöyle hızlıca bi geçiverseEğer implantasyon 10.gunde olduysa zaten betahcg yükselmemiştir. Yerleşmeden sonra yükseliyor
Ben de bu ay aksine hem pozitif hissediyorum hem de bi sakinlik varİnşallah o yüzden negatif görmüşümdür günler şöyle hızlıca bi geçiverse
Ayy hadi inşallah güzel haberler :)Ben de bu ay aksine hem pozitif hissediyorum hem de bi sakinlik vareski ben olsa on kere test yapmıştı
regliye kaç günün vardıBen dunu atlattim bugunede atlatirsam yarin test yapayim diyorum adet olmazsam tabii yada direk kanmi versem
Aslinda agustos 10 diye sabitledim regl gunumu ama ben uc gun ileri geri oynadigi icin suan o gunlerdeyim.ve bu yerlesme kanamasi herkezde olacak diye bir sart varmi diger gebeliklerimde hatirlamiyorum boyle bise yasadigimi.agrilarimi adetmi yoksa gebelikmi diye adlandiramiyorum.ama benim adet oncesi akintim tamamen kesiliyodu.bu sefer afedersiniz beyaz kremsi bir akintim var.bugunde temizlik yaptim cok zorlamadan kafami dagitiyotum yoksa benimde sabirsiz arkadaslardan kalir yanim yokregliye kaç günün vardı
Tabii canım herkeste olacak diye bir şey yoktur bence, siz akıntım tamamen kesilirdi diyince bir üzüldüm benimde kesildi 12-13 Ağustos bat çok çokkk az dediğiniz gibi kremsi akıntım oluyor sadece aradaAslinda agustos 10 diye sabitledim regl gunumu ama ben uc gun ileri geri oynadigi icin suan o gunlerdeyim.ve bu yerlesme kanamasi herkezde olacak diye bir sart varmi diger gebeliklerimde hatirlamiyorum boyle bise yasadigimi.agrilarimi adetmi yoksa gebelikmi diye adlandiramiyorum.ama benim adet oncesi akintim tamamen kesiliyodu.bu sefer afedersiniz beyaz kremsi bir akintim var.bugunde temizlik yaptim cok zorlamadan kafami dagitiyotum yoksa benimde sabirsiz arkadaslardan kalir yanim yok![]()
uzulmeyin her vucut farki tepki gosteriyor.bende hic yerlesme kanamasi gormedim mesela.bakalim en dogrusunu zaman gosterecek.olmazsada uzulmeyelim illaki icimize dokunur ama bidahaki ayda hepbirlikte beklerizTabii canım herkeste olacak diye bir şey yoktur bence, siz akıntım tamamen kesilirdi diyince bir üzüldüm benimde kesildi 12-13 Ağustos bat çok çokkk az dediğiniz gibi kremsi akıntım oluyor sadece arada
Amin amin hepimize inşallahAyy hadi inşallah güzel haberler :)
Daha bata 5 gün var kesin negatif diyemeyiz ki, adet olduktan sonra anca. Adetin geçince tekrar et benceKızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi
Dün kan verdim regle 6 gün vardı iğne üstünden de 10 gün geçmişti 2.5 çıktıDaha bata 5 gün var kesin negatif diyemeyiz ki, adet olduktan sonra anca. Adetin geçince tekrar et bence