Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Ben dunu atlattim bugunede atlatirsam yarin test yapayim diyorum adet olmazsam tabii yada direk kanmi versem

Evett yerleşme mi yoksa adet mi geliyor ikileminde bırakacak o günlere giriş yaptım şükür. Adete 4 gün var ama soluk kahve damlama şeklinde akıntım olmuş. Adete daha 4 gün olması umutlandırıyor ama insan vücudu işte ne yapacağı belli olmaz. Eğer yerleşme ise daha yerleşme görmeden test yaptığım için kendimi kutlayacağım 😄

regliye kaç günün vardı
Aslinda agustos 10 diye sabitledim regl gunumu ama ben uc gun ileri geri oynadigi icin suan o gunlerdeyim.ve bu yerlesme kanamasi herkezde olacak diye bir sart varmi diger gebeliklerimde hatirlamiyorum boyle bise yasadigimi.agrilarimi adetmi yoksa gebelikmi diye adlandiramiyorum.ama benim adet oncesi akintim tamamen kesiliyodu.bu sefer afedersiniz beyaz kremsi bir akintim var.bugunde temizlik yaptim cok zorlamadan kafami dagitiyotum yoksa benimde sabirsiz arkadaslardan kalir yanim yok 🤭

Aslinda agustos 10 diye sabitledim regl gunumu ama ben uc gun ileri geri oynadigi icin suan o gunlerdeyim.ve bu yerlesme kanamasi herkezde olacak diye bir sart varmi diger gebeliklerimde hatirlamiyorum boyle bise yasadigimi.agrilarimi adetmi yoksa gebelikmi diye adlandiramiyorum.ama benim adet oncesi akintim tamamen kesiliyodu.bu sefer afedersiniz beyaz kremsi bir akintim var.bugunde temizlik yaptim cok zorlamadan kafami dagitiyotum yoksa benimde sabirsiz arkadaslardan kalir yanim yok 🤭
Tabii canım herkeste olacak diye bir şey yoktur bence, siz akıntım tamamen kesilirdi diyince bir üzüldüm benimde kesildi 12-13 Ağustos bat çok çokkk az dediğiniz gibi kremsi akıntım oluyor sadece arada

Eger bu ay olmaz
Tabii canım herkeste olacak diye bir şey yoktur bence, siz akıntım tamamen kesilirdi diyince bir üzüldüm benimde kesildi 12-13 Ağustos bat çok çokkk az dediğiniz gibi kremsi akıntım oluyor sadece arada
uzulmeyin her vucut farki tepki gosteriyor.bende hic yerlesme kanamasi gormedim mesela.bakalim en dogrusunu zaman gosterecek.olmazsada uzulmeyelim illaki icimize dokunur ama bidahaki ayda hepbirlikte bekleriz ☺️🩷

Kızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi

Kızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi
Daha bata 5 gün var kesin negatif diyemeyiz ki, adet olduktan sonra anca. Adetin geçince tekrar et bence

Artık psikolojik rüya görüyorum sanırım rüyamda eşimle yürüyoruz eşim gidip bana bir şeyler alıyor sonra bir çift küpe veriyor yuvarlak hediye ediyor sonra bir kadınla görüntülü konuşuyoruz tam telefonu kapatırken bebişinize iyi bakın diyor bende ben hamile değilim ki diyorum o da gülüyor ben böyle diyince tam o sırada uyandım🤣🤣ısrarla test yapmıyorum bende adet gününü bekleyeceğim ama ne yersem yiyeyim çok gazım var arkadaşlar birde sürekli idrara çıkıyorum

Back
X