Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

İnsallah diyelim.gercekten gruptan bir iki kisi gebe ciksa cok guzel olur.sevinirdik valla.ben sabredip pazar gecesi yapacagim test pazar gunu evlilik yildonumum eger adet olmazsam pazarteside kan veririm artik beklemek gercekten yipratici agrim oluyor aha adet oldum diyorum yok.acaba hamilemiyim diyorum test yapayim onuda beklemek daha akillica.ben biraz sabirliyimdir pazar gecesi dedimya pazar gecesi yapilacak🤭
Ayy umarım vardır ne güzel evlilik yıl dönümü hediyesi olur

Merhaba bende ayın 11 inde bekliyorum reglimi. 5 yıldır deniyorum arada bi düşük var. Düşükten beri 2 yıl oldu ne denediyse olmadı bu ayda çok umudum yok ama inşallah olmuştur
Bu ay bende de yok büyük ihtimal canım en azından gebe kalabilmişsin bi düşük var öyle düşün bende hiç yok daha

Sizinle aynı günler kullanmışız klomeni ama bende de yok bu ay gebelik büyük ihtimalle
Bende dün kan verdim regle 6 gün varken iğne üstünden de 10 gün geçmişti <2.5 çıktı burdaki arkadaşlar aralıkta bi değer yükselme ihtimali olabşkie daha erken falan dedi

Bende dün kan verdim regle 6 gün varken iğne üstünden de 10 gün geçmişti <2.5 çıktı burdaki arkadaşlar aralıkta bi değer yükselme ihtimali olabşkie daha erken falan dedi
Bence de 6 gün kala erken benim doktorum adet olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi garanti olsun diye herhalde en azından adet gününü bi kaç gün geçince tekrar verebilirsin kan

Arkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli

Eklentiler

• IMG_2053.webp
    IMG_2053.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2054.webp
    IMG_2054.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 18
canım benimle aynısın 11-12 agustos bat. Ve hiç bir belirtim yok ne adet belirtim ne hamilelik benimde gögüslerim fena şişerdi adet olacagım zaman . Ama tık yok . :D dün test yaptım negatifti benim erken dediler bakalım yarın sabah ilk idrarla deniyeceğim.
12 bat benim dün sabah kan testi verdim negatif çıktı. Belirtilerim bariz vardi

Akıntım durdu ama alt karnıma kasıklarıma ara ara ağrı vurmaya başladı bilmiyorum acaba adet mi diyorum göğüslerimde falan bir belirti yok hala 😂
Zaman hızlı hızlı geçse valla çok sabırsızlanıyor insan 😂😂 az önce bir akıntı geldi allah dedim kesin adet oldum koştum tuvalete hiçbişi yokk nasıl mutlu oldum

Back
X