Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Tesekkur ederim canim sat a gore 3+4 haftalik beta degerim 2120 cikti.düsükmu acaba diye dusundum ama biraz arastirdim normal deger buymus.cuma gunu tekrar gidecegim bakalim
merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza benim çatlama3 gün geçti . Belirti yaşadınız mı merak ettim

Kaç gün gecikti benim ki düşük mü acaba ya :/
Normalde 18 gunde bir adet goruyorum lahusaligimdan sonra.ama gecen ay ilk defa 22 gun sonra regl oldum.bu varsayimla normal adetime gore 7 gun gecikmis oluyorum ama son adetime gore sayarsak 3 gun gecikmis oluyorum.ama betaya bakacak olursak yedi gun gecikmis olmasi daha muhtemel cunku degeri gunuyle uyuyor

Normalde 18 gunde bir adet goruyorum lahusaligimdan sonra.ama gecen ay ilk defa 22 gun sonra regl oldum.bu varsayimla normal adetime gore 7 gun gecikmis oluyorum ama son adetime gore sayarsak 3 gun gecikmis oluyorum.ama betaya bakacak olursak yedi gun gecikmis olmasi daha muhtemel cunku degeri gunuyle uyuyor
Benim de 30-35 arası oluyor büyük ihtimalle 5 günüm var regle

merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza benim çatlama3 gün geçti . Belirti yaşadınız mı merak ettim
Merhaba tesekkur ederim isteyen herkeze nasip olsun.evet benim belirtilerim cok erken basladi.sol kasikta agri belde agri asiri uyku bunlardan birkaciydi.herkezde farkli belirti yapiyor zannimca ama asagi yukari ayni seyler oluyor

Merhaba tesekkur ederim isteyen herkeze nasip olsun.evet benim belirtilerim cok erken basladi.sol kasikta agri belde agri asiri uyku bunlardan birkaciydi.herkezde farkli belirti yapiyor zannimca ama asagi yukari ayni seyler oluyor
Ben birşey hissetmiyorum ama erken diye mi . Ortalama kaç gün sonra yaşadınız

Ben birşey hissetmiyorum ama erken diye mi . Ortalama kaç gün sonra yaşadınız
Adetim bittikten uc gun sonra iliskilerim basladi yaklasik bes gun sonra falanda belirtilerim basladi gittikce artti.hatt son zaman adet olacagimi dusundum artik

Benımle aynı olan varmı testler yapıldımı nasıl durumlar ? Benım adetın 18gunu ultrasonda baktık yumurtam çatlamıstı bı gun oncesıde ılıskı olmustu bakalım hayırlısı

Back
X