- 18 Mart 2025
- 466
- 162
- 18
6.1 daha çok düşük ama oldu bu sefer galibaÇok merak ettim inşallah pozifif çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.1 daha çok düşük ama oldu bu sefer galibaÇok merak ettim inşallah pozifif çıkar
İnsallah Allah razi olsunAmin insallah sen de sağlıkla kucağına alırsın insallahhh![]()
18 temmuz du canimSizin sat neydi
Ay hadi insallah6.1 daha çok düşük ama oldu bu sefer galiba![]()
Kaç gün geciktin kanda kaç çıktı?Cok tesekkur ederim.gercekten cok icten dua ediyorum.grupta gebe ciksada mutlu olsak demistik ondan dolayi yazmak istedim.gecikmem vardi biraz sabirliyimdir bekledimherseyin vakti zamani var en guzel vakitte nasip olacaktir eminim
![]()
Bata 4 var ya o yüzden düşüktür. Çok tebrik ediyorum. İlk bebek mi olcak inşallah6.1 daha çok düşük ama oldu bu sefer galiba![]()
6.1 daha çok düşük ama oldu bu sefer
Ooo baya yüksek çıkmış senın beta. Yani diğer aydan mı hamile kaldın dicem o kadar yüksek. Belki ikizdir. Hayırlı evlat olsun inşallah18 temmuz du canim
Normal adet dongume gore yedi gun geciktim.son adet dongume gore 3 gun.beta 2120 ciktiKaç gün geciktin kanda kaç çıktı?
Maşallah kuzum sağlıkla al kucağına inşallahNormal adet dongume gore yedi gun geciktim.son adet dongume gore 3 gun.beta 2120 cikti
Ama son regl 18 temmuzda bi sonraki regl 18 ağustos olması lazım değil mi yani nasıl geciktiniz kiAy heyecan yapiyorum boylede ya ailede hic ikiz yok o yuzden ihtimal vermiyorum ama boylede diyince![]()
Ama son regl 18 temmuzda bi sonraki regl 18 ağustos olması lazım değil mi yani nasıl geciktiniz ki
Ben de kan vericem şimdi. Varsa çıkar zaten. Boşu boşuna bekleyip umut etmicemMaşallah kuzum sağlıkla al kucağına inşallah
Keşke bende bugün gebe oldugumu ogrenseysim çok üzüldüm 0.100 nedir ya onca belirtiye ragmen![]()
Evet canım ilk bebek olacak inşallah çok teşekkür ederimBata 4 var ya o yüzden düşüktür. Çok tebrik ediyorum. İlk bebek mi olcak inşallah
Allah hayırlı evlat eylesin. Adına çok sevindimEvet canım ilk bebek olacak inşallah çok teşekkür ederim![]()
Yüzük salladın mı hiç cinsiyet falan daha öncedenAllah hayırlı evlat eylesin. Adına çok sevindim![]()
İnşallah vardırBen de kan vericem şimdi. Varsa çıkar zaten. Boşu boşuna bekleyip umut etmicem
Amin canım benim inşallah hepimiz yaşayalım bu mutluluguAllah hayırlı evlat eylesin. Adına çok sevindim![]()
Bunu bilmiyorum nasıl oluyorYüzük salladın mı hiç cinsiyet falan daha önceden