• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Merhabalar kızlarrrrr. Benim de bat 12 Haziran. Yumurtlamadan 2-3 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı başladı bende her geçen gün ağrı artıyor dokunmasam bile sızlıyorlar. İnşallah bu hamilelik belirtisidir. 15-16 aydır deniyoruz bu arada
İnşallah canım başka belirti var mı, yumurtlama ne zamandı

Kızlaaar leke geldi adete 7 gün var sanırım hamileyim ben 🥹 anlamadım bugün test negatifti ama
Yaaaa inşallah hamilesindir yumurtlamanı kesin bir şekilde takip ettiysen ve adete 7 gün varsa çok iyi bir haber bu 😍 peki başka belirtin var mıydı bel ağrısı veya başka bir şey ? Lekenin rengi dokusu çok özür dilerim ama kıvamı nasıldı hepimiz hamile kalmaya çalışıyoruz burda tiksinmeyiz bence 🥹 hatta ben yerleşme lekesinin nasıl bir görüntüde olduğunu hep merak ederim bilmek açısından ama belki başka arkadaşlar rahatsız olur diye fotoğraf isteyemiyorum 🥹🥹

Açık Kahverengi peçeteye geliyor sadece ve şuan ki bulantımı anlatamam size adet sancısı gibi daha hafif gibi ağrı belim ağrıyor yumurtlamanın 12. Günü 🥹

evet öyle bu ay Ovülasyon testi yapmıştım pikten buyana 11 gün geçmiş gösteriyor adette 12 haziran

Açık Kahverengi peçeteye geliyor sadece ve şuan ki bulantımı anlatamam size adet sancısı gibi daha hafif gibi ağrı belim ağrıyor yumurtlamanın 12. Günü 🥹
Canım sakın modunu düşürme asla öyle bir niyetim yok ama yumurtlamanın 12. Günüyse 2 güne bat tarihi yani adet olman gereken tarihtir. Herkes adetin başlangıcından itibaren 14. Gün yumurtlamak zorunda değil ama yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmak zorunda. Yani isterseniz adetinizin 20. Günü yumurtlamış olun, 34. Gün regl olursunuz. Bu sebeple mantıken batına 2 gün kalmış diye düşünüyorum hatta eminim tecrübelerime ve 2 yıllık araştırmalarıma dayanarak. O yüzden belki leke adet öncesi leke de olabilir. Ben sadece bu ihtimali de düşünmeni isterim asla moral bozmak değil amacım sadece insan gerçekten sonunda çok üzülebiliyor 2 yıldır her ay harap ettim kendimi ağlamadığım bir ayım geçmedi. O sebeple yani. Bütün dualarım iyi dileklerim seninle ❤️

Atayım fotoğrafını da bu ay takibim bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_5083.webp
    IMG_5083.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu arada ikinci gebeliğim ilkin de de 7 gün önce böyle leke gelmişti ondan sevindim 🥹 yine Allah bilir

İlk çocuğumda adetim gecikti kan verdim o kadar düşük çıkmıştı ki doktor dış gebelik olabilir sevinmeyelim diyip eve yollamıştı çok ağlamıştım o yüzden aslında test ve kan vermek için acele etmemek gerekiyor

İlk çocuğumda adetim gecikti kan verdim o kadar düşük çıkmıştı ki doktor dış gebelik olabilir sevinmeyelim diyip eve yollamıştı çok ağlamıştım o yüzden aslında test ve kan vermek için acele etmemek gerekiyor
Kesinlikle haklısınız ama siz hesaplarınızı hep yanlış yapmışsınız başka arkadaşlar da okuyunca bana hak verecektir. Yumurtlamanız 26 Mayıs, üzerinden 10 gün geçmiş. Yumurtlamadan kesin olarak 14 gün sonra bat olacağı için sizin bat tarihiniz 12 Haziran değil 9 Haziran. Belki önceki hamileliğinizde de böyle hesaplamada karışıklık olmuş olabilir. Ama net bir şekilde tablonuz bu. Yine de bata 4 gün kala leke gelmesi çok güzel bir belirti

Kesinlikle haklısınız ama siz hesaplarınızı hep yanlış yapmışsınız başka arkadaşlar da okuyunca bana hak verecektir. Yumurtlamanız 26 Mayıs, üzerinden 10 gün geçmiş. Yumurtlamadan kesin olarak 14 gün sonra bat olacağı için sizin bat tarihiniz 12 Haziran değil 9 Haziran. Belki önceki hamileliğinizde de böyle hesaplamada karışıklık olmuş olabilir. Ama net bir şekilde tablonuz bu. Yine de bata 4 gün kala leke gelmesi çok güzel bir belirti
Evet doğru belki bir gün sarkar en fazla .. gecikirse gerisi malum ♥️💐

Back
X