- 29 Ağustos 2014
- 5.137
- 17.418
- 448
- 33
Regle 6 gun var canim. Senin geciktimi yoksa gununmu?
Daha cok varmis yerlesme olabilir fotosunu cektiysen bana ozelden atsana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle 6 gun var canim. Senin geciktimi yoksa gununmu?
GönderdimDaha cok varmis yerlesme olabilir fotosunu cektiysen bana ozelden atsanaben de sokuldum sandim hala sokulmemisim neydi bu 3 gundur lekelenme devam ediyor ama benimki de baslarda acik renkti bugun daha koyu gibi… yarin tam gelmis olur herhalde 6 hazirandi bat benim
Ben hap olarak değilde bitkisel şurup olarak kullandım hayıtı ama markasını unuttum şimdi trendyol dan almıştım baya faydasını gördüm amaSanırım o ilacı bir kez kullandım rahim kalinligim varken. Bayram sonrası hemen gideceğim. Reglden önce kırmızı lekelenme çok sinirimi bozuyor artık. Hayıt hapını da duydum daha önce olmazsa onu da araştırayım destek olsun.
Benimde 3 gündür göğüs ucu acısı var dokununca acıyor. Bugün nispeten daha az gibi geldi. Bata 3-4 gün var.Canım sen bi konu açmıştın sanki göğüs ucu ağrısı mıydı ne. O acı devam ediyor mu hala? Yoksa geçmiş miydi?
Bata 6 gün varmış daha çok erken. Tavsiyem sık sık test yapıp strese girmeyin. Bebiş varsa sizinledir zaten çıkar birkaç güneKizlar ben ben az once farkli bir marka ile denedim boyle cikti 6 gun kaldi marka duratest
Test baya baya bozuk ya. Gerçekten insan bir heves teste niyet ediyor çıkan sonuca bak. Bide bayram bayram arayıp bulmuşsunArkadaşlar bayram bayram gittim test aldık nöbetçi eczaneden, bata 3 gün var. Predictor early aldım çıkana bakın allah aşkına. Eczaneyi hemen aradım sizin hatanızdır yanlış yapmışsınızdır diyorlar predictor hatalı çıkmaz diyolar.Eki Görüntüle 3602155 Eki Görüntüle 3602155
Canım anlamını bilemiyorum ama psikolojik olarak gündemimiz bu olduğu için kafamızda aklımızda bilinçaltımızda her yerimizde bu konu varKizlar selam bi gun ruyamda hamile oldugumu goruyorum diger gun adet oldugumu o kadar cok kan vardiki heryerim kana bulanmisti resmen sizlerle paylasmak istedim belki anlamini bilen vardir:) adet gunum bi gelseydide rahatlasaydim 3 gun var ama daha da erken olabilir
Hayırlı olsunKızlar selam ben dayanamadım test yaptım
Belirtiniz yok muYine heveslenmek istemedim ama bütün belirtiler azalmıştı sabah diye yapayım dedim çarşamba kontrolüm var
Hayırlı olsun canımKızlar selam ben dayanamadım test yaptım
Peki kaç gün var adeteHatırlarsanız 2 gün önce gece lekem gelmişti pas lekesi gibi o sıra sırt ağrısı ve karnımda gerilmeler oldu o gece zor uyudum bu sabah daha rahat uyandım göğüs ağrısı var sadece
Lekeniz tam olarak nasıldı. Bende de dün leke geldi adet sandım daha 6 gün vardı adete ama. Sadece bir iki damla şeklinde kan geldi bitti hâlâ tertemiz. Ağrım yok göğüs ağrısı da yok bende.Hatırlarsanız 2 gün önce gece lekem gelmişti pas lekesi gibi o sıra sırt ağrısı ve karnımda gerilmeler oldu o gece zor uyudum bu sabah daha rahat uyandım göğüs ağrısı var sadece
Hayır adet dönemlerinde hiç böyle bir şey yaşamadım daha önce.Zaten bu yüzden garip geldi.Adet dönemlerinizde böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Yoksa ilk defa mı oluyor?
Benim için bu regl belirtisi çünkü ben genelde her zaman çöp kokusu alırım durduk yere.
Etradımdakilere bu kokan şey ne diye sorarım. Onlar da öyle bir koku yok der. Bozulmuş diyip kaç tane yiyeceği atmaya çalışmışlığım var. Yine çevremdekiler bunda hiçbir şey yok sıkıntı sende demişlerdir.
İşte bu yüzden regl ve gebelik belirtileri çok benzer. Benzeri geçtim aynı bile denebilir.
Bende böyle ama sizinki gebelik belirtisi olabilir tabii ki. Umarım öyledir
İnşallahCanım bugün ben de haşlanmış yumurta yerken tiksinme gibi bi tat aldım inşallah gebeliktir ya