• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

nryyy nryyy hatta bazen şey diyorum bizim kedi bile doğurdu ben doğuramadım😅😅 tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah
Ay yemin ederim sabah kocama dedim bunu ya 😂 is yerinde bir kedileri var o doğurdu hatta onun çocukları da doğurdu diyorum kedi iki nesil doğurdu daha ben bir tane doğuramadim diye 🥹 izahı olmayan şeyin mizahı …

Canım biliyorum kafaya takmamak elde değil kendimden biliyorum. Ama bu şekilde stres yapmak bile hamile kalmayı engelliyor tecrübeyle sabit. Benim ilk gebeliğim 2 yıl sonra oldu çok üzülüyordum olmuyor diye sonra tatile çıktık bir hafta falan. Orda çocuk fikrini tamamen unuttum çünkü tek derdimiz gezip eğlenmekti ☺ tatilden döndükten 1 hafta sonra gebe olduğumu öğrenmiştim ne olduysa orda olmuş 🤗 ikinci gebeliğimde de 3 yıl geçmişti amaan nasıl olsa olmuyor bi işe gireyim bari dedim işe girdim girdiğim ay hamile kaldım. Onu 1 hafta sonra kaybettim. Şimdi de uğraşıyorum biliyorsun ama takmakla olmuyor bunu anladım şimdi yine iş bakıyorum unutayım diye bence maddi imkanınız varsa çıkın bi tatile yada çalışabilirim diyorsanız bi işe girin ya da bi kursa falan yazılın bi şekil kafa dağıtın yoksa aşırı stresten olmuyor bu sefer biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir 😘
İnan olacak oldu mu nece stres içinde bile hamile kalan var , stresten olmuyor deyip kendimi suçlamak istemiyorum ben 😔

Kızlar ya yazdıklarınıza çok üzüldüm:( lütfen umudunuzu kaybetmeyelim. Çoğu tanıdığım kadın vallahi 2.3. yılında hamile kaldı ablam ilk gebeligi 3.yilinda ikinci gebeliği ise ilk gebeligi den 6 yıl sonra oldu. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç ama elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış. Nasip ne zamanda o zama olacak. Bence daha çok bitkisel şeyler denenmeli bu ay adet olanimiz beraber mesela çörekotu bal tarçın kürü yapalim gerçekten yumurta kalitesinj çok arttırıyor. Eşiniz de kullansın erkekler de faydası var. Umudumuzu kaybetmeyelim 2 yıldır deniyorum umudumuz Allah'tan dua edelim.
Kilo ver olmaz , stres yapma olmaz onu yapma olmaz bunu yapma olmaz millet 150 kilo doğuruyor ne zor hayat şartlarında hamile kalıyor olacak oldu mı oluyor yani , nasip böyleymiş yani bilmiyorum kahroluyorum

Back
X