• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Teşekkür ederim canım darısı başına inşAllah 🥰.
Belirtilerim ayak üşümesi, kulak sançması, boğaz altı kas çekilmesi, sağ sol kasık bıçak kesiği gibi ağrı ama sürekli deyil. Bel ağrısı olmadı benim. Birde adete 6 gün kala pembe hafif kırmızı sulu akıntı oldu. İki gün sürdü bitti. Bu sabah ilk idrarla kaset testle öğrendim yarın sabah kan vereceğim.. bacaklarımda iyne batması gibi sançmalar oluyordu. Son 3 gündür hafif mide bulantısı ve bir yere bakarken hafif kaymalar oluyordu baş dönmesine benzer ama çok hafif.
M mubbtela

Bugün yumurtlamanin 10cu günü. Testte bugün çıktı 2 gün önce de yaptım onda çıkmadı.
Benim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştu🥹bugün ksrt test yaptım negatif.. çok hafif mide bulantım var 2-3 ünde de leke gelmişti başka hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısı

Benim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştu🥹bugün ksrt test yaptım negatif.. çok hafif mide bulantım var 2-3 ünde de leke gelmişti başka hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısı
Leke olduysa büyük ihtimalle hamile kalmış olabilir bilirsin canım. Benimde ilk defa başıma geldi yerleşme lekesi . İnşallah hamilesindir🤲🏻😘

Kizlar dun kaset test yaptim negatif bat 10 haziran ama daha da erken olabilirim. Akintim tamamen kesildi kasik agrim var baya bi. Adet oldum sanip wcye gidiyorum bisey yok. Bu arada adete yakin beyaz akinti kesilmesi adet mi olacagim anlamina geliyordu ya?

Benim adetim düzensiz o yüzden adet oldum sandım. bir ayda 3 defa adet olduğumu bilirim. Döngüm 23, 58, 42, 39 gün olduğu oluyordu. Son 3 ay 39 gün döngüm oldu. Oda Mart kimyasal oldu. Nisan olmadı Mayıs oldu inşallah buda kimyasal olmaz🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı

20250608_132035.webp
kızlar erken gebelik testi olarak bununla yapıyorsunuz dimi

bu testi ilk idrarla yapmadim 45dk önce felan yaptim 5 dk da çıktı belki 6-7dk biraz daha netlesti ben gördüm varmi sizcede bana mı öyle geliyor eşimde sanki gordu orda bir çizgi var gibi dedi ama emin olamadı bu kuruma cizgisi olamaz dimi
20250608_131958.webp

Back
X