• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Merhaba kızlar, herkes buraya toplanmış :KK54: ElizabethBennettt ElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb bettysbb Mrs Dalloway Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayret :D çünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım

Merhaba kızlar, herkes buraya toplanmış :KK54: ElizabethBennettt ElizabethBennettt bence sen test yapmaya devam et, çünkü bariz pozitifsinn. Belki de idrarda seyrelme oluyor ondandır silik çıkması. bettysbb bettysbb Mrs Dalloway Mrs Dalloway bir yenilik, belirti varmııı?
Benim bata da 4 gün kaldı, malum. Ama nedense hiç test yapasım gelmiyor, hayret :D çünkü hiç kendimi hamile hissetmiyorum bu ay, ya da umudum tükendi belki de bilmiyorum. Yarın yapayım mı ya acaba... yarın 3 gün kalmış olacak. Testim laboquick, aldım
Benim ilk gebeliğimde laboquick ile 2-3 kala silik çizgi ile çıkmıştı. Varsa yarın değil de perşembe yapmanı öneririm. Silik bile çıksa doğruluk oranı artmış olur🥰

Yap gitsin canim yaa bugun baska test almaya gidicem valla ben de. Cunku bu yaptigim clearblue ile ilgili dunden beri okuyorum aynen benim gibi cok fazla mavi kuruma cizgisi cikariyomus. Baska bi erken testle yarin sabah tekrar yapicam 3 gun kaldi benim de beraber yapalim hadi❤️

Benim ilk gebeliğimde laboquick ile 2-3 kala silik çizgi ile çıkmıştı. Varsa yarın değil de perşembe yapmanı öneririm. Silik bile çıksa doğruluk oranı artmış olur🥰
Ayy sahi mi... valla öyle korkuyorum ve umutsuzum ki... hatta pedlerimi çantama attım, öyle geziyorum, adet bekliyorum yani. O zaman perşembe yapayım

Yap gitsin canim yaa bugun baska test almaya gidicem valla ben de. Cunku bu yaptigim clearblue ile ilgili dunden beri okuyorum aynen benim gibi cok fazla mavi kuruma cizgisi cikariyomus. Baska bi erken testle yarin sabah tekrar yapicam 3 gun kaldi benim de beraber yapalim hadi❤️
Ayy heveslendirme beni şimdiii.. perşembe yapalım mı? hem sende de varsa biraz daha da koyulaşmış olur. Evet farklı marka dene. Sabah erkenden yapalım ilk idrarla

Kızlar kızlar 😇 Çift çizgileri görenler.. hepinizin testinde bende gördüm silik çizgileri bence hepiniz hamilesiniz 😍 kan sonuçlarınızı da paylaşın mutlaka hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 ❤️
İnşallah canim bu konudaki ve isteyen herkese nasip etsin Allah🌸
Ben kanı test koyulasinca yaparim heralde ya da bat tarihinde
Ama uc farkli test yaptım ilk idrarla bir tane ve ilk idrar olmayan iki test hepsinde silik cizg var hepsi farkli marka inovita, bir gebenin gunlugu ve prodoctor ilk kez boyle goruyorum biraz umutlandim olumlu baknaya calisiyorum🥲
Belirti olarak en bariz bel agrisi goguse dokununca aci ve kasik agrisi var

laboqick beta 21 iken görünmüştü bende. Oldukça hassas bir test bence erken gebeliklerden de daha hassas yapılabilir

Back
X