• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benim de çatlamadan sonraki 6. Günüm inanılmaz bel ağrım var devamlı uykum geliyor çok üşüyorum hiçbir şey yapmadığım halde devamlı ağrıyor ama bende fibromiyalji de var yani böyle ağrılarım olabiliyor zaman zaman o yüzden emin de olamıyorum. Yine hafif kasık ağrılarım da oluyor ama o adet öncesi haftada olur dşye ondan da emin olamıyorum. Aşırı sık idrara çıkıyorum ama çok da su içiyorum 😄 Yani kısacası her şey olabilir, hiçbir şey olmayada bilir 😂 akıntım hiç yok ama kupkuru
Aşkım senin yine bir ışık varmış ya 😂

Sizde bir belirti var mı
Belirtiler var yumurtlamadan iki gün önce başlayan göğüs ucu ağrısı catlamadan sonra tüm göğse yayıldı üzerine uyuyamyrm. Kasık batması ikj gundur ayaklarm agriyor pcos olduğu için emin olamiyrm catlamadan sonra adet belirtileri de olabilir ama göğüs hassasiyeti hiç bu kadar uzun surmemisti

Ayyy inşallah 🥹🥹tam bir hafta var benim
Sizde bir belirti var mı
Benim 29u yumurtlama olmuştu. Şuan bacak ağrım var nedense baş ağrısı oluyor ara ara ve akıntım var ama nedendir bilmiyorum.. Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım belki hala temizliyor kendine gelmeye çalışıyor olabilir diyorum ama regl de oldum yani geçen ay.. benim yumurtlama zamanı ve regl öncesi akıntı olurdu şimdi üç gündür var

Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım🥰
Ben de geldim canım aynı şekilde 1 buçuk yıl oldu benim de Rabbim gönlümüze göre tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun 🥰

Benim 29u yumurtlama olmuştu. Şuan bacak ağrım var nedense baş ağrısı oluyor ara ara ve akıntım var ama nedendir bilmiyorum.. Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım belki hala temizliyor kendine gelmeye çalışıyor olabilir diyorum ama regl de oldum yani geçen ay.. benim yumurtlama zamanı ve regl öncesi akıntı olurdu şimdi üç gündür var
Bu akıntı yoğun şekilde mi oluyor.

Ben de onu kullandım 4 ay sonra ilk kez bu ay yumurtlama gördüm
Yaaa sende insülin direnci var mıydı hiç baktırdın mı ? Benimki aşırı yüksek çıktı. Ulstrasonda da pcos görünümü var dedi ama lh gayet iyi çıktı anlamadım. İkimizde de başka hiçbir sorun yok bütün hormonlar iyi tüpler açık vs. İnsülin direnci ve pcos için vermişt 2 ay kullandım ne durumdayım bilmiyorum ama ilk kez bu ay ovü takip ettim onda da yumurtlama oldu çok şükür. İnşallah bu ay tutmuştur ya

Baş ağrısı bende de var ya ama akıntı sıfır yani hiç yok

Back
X