- 25 Ekim 2024
- 145
- 43
- 13
Benim de 29 çatlama oldu heyecanla bekliyrmHoşbuldum canım tam yumurtlama ve çatlama gördüm o günden beridir de dua ediyorum günler dakikalar geçmiyorsende bir belirti var mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 29 çatlama oldu heyecanla bekliyrmHoşbuldum canım tam yumurtlama ve çatlama gördüm o günden beridir de dua ediyorum günler dakikalar geçmiyorsende bir belirti var mı canım
Ayyy inşallahChatgpt 36.6 üstüne gebelik belirtisi olabilir diyordubata kaç gün var .. içimden sizde varmış gibi his geçti
Sizde bir belirti var mıBenim de 29 çatlama oldu heyecanla bekliyrm
Canım sen kan testi verdin mi ikinciyeAyni durumdayim hic akintim yok camasira gelen. Pecete silince cok az goruyorum o kadar
Valla ben de akıntı da yok yaBende kasık batması yok geçti ama şuan bacak ağrısı var… bide akıntım başladı tekrar![]()
Aşkım senin yine bir ışık varmış yaBenim de çatlamadan sonraki 6. Günüm inanılmaz bel ağrım var devamlı uykum geliyor çok üşüyorum hiçbir şey yapmadığım halde devamlı ağrıyor ama bende fibromiyalji de var yani böyle ağrılarım olabiliyor zaman zaman o yüzden emin de olamıyorum. Yine hafif kasık ağrılarım da oluyor ama o adet öncesi haftada olur dşye ondan da emin olamıyorum. Aşırı sık idrara çıkıyorum ama çok da su içiyorumYani kısacası her şey olabilir, hiçbir şey olmayada bilir
akıntım hiç yok ama kupkuru
Belirtiler var yumurtlamadan iki gün önce başlayan göğüs ucu ağrısı catlamadan sonra tüm göğse yayıldı üzerine uyuyamyrm. Kasık batması ikj gundur ayaklarm agriyor pcos olduğu için emin olamiyrm catlamadan sonra adet belirtileri de olabilir ama göğüs hassasiyeti hiç bu kadar uzun surmemistiSizde bir belirti var mı
Ayyy inşallahtam bir hafta var benim
Benim 29u yumurtlama olmuştu. Şuan bacak ağrım var nedense baş ağrısı oluyor ara ara ve akıntım var ama nedendir bilmiyorum.. Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım belki hala temizliyor kendine gelmeye çalışıyor olabilir diyorum ama regl de oldum yani geçen ay.. benim yumurtlama zamanı ve regl öncesi akıntı olurdu şimdi üç gündür varSizde bir belirti var mı
Ben de geldim canım aynı şekilde 1 buçuk yıl oldu benim de Rabbim gönlümüze göre tez zamanda evlatlarımıza kavuştursunMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım![]()
Ama hepsi olağan şeyler regl öncesiAşkım senin yine bir ışık varmış ya![]()
Ben de onu kullandım 4 ay sonra ilk kez bu ay yumurtlama gördümAma hepsi olağan şeyler regl öncesi2 yıldır bekliyoruz her ay aynı şeyler o yüzden bilemedim
tek umudum 2 aydır inositol kullanmamdı
Bu akıntı yoğun şekilde mi oluyor.Benim 29u yumurtlama olmuştu. Şuan bacak ağrım var nedense baş ağrısı oluyor ara ara ve akıntım var ama nedendir bilmiyorum.. Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım belki hala temizliyor kendine gelmeye çalışıyor olabilir diyorum ama regl de oldum yani geçen ay.. benim yumurtlama zamanı ve regl öncesi akıntı olurdu şimdi üç gündür var
Bu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfenBu ay sonu hamile kalan kalamayan herkes süre sonunda belirtileri vs yazsın özet çıkarcam![]()
Yaaa sende insülin direnci var mıydı hiç baktırdın mı ? Benimki aşırı yüksek çıktı. Ulstrasonda da pcos görünümü var dedi ama lh gayet iyi çıktı anlamadım. İkimizde de başka hiçbir sorun yok bütün hormonlar iyi tüpler açık vs. İnsülin direnci ve pcos için vermişt 2 ay kullandım ne durumdayım bilmiyorum ama ilk kez bu ay ovü takip ettim onda da yumurtlama oldu çok şükür. İnşallah bu ay tutmuştur yaBen de onu kullandım 4 ay sonra ilk kez bu ay yumurtlama gördüm
Bu ay sonu hamile kalan kalamayan herkes süre sonunda belirtileri vs yazsın özet çıkarcam![]()
Baş ağrısı bende de var ya ama akıntı sıfır yani hiç yokBenim 29u yumurtlama olmuştu. Şuan bacak ağrım var nedense baş ağrısı oluyor ara ara ve akıntım var ama nedendir bilmiyorum.. Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım belki hala temizliyor kendine gelmeye çalışıyor olabilir diyorum ama regl de oldum yani geçen ay.. benim yumurtlama zamanı ve regl öncesi akıntı olurdu şimdi üç gündür var
Yani benim WC girdiğimde krem gibi sanki elimizde kalanı silmişiz gibi düşün.. miden bulandıysa kusura bakma başka şekilde anlatamadımBu akıntı yoğun şekilde mi oluyor.
Hamile kalıncada dağılmayalım pilisssssBu gruptaki herkes hamile kalana kadar dağılmayalım lütfen![]()
Evet bu gurubu çok sevdim üşenmedim 77 sayfa yazışmalarınızı okudum kızlarHamile kalıncada dağılmayalım pilisssss![]()