• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

24 pik 25 catlamaydi, 9 gun olmus yumurtlama sonrasi bat 8 haziran,
ovu testlerinin yanında hdiyeydi bu, digeri de bir gebenin gunlugu testi, aslında prodoctor yaltim onu cekmemisim ondada silik var. İnovita olan ilk idrar digerleri sonra yapildi
Sende sabah yap kac gun var bata, bende predictor early yapicam 😅 bi gaza geldim inşallah koyulasir
Canım benim bata tam bir hafta var, yumurtlama sonrası 6 gün geçmiş heyecanla bekliyorum ben de 🥹 sizin bence birkaç gün sonra kesin netleşir mutlaka yazın buraya bence hamilesiniz 😍

Canım benim bata tam bir hafta var, yumurtlama sonrası 6 gün geçmiş heyecanla bekliyorum ben de 🥹 sizin bence birkaç gün sonra kesin netleşir mutlaka yazın buraya bence hamilesiniz 😍
İnşallah ❤️❤️ yazarim tabii kii
Senin varmis evet 3 gun daha bekle o zaman, ama inaan sabirsizlaniyo ben rastgelen yaptım bugun icimden geldi normalde beklicektim

Psikolojik olarak yipraniyoruz evet ama bence belirtileri dinlemedigimiz zaman hissettigimiz belirtiler gercek bence, gebelik olmasa da adet belirtisi olur ama belirti vardir
Benim bat 8 haziran bugun 3 farkli markada silik cizgi gordum, yarin sabah ilk idrarla denicem tekrar 🌸
Bel agrim azaldi, kasiklarimda agri var sag tarafta ozellikle bacaga inen, goguslerim aciyo yanlardan dokununca ezilmis gibi bunlar iki gundur falan boyle
Allah hayırlısını versin inşallah seninledir bebiş ❣️ Heyecanla bekliyorum haberini ❣️

Back
X