• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Günaydınn. Benim de BAT 11 haziran. Hayırlı haberler alalım 😊 insan gebelik istediğinde belirtileri gebelikle birebir aynı oluyor. O yüzden belirti kovalamayı bıraktım şahsen. İnşallah herkesin gönlündeki hayırlı muratları kabul olsun🥰
İlk bebiş miiii❤️

Ay bu test yapacaklar nerde ben çatladım valla gelip ben yapcam he 😂

Sen bunu yapacak kadar cesursun 😂 Allah korusun negatifse daha adete var o zaman yeniden denersin ❤️❤️
Tertemiz negatif çıktı valla predictor markası

Eklentiler

• IMG_2351.webp
    IMG_2351.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 64
10. Dakikada böyle oldu ama sanırım geçersiz oluyor zaten net bir çizgi de yok umutluydum yaaa üzüldüm
Ay ben gördümmmm🥹predictor kuruma çizgisi çıkarmıyor kiiii daha 5 gün var zaten böyle çıkması çok normal ya ❤️❤️❤️ ay bence var gibii

Ay ben gördümmmm🥹predictor kuruma çizgisi çıkarmıyor kiiii daha 5 gün var zaten böyle çıkması çok normal ya ❤️❤️❤️ ay bence var gibii
Az öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun 🥹

Eklentiler

• IMG_2357.webp
    IMG_2357.webp
    38 KB · Görüntüleme: 64
Az öncekine biraz efekt yapmıştım bu normal hali buraya atınca kalite cidden baya düşüyor . Kuruma yapmaz mı diyorsun 🥹
Ay valla görünüyor ya , bu marka zaten çok güvenilir ki her şekilde 10 dakika kuruma çizgisi sayılmaz daha çooook yeni olduğu için genelde böyle oluyor zaten ya 2 gün sonra baksan daha da koyulaşır ayyy ilk hamişimiz sen misin yoksa 🥹🥹❤️❤️

Ay valla görünüyor ya , bu marka zaten çok güvenilir ki her şekilde 10 dakika kuruma çizgisi sayılmaz daha çooook yeni olduğu için genelde böyle oluyor zaten ya 2 gün sonra baksan daha da koyulaşır ayyy ilk hamişimiz sen misin yoksa 🥹🥹❤️❤️
Ay bilmiyorum ki 🥹🥹🫠 geçen ay yaptıklarımda gerçekten hiç çizgi çıkmamıştı bunda da zar zor görünüyor bekleyelim bakalım umarım vardır 🫣

Back
X